την μερα μαλωνουν και το βραδυ....................... http://youtu.be/tdbt-sx5MDc
εγω οποτε βλεπω χαρλεα στον δρομο, με πιανει ενα νευρικο γελιο ανευ προηγουμενου...
δεν ξερω γιατι...μου βγαινει αυθορμητα...
και οσο πιο "αμερικαν" ειναι με μουσια, δερματινα γιλεκα και τα ρεστα, τοσο πιο πολυ γελαω...
η πλακα ειναι οτι εγω γελαω δυνατα και κατα 99% ακουγεται και σε αυτους, ακομα και το κρανος που φοραω...
περιμενω να μου ζητησει καποιος απο δαυτους τα ρεστα την ωρα που τον προσπερναω, αλλα δεν το χουν κανει ακομα...![]()
Δε βαριεσαι... κι αυτοι συνηθως εχουν λογο να γελανε κατω απο τα μουσια τους!
Γιατι εκεινος που εχει μια χαρλευ για την κ@υλα του αναμεσα σε 3-4 αλλες μηχανες στο γκαραζ του (στους οργανωμενους, η πλειοψηφεια εχει και 3-4 αλλες μηχανες) μπορει να σπαει πλακα που οταν τον δει ο επιδοξος μικ ντουχαν να οδηγαει τη χαρλευ θα νομιζει πως του εχει βγαλει την απολυτη ακτινογραφεια!
Αλλα περα απο τα υπαρξιακα/κομπλεξικα μας, για μενα εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον η οργανωση, η προσοχη και η αλληλεγγυη που δειχνουν στο δρομο οταν ειναι σε γκρουπ. Κατι που σε γενικες γραμμες δεν το εχω παρατηρησει σε αλλες μοτο ομαδες σε τετοιο βαθμο. Για τα συγκεκριμενα γκρουπ της ροδου δεν γνωριζω...
Απο την αλλη, καποιες φορες που βρεθηκα σε αλλα μοτοσυκλετιστικα γκρουπ φοβομουν μην πεσει πανω μου κανας πυροκ@υλιδης!
Μη δίνετε σημασία, ο δικός μας σύλλογος moto.gr δεν ενθαρρύνει τις κόντρες ανάμεσα στα μέλη του, οπότε δεν κινδυνεύουμε.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Λοιπον επρεπε να δειτε τους ....αλβανους χαρλεαδες στο φεστιβαλ μπυρας στην κορυτσα
λες και ειχαν βγει απο ταινια του χολυγουντ.
σου λεω για πολυ γελιο η φαση.
Γιλεκα με παραστασεις που εφταναν απο πισω μεχρι κατω,ξυρισμενα χοντρα κεφαλια
και φουλ τατουαζ χαιμαλια και σκουλαρικια.
οι δε χαρλευ σαν λατερνες με μωβ μπλε και κοκκινα λεντακια χαχα
πλακα πλακα ομως τους ειχαν αφησει οι μπατσοι να τις παρκαρουν μεσα στο φεστιβαλ για το εφε της υποθεσης και γυρω γυρω ηταν τιγκα στα μ@υνακια
οι αμερικανοι χαρλεαδες πριν καποιες δεκαετιες ηταν ομαδα ανθρωπων με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα ιδεολογια και τροπο ζωης που βγηκαν μεσα απο την αμερικανικη κοινωνια με τις συνθηκες τις εποχης
οι συνθηκες αυτες εχουν αλλαξει και σημερα οι χαρλεαδες στην αμερικη ειναι περισσοτερο γιαπηδες και trendy παρεουλες
τα κακεκτυπα τους σε αλλες χωρες πραγματικα πανε τη γελοιοτητα σε αλλο επιπεδο