Καλημερα σε ολους.Επανερχομαι στο θεμα γιατι το θεωρω πολυ σοβαρο,με σκοπο να ενημερωθω κι εγω και παραλληλα να προφυλαξω και καποιους αλλους φιλους που μπορει να αντιμετωπισουν το ιδιο θεμα.θα παρακαλουσα να απαντησουν φιλοι που εχουν τεχνικες γνωσεις πανω στο θεμα ωστε να εχουμε εγκυρη και υπευθυνη πληροφορηση και να αποφυγουμε τρεχαματα στο μελλον.Ερωτω ξανα λοπον:Μετα απο αλλαγη φιλτρου λαδιου,ενω εχει προηγηθει αλλαγη λαδιων,και το λαμπακι παραμενει αναμμενο,τι πρεπει να κανουμε?το γεμιζουμε λαδι με το χερι και το τοποθετουμε?αν σβησει σε αυτη την περιπτωση,ειμαστε οκ?κοιταμε κατι αλλο?
so far so good.
Κανονικά πρώτα αλλάζουμε φίλτρο και μετά λάδια (μάλλον το έχεις γράψει λάθος)
πουθενά στο manual της Kawasaki δεν γράφει ότι πρέπει να γεμίζουμε με λάδι το φίλτρο πριν το βάλουμε επάνω - κανονικά μόλις ρίξουμε το νέο λάδι θα κάνει η αντλία την δουλειά να το γεμίσει (και φυσικά θα σβήσει το λαμπάκι ένδειξης λαδιού)
Τώρα στο δικό σου μηχανάκι αν το λαμπάκι παραμένει αναμμένο πρέπει να ελέγξετε τον διακόπτη πίεσης λαδιού μήπως κάπου ακουμπάει και μόλις κάνει γείωση ανάβει το λαμπάκι
μετά μετράτε πίεση λαδιού με ειδικό εργαλείο και αντάπτορα
μετά πρέπει να τσεκάρετε την βαλβίδα εκτόνωσης αν η μπίλια που έχει λειτουργεί κανονικά και δεν έχει κολλήσει
μετά τσεκάρετε την σίτα αφού θα έχετε φτάσει εκεί (αν και δύσκολο να δημιουργείται πρόβλημα από εκεί θα πρέπει να έχει παραδώσει πνεύμα το μοτέρ)
όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχετε βάλει σωστά λάδια σε σωστή ποσότητα και το σωστό τύπο φίλτρου λαδιού
(πάντως στο τηλέφωνο κάτι για μπιέλες μου έλεγες αν κατάλαβα καλά )
![]()
Αυτή είναι, είχα το ER-5 (ίδιος κινητήρας) 5 χρόνια, έβγαζα τα παλιά λάδια, άλλαζα το φίλτρο λαδιού, έβαζα τα νέα λάδια (στην προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή ποσότητα, 3 και κάτι λίτρα....) 2 λεπτά λειτουργίας, σβήσιμο αναμονη 5 λεπτά, τσεκάρισμα το ματάκι για το ορθόν της ποσότητας και τέλος.....ποτέ δεν μου είχε ανάψει λαμπάκι λαδιού
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
οντως,αναποδα το εγραψα για την αλλαγη.πρωτα αλλαχθηκε το φιλτρο,μετα τα λαδια.οσον αφορα το λαμπακι,εχεις δικιο,ειχε πιαστει και πιεζοταν απο την ποδια!μαλακια του μαστορα,ο θεος να τον κανει!οσον αφορα για την υποτιθεμενη μπιελα,καμια σχεση.κατι βιδες ειχαν λασκαρει στο κομπλερ της μιζας.ευτυχως που πηγα αλλου και μου ανοιξαν τα ματια!να ναι καλα τα παιδια,γιατι θα εμπαινα σε περιπετειες χωρις λογο!ακη ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις συμβουλες!περασα καποια στιγμη απο πλατεια υμητου,αλλα δεν σε βρηκα.που ακριβως εισαι?θα περασω καποια στιγμη να τα πουμε κι απο κοντα.
![]()
so far so good.