Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Αντλία λαδιου-προβλημα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Ανησυχο σε κοβω.. Γιατί..??
    διοτι μου ειπαν για καποια σιτα στο καρτερ που μπορει να εχει βουλωσει.............................
    so far so good.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgeboy Προβολή μηνύματος
    διοτι μου ειπαν για καποια σιτα στο καρτερ που μπορει να εχει βουλωσει.............................
    Τι μηχανάκι και πόσα χιλιόμετρα ;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Τι μηχανάκι και πόσα χιλιόμετρα ;;
    kle 500 file moy.50.000xlm
    so far so good.

kle 500 file moy.50.000xlm
    έχει σίτα όπως γράφεις αλλά για να έχει γεμίσει πρέπει να έχει ζημιά (η πάρα πολλά χιλιόμετρα)

πίεση λαδιού έχει μετρήσει κανείς ;;

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ασε μας ρε Λιλίκο...

(εδω δεν μετραμε την δική μας πίεση..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Ασε μας ρε Λιλίκο...

(εδω δεν μετραμε την δική μας πίεση..)
    ρε άπαενε .... άμαθες μετρήσεις την δική σου πίεση μετά θα είσαι αγκαλιά με το omron όλη μέρα

για το μηχανάκι μιλάμε

έχει σίτα όπως γράφεις αλλά για να έχει γεμίσει πρέπει να έχει ζημιά (η πάρα πολλά χιλιόμετρα)

θα σε γελασω........με καλυψε ο old man..
    so far so good.

Ψάξε το ρελέ που ανάβει το λαμπάκι των λαδιών μήπως είναι κολλημένο και ανάβει χωρίς λόγο. Βρήκα πρόχειρα το διάγραμμα για να δεις τι παίζει:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kawasaki-kle500 (1602 x 1171).jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	102,8 KB 
ID:	322415

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Ψάξε το ρελέ που ανάβει το λαμπάκι των λαδιών μήπως είναι κολλημένο και ανάβει χωρίς λόγο. Βρήκα πρόχειρα το διάγραμμα για να δεις τι παίζει:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kawasaki-kle500 (1602 x 1171).jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	102,8 KB 
ID:	322415
    το τσεκαρα.το λαμπακι δουλευει κανονικα.ευχαριστω!
    so far so good.

καλησπέρα σε ολους.το προβλημα μου ειναι το εξης:σε αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιου,το λαμπακι δεν εσβηνε μετα την αλλαγη του φιλτρου.Είναι προβλημα?Μπορει να παθει καποια ζημια?
    Καλημερα σε ολους.Επανερχομαι στο θεμα γιατι το θεωρω πολυ σοβαρο,με σκοπο να ενημερωθω κι εγω και παραλληλα να προφυλαξω και καποιους αλλους φιλους που μπορει να αντιμετωπισουν το ιδιο θεμα.θα παρακαλουσα να απαντησουν φιλοι που εχουν τεχνικες γνωσεις πανω στο θεμα ωστε να εχουμε εγκυρη και υπευθυνη πληροφορηση και να αποφυγουμε τρεχαματα στο μελλον.Ερωτω ξανα λοπον:Μετα απο αλλαγη φιλτρου λαδιου,ενω εχει προηγηθει αλλαγη λαδιων,και το λαμπακι παραμενει αναμμενο,τι πρεπει να κανουμε?το γεμιζουμε λαδι με το χερι και το τοποθετουμε?αν σβησει σε αυτη την περιπτωση,ειμαστε οκ?κοιταμε κατι αλλο?
    so far so good.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    το βαζεις αδειο
    βαζεις μπροστα-αφου εχεις βαλει λαδια
    δουλευει λιγο
    σβηνεις,περιμενεις να κατσουν,συμπληρωνεις
    εφυγες
    εγω αυτην γνωριζω ως σωστη διαδικασια τωρα για περαιτερο δεν γνωριζω αν τo KLE απαιτει αλλου ειδους μεταχειριση

στην τελικη παρε τηλ εκει που σου ειπα

καλημερα Δημητρη.σου εστειλα πμ
    so far so good.

Καλημερα σε ολους.Επανερχομαι στο θεμα γιατι το θεωρω πολυ σοβαρο,με σκοπο να ενημερωθω κι εγω και παραλληλα να προφυλαξω και καποιους αλλους φιλους που μπορει να αντιμετωπισουν το ιδιο θεμα.θα παρακαλουσα να απαντησουν φιλοι που εχουν τεχνικες γνωσεις πανω στο θεμα ωστε να εχουμε εγκυρη και υπευθυνη πληροφορηση και να αποφυγουμε τρεχαματα στο μελλον.Ερωτω ξανα λοπον:Μετα απο αλλαγη φιλτρου λαδιου,[FONT=Arial Black]ενω εχει προηγηθει αλλαγη λαδιων[/FONT],και το λαμπακι παραμενει αναμμενο,τι πρεπει να κανουμε?το γεμιζουμε λαδι με το χερι και το τοποθετουμε?αν σβησει σε αυτη την περιπτωση,ειμαστε οκ?κοιταμε κατι αλλο?

Κανονικά πρώτα αλλάζουμε φίλτρο και μετά λάδια (μάλλον το έχεις γράψει λάθος)

πουθενά στο manual της Kawasaki δεν γράφει ότι πρέπει να γεμίζουμε με λάδι το φίλτρο πριν το βάλουμε επάνω - κανονικά μόλις ρίξουμε το νέο λάδι θα κάνει η αντλία την δουλειά να το γεμίσει (και φυσικά θα σβήσει το λαμπάκι ένδειξης λαδιού)

Τώρα στο δικό σου μηχανάκι αν το λαμπάκι παραμένει αναμμένο πρέπει να ελέγξετε τον διακόπτη πίεσης λαδιού μήπως κάπου ακουμπάει και μόλις κάνει γείωση ανάβει το λαμπάκι

μετά μετράτε πίεση λαδιού με ειδικό εργαλείο και αντάπτορα

μετά πρέπει να τσεκάρετε την βαλβίδα εκτόνωσης αν η μπίλια που έχει λειτουργεί κανονικά και δεν έχει κολλήσει

μετά τσεκάρετε την σίτα αφού θα έχετε φτάσει εκεί (αν και δύσκολο να δημιουργείται πρόβλημα από εκεί θα πρέπει να έχει παραδώσει πνεύμα το μοτέρ)

όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχετε βάλει σωστά λάδια σε σωστή ποσότητα και το σωστό τύπο φίλτρου λαδιού

(πάντως στο τηλέφωνο κάτι για μπιέλες μου έλεγες αν κατάλαβα καλά )

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    εγω αυτην γνωριζω ως σωστη διαδικασια τωρα για περαιτερο δεν γνωριζω αν τo KLE απαιτει αλλου ειδους μεταχειριση

στην τελικη παρε τηλ εκει που σου ειπα

Αυτή είναι, είχα το ER-5 (ίδιος κινητήρας) 5 χρόνια, έβγαζα τα παλιά λάδια, άλλαζα το φίλτρο λαδιού, έβαζα τα νέα λάδια (στην προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή ποσότητα, 3 και κάτι λίτρα....) 2 λεπτά λειτουργίας, σβήσιμο αναμονη 5 λεπτά, τσεκάρισμα το ματάκι για το ορθόν της ποσότητας και τέλος.....ποτέ δεν μου είχε ανάψει λαμπάκι λαδιού
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Κανονικά πρώτα αλλάζουμε φίλτρο και μετά λάδια (μάλλον το έχεις γράψει λάθος)

πουθενά στο manual της Kawasaki δεν γράφει ότι πρέπει να γεμίζουμε με λάδι το φίλτρο πριν το βάλουμε επάνω - κανονικά μόλις ρίξουμε το νέο λάδι θα κάνει η αντλία την δουλειά να το γεμίσει (και φυσικά θα σβήσει το λαμπάκι ένδειξης λαδιού)

Τώρα στο δικό σου μηχανάκι αν το λαμπάκι παραμένει αναμμένο πρέπει να ελέγξετε τον διακόπτη πίεσης λαδιού μήπως κάπου ακουμπάει και μόλις κάνει γείωση ανάβει το λαμπάκι

μετά μετράτε πίεση λαδιού με ειδικό εργαλείο και αντάπτορα

μετά πρέπει να τσεκάρετε την βαλβίδα εκτόνωσης αν η μπίλια που έχει λειτουργεί κανονικά και δεν έχει κολλήσει

μετά τσεκάρετε την σίτα αφού θα έχετε φτάσει εκεί (αν και δύσκολο να δημιουργείται πρόβλημα από εκεί θα πρέπει να έχει παραδώσει πνεύμα το μοτέρ)

όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχετε βάλει σωστά λάδια σε σωστή ποσότητα και το σωστό τύπο φίλτρου λαδιού

(πάντως στο τηλέφωνο κάτι για μπιέλες μου έλεγες αν κατάλαβα καλά )

οντως,αναποδα το εγραψα για την αλλαγη.πρωτα αλλαχθηκε το φιλτρο,μετα τα λαδια.οσον αφορα το λαμπακι,εχεις δικιο,ειχε πιαστει και πιεζοταν απο την ποδια!μαλακια του μαστορα,ο θεος να τον κανει!οσον αφορα για την υποτιθεμενη μπιελα,καμια σχεση.κατι βιδες ειχαν λασκαρει στο κομπλερ της μιζας.ευτυχως που πηγα αλλου και μου ανοιξαν τα ματια!να ναι καλα τα παιδια,γιατι θα εμπαινα σε περιπετειες χωρις λογο!ακη ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις συμβουλες!περασα καποια στιγμη απο πλατεια υμητου,αλλα δεν σε βρηκα.που ακριβως εισαι?θα περασω καποια στιγμη να τα πουμε κι απο κοντα.
    so far so good.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Xtz Tenere 660 1992 πρόβλημα στην αντλία νερού.
    από apostolos72 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2009, 17:56
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2009, 06:03
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΑΔΙΟΥ
    από HULKFURY στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2008, 10:38
  4. ΧΤ 600 2003 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΑΔΙΟΥ
    από HULKFURY στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4