Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: xt 600 για αρχαριο??

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Το πρωτο μου μηχανακι ηταν ΧΤ...

Μη το σκεφτεσαι, χτυπα το...

Νέο μέλος
    ποσο θα μου παρει η μεταφορικη αθηνα γιαννενα??? γτ δν μπορω να το παω εγω ακομα..

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Είχα 3 χρόνια ΧΤ600Ε, στην αρχή καραγούσταρα τρελλά (μετά από ΤΤR250, λογικό), στη συνέχεια όμως διεπίστωσα ότι το μηχανάκι κάνει λίγο απ'όλα και τελικά τίποτα!
    Είναι γερό, αξιόπιστο, εύκολο στη συντήρηση και με άφθονα και φτηνά ανταλλακτικά, έχει γκάζι, αλλά...
    -Είναι too much για χρήση "παπιού" εντός πόλης (φυσικά και τα βγάζει πέρα, αλλά τι να τα κάνεις τα 600cc από το σπίτι ως το περίπτερο και την καφετέρια
    -Για ταξιδάκι θα τα βγάλει μια χαρά πέρα, αλλά θα κατέβεις με πάρκινσον, πρησμένα χέρια και πόνους στο σβέρκο...
    -Στο χώμα ΔΕΝ πατάει της προκοπής, παρά τον ψευτοεντούρο χαρακτήρα του, είναι βαρύ και κουραστικό! Θα σε πάει, αλλά θα φτύσεις αίμα...

Τέλος να αναφέρω ότι το δικό μου (μοντέλο 2001 made in France), μου έβγαζε "ανεξήγητα" θεματάκια στα ηλεκτρικά, γι'αυτό κυρίως και το έδωσα! Από κινητήρα κλπ οφείλω να πω ότι ήταν σκύλος, δε με απασχόλησε ποτέ, με τη στοιχειώδη συντήρηση... το αγάπησα και το μίσησα αυτό το μηχανάκι, τώρα πια που έχω μεγαλώσει κι έχω οδηγήσει κι ένα σωρό άλλα, ΔΕΝ θα το ξανάπαιρνα, επ'ουδενί λόγω...

EDIT:
    Αφού σε άλλο thread λες ότι ψήνεσαι για CB400SF, κάνε λίγη υπομονή και πάρε ένα τέτοιο, οριακά μπορείς να είσαι μέσα στο budget σου... μη βιαστείς...
    ...το νου σου!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kokkiklhs Προβολή μηνύματος
    Είχα 3 χρόνια ΧΤ600Ε, στην αρχή καραγούσταρα τρελλά (μετά από ΤΤR250, λογικό), στη συνέχεια όμως διεπίστωσα ότι το μηχανάκι κάνει λίγο απ'όλα και τελικά τίποτα!
    Είναι γερό, αξιόπιστο, εύκολο στη συντήρηση και με άφθονα και φτηνά ανταλλακτικά, έχει γκάζι, αλλά...
    -Είναι too much για χρήση "παπιού" εντός πόλης (φυσικά και τα βγάζει πέρα, αλλά τι να τα κάνεις τα 600cc από το σπίτι ως το περίπτερο και την καφετέρια
    -Για ταξιδάκι θα τα βγάλει μια χαρά πέρα, αλλά θα κατέβεις με πάρκινσον, πρησμένα χέρια και πόνους στο σβέρκο...
    -Στο χώμα ΔΕΝ πατάει της προκοπής, παρά τον ψευτοεντούρο χαρακτήρα του, είναι βαρύ και κουραστικό! Θα σε πάει, αλλά θα φτύσεις αίμα...

Τέλος να αναφέρω ότι το δικό μου (μοντέλο 2001 made in France), μου έβγαζε "ανεξήγητα" θεματάκια στα ηλεκτρικά, γι'αυτό κυρίως και το έδωσα! Από κινητήρα κλπ οφείλω να πω ότι ήταν σκύλος, δε με απασχόλησε ποτέ, με τη στοιχειώδη συντήρηση... το αγάπησα και το μίσησα αυτό το μηχανάκι, τώρα πια που έχω μεγαλώσει κι έχω οδηγήσει κι ένα σωρό άλλα, ΔΕΝ θα το ξανάπαιρνα, επ'ουδενί λόγω...

EDIT:
    Αφού σε άλλο thread λες ότι ψήνεσαι για CB400SF, κάνε λίγη υπομονή και πάρε ένα τέτοιο, οριακά μπορείς να είσαι μέσα στο budget σου... μη βιαστείς...
    το σιμπι μπορει να μην καλυπτεται απο την ασφαλιστικη...δν εχω κατασταλαξει ακομα οποιο βρω σε καλυτερη κατασταση-τιμη!!!
    ενας λογος που εχω καπως αποκλεισει το σιμπι ειναι η καταναλωση... φοιτητης ειμαι δεν παιζουν πολλα λεφτα..

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από markopolo Προβολή μηνύματος
    το σιμπι μπορει να μην καλυπτεται απο την ασφαλιστικη...δν εχω κατασταλαξει ακομα οποιο βρω σε καλυτερη κατασταση-τιμη!!!
    ενας λογος που εχω καπως αποκλεισει το σιμπι ειναι η καταναλωση... φοιτητης ειμαι δεν παιζουν πολλα λεφτα..
    Η κατανάλωση εξαρτάται κυρίως από τον τρόπο οδήγησης, π.χ. ένα ΧΤ που το "στίβεις" θα σου κάψει περισσότερα από ένα 4κύλινδρο 400άρι που το οδηγείς ανθρώπινα! Και πίστεψέ με, το ΧΤ σε προκαλεί να το στίψεις πολύ πιο γρήγορα από το CB...
    Ξέχασα να σου πω να κοιτάξεις και ΑΥΤΑ καθώς και ΑΥΤΑ, πρέπει να σε καλύπτει το δίπλωμά σου, εξαιρετικά δικύλινδρα (ειδικά το suzuki βγαίνει και με ωραίο fairing), και σαφώς πιο οικονομικά από το CB... αααα, και το CB ή το ΧΤ κατά πάσα πιθανότητα θα τα πάρεις 3ο-4ο-5ο χέρι, ενώ αυτά θα τα βρεις μάλλον από πρώτο χέρι, σε καλύτερη κατάσταση...
    ...το νου σου!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. λαστιχα για xt 600?
    από alexandrosm στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 12:09
  2. λάστιχα για XT 600 motard
    από blackpit στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 22:09

Κανόνες δημοσιεύσεων