Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 222

Θέμα: Kατανάλωση 990/950 (Την γνώμη σας σε πρωτάρη)

Απο το 2003 έχω 950 και από το 2008 990. Ποτέ δεν είδα 11λιτ/100χλμ. Στην Αθήνα μέσα το 9 ήταν συχνό. Δηλαδή ρεζέρβα στα 190 με 210χλμ. Στην Εθνική έχω κάνει και 330 με το 950 και μετά μου έσβησε. Αλλά έχω δεί και 260 και να μου σβήσει. Με συνετή οδήγηση στη εθνική, δηλαδή 120 - 140 τα 280 τα πιάνω με ρεζέρβα αναμένη και στα δύο. Άν έχεις πειράξει τα ζιγκλέρ στο κατμπυρατεράτο, μπορεί να δείς και 160 όπως με αλλαγμένο το #42 σε #45. Σοβαρή διαφορά δεν έχω δεί μεταξύ των δύο. Τελευταία σε Εγνατία με 145 σταθερά και φορτωμένος δικάβαλος, είδα ρεζέρβα στα 210 στο ψεκαστό. Στην ίδια διαδρομή χαλαρά κοντά στα 110 είδα στα 6,5λιτ/100χλμ. Νομίζω οτι πάνω από 140 καίει πολύ. Αντίθετα σε επαρχιακό στροφιλίκι με 70 - 90 πετυχαίνει μέγιστη οικονομία κοντά στα 6λιτ/100χλμ. το ψεκαστό.
    Νομίζω οτι μεταξύ 6 - 8 είναι η πιό συχνή κατανάλωσει. Άν το σκίσεις, περίμενε την ανταμοιβή. Θαύματα δεν υπάρχουν.
    Από συντήρηση θα πρέπει να είσαι από πάνω. Να ενημερώνεσαι από εδώ και από το advrider και να προνοείς. Το άφησες, σε άφησε, τουλάχιστο σε μακροχρόνια σχέση...
    Εμείς εδώ είμαστε.

Υ.Γ. 1.Το ψεκαστό έχει φίλτρο ανοιχτό και χάρτη από τον Trickster.
    Y.Γ. 2. Και στα δύο μηχανάκια τα συστήματα βελτίωσης των καυσαερίων έχουν αφαιρεθεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Απο το 2003 έχω 950 και από το 2008 990. Ποτέ δεν είδα 11λιτ/100χλμ. Στην Αθήνα μέσα το 9 ήταν συχνό. Δηλαδή ρεζέρβα στα 190 με 210χλμ. Στην Εθνική έχω κάνει και 330 με το 950 και μετά μου έσβησε. Αλλά έχω δεί και 260 και να μου σβήσει. Με συνετή οδήγηση στη εθνική, δηλαδή 120 - 140 τα 280 τα πιάνω με ρεζέρβα αναμένη και στα δύο. Άν έχεις πειράξει τα ζιγκλέρ στο κατμπυρατεράτο, μπορεί να δείς και 160 όπως με αλλαγμένο το #42 σε #45. Σοβαρή διαφορά δεν έχω δεί μεταξύ των δύο. Τελευταία σε Εγνατία με 145 σταθερά και φορτωμένος δικάβαλος, είδα ρεζέρβα στα 210 στο ψεκαστό. Στην ίδια διαδρομή χαλαρά κοντά στα 110 είδα στα 6,5λιτ/100χλμ. Νομίζω οτι πάνω από 140 καίει πολύ. Αντίθετα σε επαρχιακό στροφιλίκι με 70 - 90 πετυχαίνει μέγιστη οικονομία κοντά στα 6λιτ/100χλμ. το ψεκαστό.
    Νομίζω οτι μεταξύ 6 - 8 είναι η πιό συχνή κατανάλωσει. Άν το σκίσεις, περίμενε την ανταμοιβή. Θαύματα δεν υπάρχουν.
    Από συντήρηση θα πρέπει να είσαι από πάνω. Να ενημερώνεσαι από εδώ και από το advrider και να προνοείς. Το άφησες, σε άφησε, τουλάχιστο σε μακροχρόνια σχέση...
    Εμείς εδώ είμαστε.

Υ.Γ. 1.Το ψεκαστό έχει φίλτρο ανοιχτό και χάρτη από τον Trickster.
    Y.Γ. 2. Και στα δύο μηχανάκια τα συστήματα βελτίωσης των καυσαερίων έχουν αφαιρεθεί.
    Τέτοια να ακούω, από άτομα που το ξέρουν!!!! 6-8 είναι τέλειο.
    Εγώ περίμενα να ξενερώσω και όσο διαβάζω .... .... δεν κρατιέμαι!!!!
    Αν βγει καλό αυτό που κοιτάω, θα την κάνω την κίνηση για 990 του 2008...

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την άμεση βοήθεια-ενημέρωση!!!
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Εγώ σε στοκ 990 έχω με 130 εθνική τριβαλιτσο διπλός 6-6.3. Εντός πόλης με συνετή οδήγηση 6.5. Αυτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stavrouliasp Προβολή μηνύματος
    Εγώ σε στοκ 990 έχω με 130 εθνική τριβαλιτσο διπλός 6-6.3. Εντός πόλης με συνετή οδήγηση 6.5. Αυτά.

Με όλο το σεβασμό αλλά σε λίγο θα πιστέψω ότι με troll-αρετε από τις τόσο καλές καταναλώσεις που ακούω... (χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου, απλά είναι τόσο ευχάριστη πληροφορία που σχεδόν αδυνατώ να την πιστέψω)
    Δυο ακόμα ερωτήσεις,
    1. Ποιας χρονολογίας έχεις?
    2. αλλάζει (βελτιώνεται ή χειροτερεύει) η κατανάλωση σε κάποιες χρόνιες?

(εγώ κοιτάω για 2008.)
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Σημαντικό ρόλο παίζει στην κατανάλωση και ο χάρτης που φοράει το μηχανάκι. Ο akrapovic είναι αρκετά πιο πλούσιος με αποτέλεσμα πέρα απο τις επιδόσεις και την αυξημένη κατανάλωση
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Έχω του 2006 αλλά μέχρι και το 2008 νομιζω το ίδιο είναι. Μόνο ένας χάρτης άλλαξε το 2007 (που σχετίζεται με την καταναλωση) που λογικά όλοι τον έχουνε κάνει update.

Ναι. Ο χάρτης των acrapovic καίει παραπάνω, από όσα έχω διαβάσει όμως χωρίς ιδιαίτερο κέρδος.
    Θα σου πρότεινα ακόμη και αν πάρεις μηχανή με ακραπες (η καλύτερη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις), να βάλεις το μανησιο πρόγραμμα του 2007.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Υπάρει και αντίστοιχο θέμα για "κατανάλωση 990" στο οποίο όντως αναφέρεται απο άλλους χρήστες οσον αφορά το "μαμίσιο" πρόγραμμα οτι ακόμα και με ακράπες η κατανάλωση δεν αυξάνεται, με τίμημα 1-2άλογα που δεν παίρνεις ποτέ, κατα τα λεγόμενα όπως είπα.
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    με τίμημα 1-2άλογα που δεν παίρνεις ποτέ
    Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.. Το μοτέρ τραβάει πολύ καλύτερα απο χαμηλά με τον acrapovic και εξαφανίζεται και η τρύπα ανάμεσα στις 4k-5k rpm. Tώρα αν αξίζει η παραπάνω κατανάλωση γι'αυτο το κέρδος είναι εντελώς υποκειμενικό για τον καθένα.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Αν και δεν έχω βάλει Akra (πολλά τα λεφτά), ούτε άλλο τελικό, το μεγάλο αβανταζ ενός τέτοιου αφτερμαρκετ πρέπει να είναι η αφαίρεση κιλών απ'το πίσω μέρος και η απαλοιφή της νευρικότητας του γκαζιού σε πολύ χαμηλές στροφές. τα άλογα δεν έχουν και πολύ σημασία, παρά μόνο το γεγονός ότι όντως πρέπει να τραβάει καλύτερα από 4-5000στρ.
    Σημειωτέον, χωρίς έξτρα τελικό από τις 5000στρ αρχίζει και καίει. με τα τελικά δε ξέρω!
    Απ'ότι μου έχουν πει, δεν έχω προσωπική εκτίμηση.
    make love not work

Έχω διαβάσει ότι γενικά ζεσταίνεται και οι akra εξατμίσεις βοηθούν στο να μειωθούν οι θερμοκρασίες...
    ισχύει?
    Αυτό που κοιταώ έχει akra...
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    Έχω διαβάσει ότι γενικά ζεσταίνεται και οι akra εξατμίσεις βοηθούν στο να μειωθούν οι θερμοκρασίες...
    ισχύει?
    Αυτό που κοιταώ έχει akra...
    και συμπληρώνω την ερώτηση: εαν όντως γίνεται με τις Akrapovic, μήπως γίνεται και με άλλες, πιό φθηνές?? και αν ναι, ποιες???
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Πολλα μεγαλα ktm εχουν βαλει wing, μια καλη απομιμηση της akrapovic

Με όλες τις καλές aftermarket τα ίδια οφέλη έχουμε πάνω-κάτω. Kερδίζεις σε βάρος και θερμοκρασίες καθώς καταργούνται και οι καταλύτες που είναι μέσα στα ΟΕΜ τελικά. Η νευρικότητα του γκαζιού στα χαμηλά δεν έχει να κάνει μόνο με το τελικό αλλα και με διάφορα άλλα (χάρτης, πεταλούδες κλπ)

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Και μονο που με τις αφτερμαρκετ πεφτει η θερμοκρασια στο υποφερτο αξιζει...

Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 13:47
  2. Θελω Την Γνωμη Σας!
    από aggelos_xr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 13:30
  3. ενσταση για την πιστα... προς 888 και ολους διαβαστε...την γνωμη σας.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 13:28
  4. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 14:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε