Αιωνιο προβλημα....Τυρια-κασερια, σουβλακια-καλαμακια, γκαζοζα-λεμοναδα, λεμονιτα-sprite μαμισιο-μανισιο και παει λεγοντας.....Βγαλτε ενα χαρακα επιτελους και μετρηστε ποιος την εχει μεγαλυτερη να τελειωνουμε....
Για το τριπτεντον που βαζουν στο τοστ οι λαρισαιοι, τι εχετε να πειτε;;;
To καμαμπέρ που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι από τα πιο άθλια, πραγματικό ξέρασμα... επίσης υπάρχει και το πιο ανούσιο τυρί, η μοτσαρέλα, είναι σαν να τρως ένα λιπαρό και ελαφρά υδαρές τίποτα, 0 γεύση.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εχω φαει πολλες φορες casu marzu απο μια φιλη και συγκατοικο απο τη Σαρδηνια που ειχα.
Εχω να πω πως ειναι εκπληκτικο. Μπορεις και να βγαλεις τα σκουλικια αν θες αλλα η φαση ειναι με την εξτρα πρωτεϊνη μαζι.
Γενικοτερα επειδη ειμαι τυρας, οσο πιο ωριμο εως και σαπιο το τυρι τοσο πιο νοστιμο γινεται.
Στο θεμα μας.
Στο θεμα τυριων οι Αθηνεζοι εχουν δικιο. Ολα τυρια ειναι. (αργησα να το καταλαβω αλλα εν'τελει ετσι ειναι).
Στα υπολοιπα ειναι λαθος. Σουβλακι ειναι το σουβλιστο κρεας. Αμα καταφερουν και σουβλισουν το πιτογυρο ολοκληρο (μη το πω σαντουϊτς και πεσετε να με φατε) τα ξαναλεμε. Καλαμακι ειναι πρωφανως αυτο με το οποιο πινουμε τον καφε μας.
Πιτα γυρο με απ' ολα ειναι με γυρο, πατατες, ντοματα, κρεμυδι, κετσαπ, μουσταρδα.
Σαντουϊτς ειναι το σαντουϊτς, αμα το βαλεις στη τοστιερα γινεται τοστ. Ειτε τετραγωνο, ειτε στρογγυλο ειτε ρομβος κλπ. Γι'αυτο λεγεται τοστιερα. Αλλιως θα τη λεγαμε σαντουϊτσιερα
Το "σε λεω", "με λες", "σε κανω" κλπ ειναι διαλεκτος οποτε δεν υπαρχει θεμα σωστου-λαθους.
MADE IN JAPAN 日本製
Άμα είσαι σε ταξί στην Σαλονίκη
Και ακούσεις την άλλη να λέει
<με ανοίγεις από πίσω....
......... Να κατεβάσω τα πράγματα >
Τι θα σκεφτείς?