Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Τραγικό: Η κάμερα στο κράνος «έπιασε» το τελευταίο του ταξίδι... (βίντεο) Read more:

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πανομοιότυπο με το δικό μου περσινό ατύχημα.

R.I.P. για τον δίτροχο φίλο αλλά έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς. Αυτό που μας κ@υλώνει είναι και αυτό που μας σκοτώνει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Ελπίζω όχι σαν μερικούς που ανεβάζουν τα παιδιά τους με ποδηλατικό κρανάκι ή ακομη χειρότερα χωρίς.. Και βιάζονται κιόλας .....
    Ακομα θυμαμαι τον εμπορα που την πηγα να αγορασουμε το κρανος της.
    Επεμενε οτι ενα κρανος σαν αυτα που φορανε οι τυποι με τα φρισταιλ ποδηλατα(Μια φλουδα πλαστικου) ειναι υπεραρκετο για την χρηση που ηθελα..........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Και το άρθρο με φωτό του αυτοκινήτου

http://www.edp24.co.uk/news/inquest_..._car_1_3649858
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    sorry αλλά αρνούμαι να το δω (ειναι και φουζουρού το μοτό)...

επιπλέον είμαι αντίθετος στη δημοσιοποίηση τέτοιων τραγικών θανατηφόρων βίντεο που δεν φέρνουν ουσιαστικό αποτέλεσμα....

αντε και ο θανών δεν πήγαινε με 160 αλλά με 80 και πήγαινε ο οδηγός του αυτοκινήτου με τα 160 (δεν έχω δει το βίντεο - δεν ξέρω τι/πώς/γιατί συνέβει).... θα άλλαζε κάτι???

ξέρουμε τι οδηγάμε, ξέρουμε τους κινδύνους, επιλέγουμε να συνεχίσουμε να οδηγάμε.... αλλιώς δε θα ανεβαίναμε ποτέ...

να είναι καλά εκεί που είναι το παληκάρι

+1 Όταν τελειώσει το λαδάκι σου....
    ανανήψαντας

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Σκατα...

μου εχει συμβει το ιδιο....

ευτυχως δεν ειχα την ιδια καταληξη......

η ιδια κραυγη...η ιδια απογνωση του δευτερολεπτου....

Κριμα...
    Και εμένα μου έτυχε το ίδιο με 40 χλμ και κατάφερα να φρενάρω στον 1 πόντο από το αυτοκίνητο. Αν και δεν ακουμπήσαμε το αυτοκίνητο απέκτησε τρεις λακκούβες.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Καταλαβαίνω το σκεπτικό του Σπύρου, αλλά πρέπει να υπάρχουν αυτα τα βίδεο..ολα ειναι μια πληροφόρια για το τι πήγε λάθος
    Σκληρό μεν μας πονάει και όλα τα σχετικά αλλα Σπύρο υπάρχει και η συνειδητή αντίδραση που όπως λένε οι φίλοι πιο πάνω
    στους κόμβους κόβεις ρε πούστη μου δεν πας με τοσα...
    νάναι καλα εκει που ναι
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Καταλαβαίνω το σκεπτικό του Σπύρου, αλλά πρέπει να υπάρχουν αυτα τα βίδεο..ολα ειναι μια πληροφόρια για το τι πήγε λάθος
    Σκληρό μεν μας πονάει και όλα τα σχετικά αλλα Σπύρο υπάρχει και η συνειδητή αντίδραση που όπως λένε οι φίλοι πιο πάνω
    στους κόμβους κόβεις ρε πούστη μου δεν πας με τοσα...
    νάναι καλα εκει που ναι
    Aκριβώς έτσι. Τέτοια videos είναι μάθημα οδήγησης-ζωής για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας και τους νέους οδηγούς και πρέπει να τα βλέπουν όλοι.
    Ξεπεράστε την τραγική κατάληξη και θεωρώντας πως έσπασε απλά ένα πόδι σαν τον vaska συζητήστε το ΚΑΙ με παιδιά τα οποία είναι σε ηλικία που κατανοούν (όχι 5χρονα)

Στο video είναι κραυγαλέο το ότι τα χλμ που κουβαλάει ο μοτοσικλετιστής συν τη χαλαρότητα ήταν αδικαιολόγητα. Πάντως το ότι στο συγκεκριμένο δυστύχημα τελικά ο αναβάτης σκοτώθηκε το θεωρώ ατυχία.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Aκριβώς έτσι. Τέτοια videos είναι μάθημα οδήγησης-ζωής για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας και τους νέους οδηγούς και πρέπει να τα βλέπουν όλοι.
    Ξεπεράστε την τραγική κατάληξη και θεωρώντας πως έσπασε απλά ένα πόδι σαν τον vaska συζητήστε το ΚΑΙ με παιδιά τα οποία είναι σε ηλικία που κατανοούν (όχι 5χρονα)

Στο video είναι κραυγαλέο το ότι τα χλμ που κουβαλάει ο μοτοσικλετιστής συν τη χαλαρότητα ήταν αδικαιολόγητα. Πάντως το ότι στο συγκεκριμένο δυστύχημα τελικά ο αναβάτης σκοτώθηκε το θεωρώ ατυχία.

+1 για τα μαθήματα και όντως ο συγκεκριμένος δρόμος δεν σήκωνε τόσα χλμ, δεν είναι αυτό που λέμε "κλειστός αυτοκινητόδρομος" για να πας με όσα.... τραγικό το λάθος, τραγική η κατάληξη γμτ.... άσχετα από το λάθος του οδηγού του αμαξιού, θα μπορούσε να να μην είχε γίνει και τίποτα....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

And his mother Bren said: “We are pleased the investigation is over, it has been over a year since he died.”

Περσινό το συμβάν... Όχι ότι αλλάζει κάτι στο μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι συγγενείς.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Δεν φταίει η ταχύτητα που πήγαινε. Θα προλάβαινε βέβαια να φρενάρει αν πήγαινε πιο αργά, αλλά τι κράτησα από το περιστατικό:

Στο βίντεο ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το ατύχημα, έχει προσπεράσει άλλο αυτοκίνητο, γιαυτό είχε ανοίξει γκάζι. Όμως και πάλι το λάθος δεν ήταν αυτό, ήταν η ευγένειά του, που θέλησε να χαιρετήσει, κατά πάσα πιθανότητα στρέφοντας το βλέμμα του στον καθρέφτη τη στιγμή που ήταν αναγκαίο -λόγω διασταύρωσης- να είναι καρφωμένο μπροστά.
    Έχω δει κι άλλο παρόμοιο λόγω χαιρετούρας.

Μαθαίνουμε από το παρόν να μην τραβάμε ποτέ το βλέμμα μας από τον δρόμο και τα χέρια μας από το τιμόνι, όσο κι αν θέλουμε να ευχαριστήσουμε, όσο ευγενικοί κι αν είμαστε. Αρκεί ένα νεύμα με το κεφάλι, στην ανάγκη βγάλε ένα πόδι, θα καταλάβει ο άλλος.
    Τον βλέπουμε να ανοίγει γκάζι χωρίς να έχει προσέξει το αυτοκίνητο που στρίβει μπροστά του.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
    RIP David.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    sorry αλλά αρνούμαι να το δω (ειναι και φουζουρού το μοτό)...

επιπλέον είμαι αντίθετος στη δημοσιοποίηση τέτοιων τραγικών θανατηφόρων βίντεο που δεν φέρνουν ουσιαστικό αποτέλεσμα....

αντε και ο θανών δεν πήγαινε με 160 αλλά με 80 και πήγαινε ο οδηγός του αυτοκινήτου με τα 160 (δεν έχω δει το βίντεο - δεν ξέρω τι/πώς/γιατί συνέβει).... θα άλλαζε κάτι???

ξέρουμε τι οδηγάμε, ξέρουμε τους κινδύνους, επιλέγουμε να συνεχίσουμε να οδηγάμε.... αλλιώς δε θα ανεβαίναμε ποτέ...

να είναι καλά εκεί που είναι το παληκάρι
    Πολλά χρόνια παρακολουθώ τέτοια βίντεο.
    Πολλές φορές καθώς οδηγώ (οτιδήποτε) θυμάμαι σκηνές που μπορούν να εξελιχθούν μπροστά μου,έτσι κλείνω το γκάζι -η και- φρεναρω..
    Νομίζω πως στην περίπτωση μου λειτουργούν θετικά,ίσως άλλος χαρακτήρας να μην λάβει τίποτα...
    Γενικότερα δεν μπορώ να διακρίνω οτιδήποτε αρνητικό στην θέαση ενός τέτοιου βίντεο...
    The only easy day was yesterday.

Με την αδεια των μοντς να σας βαλω λινκ με σαιτ που εχουν κομμενα χερια ποδια κεφαλια απο ατυχηματα μοτοσυκλετιστων για να τα εχετε κατα νου και να πηγαινετε σιγα...... Ακομα και σε κλειστο πριβε αυτοκινητοδρομο.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Με την αδεια των μοντς να σας βαλω λινκ με σαιτ που εχουν κομμενα χερια ποδια κεφαλια απο ατυχηματα μοτοσυκλετιστων για να τα εχετε κατα νου και να πηγαινετε σιγα...... Ακομα και σε κλειστο πριβε αυτοκινητοδρομο.....
    Αυτά τα βλέπεις ?
    Δεν μιλάμε για μακάβρια αποτελέσματα, αλλά για καταστάσεις που μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια της οδήγησης,και πως μπορούν να αποφευχθούν.
    The only easy day was yesterday.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Βάλε. Κρατούσα παλιότερα αρχείο αλλά μετά από ένα σημείο βαρέθηκα.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Μην το κουράζουμε άδικα, υπήρξαν πριν από εμάς ειδικοί οι οποίοι απεφάνθησαν πως πρέπει να υπάρχουν σοκαριστικά videos. Το πόσο είναι άλλη κουβέντα.
    Μία από τις καμπάνιες της Αυστραλίας:
    https://www.youtube.com/watch?v=BRo-...553820DE1F6611
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 09:00
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2008, 15:08
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2007, 19:29