Πανομοιότυπο με το δικό μου περσινό ατύχημα.
R.I.P. για τον δίτροχο φίλο αλλά έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς. Αυτό που μας κ@υλώνει είναι και αυτό που μας σκοτώνει.
Πανομοιότυπο με το δικό μου περσινό ατύχημα.
R.I.P. για τον δίτροχο φίλο αλλά έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς. Αυτό που μας κ@υλώνει είναι και αυτό που μας σκοτώνει.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Και το άρθρο με φωτό του αυτοκινήτου
http://www.edp24.co.uk/news/inquest_..._car_1_3649858
Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....
Καταλαβαίνω το σκεπτικό του Σπύρου, αλλά πρέπει να υπάρχουν αυτα τα βίδεο..ολα ειναι μια πληροφόρια για το τι πήγε λάθος
Σκληρό μεν μας πονάει και όλα τα σχετικά αλλα Σπύρο υπάρχει και η συνειδητή αντίδραση που όπως λένε οι φίλοι πιο πάνω
στους κόμβους κόβεις ρε πούστη μου δεν πας με τοσα...
νάναι καλα εκει που ναι
Aκριβώς έτσι. Τέτοια videos είναι μάθημα οδήγησης-ζωής για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας και τους νέους οδηγούς και πρέπει να τα βλέπουν όλοι.
Ξεπεράστε την τραγική κατάληξη και θεωρώντας πως έσπασε απλά ένα πόδι σαν τον vaska συζητήστε το ΚΑΙ με παιδιά τα οποία είναι σε ηλικία που κατανοούν (όχι 5χρονα)
Στο video είναι κραυγαλέο το ότι τα χλμ που κουβαλάει ο μοτοσικλετιστής συν τη χαλαρότητα ήταν αδικαιολόγητα. Πάντως το ότι στο συγκεκριμένο δυστύχημα τελικά ο αναβάτης σκοτώθηκε το θεωρώ ατυχία.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
+1 για τα μαθήματα και όντως ο συγκεκριμένος δρόμος δεν σήκωνε τόσα χλμ, δεν είναι αυτό που λέμε "κλειστός αυτοκινητόδρομος" για να πας με όσα.... τραγικό το λάθος, τραγική η κατάληξη γμτ.... άσχετα από το λάθος του οδηγού του αμαξιού, θα μπορούσε να να μην είχε γίνει και τίποτα....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
And his mother Bren said: “We are pleased the investigation is over, it has been over a year since he died.”
Περσινό το συμβάν... Όχι ότι αλλάζει κάτι στο μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι συγγενείς.
Δεν φταίει η ταχύτητα που πήγαινε. Θα προλάβαινε βέβαια να φρενάρει αν πήγαινε πιο αργά, αλλά τι κράτησα από το περιστατικό:
Στο βίντεο ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το ατύχημα, έχει προσπεράσει άλλο αυτοκίνητο, γιαυτό είχε ανοίξει γκάζι. Όμως και πάλι το λάθος δεν ήταν αυτό, ήταν η ευγένειά του, που θέλησε να χαιρετήσει, κατά πάσα πιθανότητα στρέφοντας το βλέμμα του στον καθρέφτη τη στιγμή που ήταν αναγκαίο -λόγω διασταύρωσης- να είναι καρφωμένο μπροστά.
Έχω δει κι άλλο παρόμοιο λόγω χαιρετούρας.
Μαθαίνουμε από το παρόν να μην τραβάμε ποτέ το βλέμμα μας από τον δρόμο και τα χέρια μας από το τιμόνι, όσο κι αν θέλουμε να ευχαριστήσουμε, όσο ευγενικοί κι αν είμαστε. Αρκεί ένα νεύμα με το κεφάλι, στην ανάγκη βγάλε ένα πόδι, θα καταλάβει ο άλλος.
Τον βλέπουμε να ανοίγει γκάζι χωρίς να έχει προσέξει το αυτοκίνητο που στρίβει μπροστά του.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
RIP David.
Πολλά χρόνια παρακολουθώ τέτοια βίντεο.
Πολλές φορές καθώς οδηγώ (οτιδήποτε) θυμάμαι σκηνές που μπορούν να εξελιχθούν μπροστά μου,έτσι κλείνω το γκάζι -η και- φρεναρω..
Νομίζω πως στην περίπτωση μου λειτουργούν θετικά,ίσως άλλος χαρακτήρας να μην λάβει τίποτα...
Γενικότερα δεν μπορώ να διακρίνω οτιδήποτε αρνητικό στην θέαση ενός τέτοιου βίντεο...
The only easy day was yesterday.
Με την αδεια των μοντς να σας βαλω λινκ με σαιτ που εχουν κομμενα χερια ποδια κεφαλια απο ατυχηματα μοτοσυκλετιστων για να τα εχετε κατα νου και να πηγαινετε σιγα...... Ακομα και σε κλειστο πριβε αυτοκινητοδρομο.....
πουτσ@@@@@@@@@
Μην το κουράζουμε άδικα, υπήρξαν πριν από εμάς ειδικοί οι οποίοι απεφάνθησαν πως πρέπει να υπάρχουν σοκαριστικά videos. Το πόσο είναι άλλη κουβέντα.
Μία από τις καμπάνιες της Αυστραλίας:
https://www.youtube.com/watch?v=BRo-...553820DE1F6611
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing