Θυμάσαι σε ένα παλαιότερο θέμα μου που είχα πρόβλημα με το τελωνείο με κάτι ασυρμάτους που είχα πάρει και μου ζήτησαν να αποδείξω ότι δεν είμαι έμπορος
η μπαταρια ξεφορτιστη με αναλογικο βολτομετρο 3.60ε!αλλα ο φιλοσ που με βοηθησε μου πωσ δεν εχει στεγνωσει και φορτιζει γιατιε ειναι καινουργια..ο ανορθωτησ μετριετε?η μπορο να τον αλαξω με το μηχανακι του φιλου μου να δω αν δουλευει?ειναι δυσκολο?μου παν πωσ οχι..αλλα χωρισ πλακα τωρα αν εντελει χρειζομε ηλεκτονικη η πολαπλασιαστη που οπωσ εγραψα βρισκο τιμεσ απο 20 ωσ 200ευρω τι διαφορα εχουνε ρε παιδια?για πειτε αν ξερετε και ναι αν πεζει και μετχειρισμενα ανταλακτικα απο κανεναν εδω δε με χαλαει καθολου..
Αν μπεις στο car θα βρεις και ανορθωτη και πολλαπλασιαστη
ξανα καλησπερα ρε παιδια ελειπα ενα 5ημερο..λοιπον κατεβηκα να δω το μηχανακι και πηρε μπροσ με μενιβελα ομως τα μονα φωτα που δεν εναβαν ηταν το μπροστινο και στο ταμπλο απ τησ σκαλεσ..μπορεσα το πηγα συνεργιο πηγενε με πρωτη λεσ και του χΑ βαλει 3η..τεσπα μετραει μπαταρια 11.70!!ολνμαν η μπαταρια μου ειναι 15βολτη νωμιζω..τεσπα λεει οτι ειναι πεσμενη αλλα οχι και για οεταμα,θα τη φωρτηση και να παω δευτερα να δουμε τι ειναι...τωρα αυτο που θελω απο εσασ ειναι να μου πει ποια πραγματα ελενχοντε με σχεδον μηδαμινη εργασια...το λεω αυτο γιατι τελευετεα φορα που του το πηγα ειχε ηδη ανοιξει το μοτερ ειχε διαλυσει ολο το μηαχανακια αλαξε και ελεγχε πηνια κοινοσ και να του λεγα αστο το παω αλου θα μου λεγε δωσε 50ε εργασια..ο πονηρηδις..πρωτον δηλαδη να μου πειτε με τα νεα δεδομενα τι πιστευετε πωσ ειναι και να τον κατευθηνω εγω να δει ασ πουμε πρωτα την ασφαλεια μετα τον ανορθωτη που ειναι 2-3 βιδεσ νομιζω,μετα βραχικικλομα ξερω γω..καταλαβετε πιστευω τι θελω ε?να ελεγξει πρωτα αυτα που δεν ειναι μπελελιδικακαι εντελει αν τα δει ολα και ειναι ειναι πηνια να το παρω να το παω αλου γιατι τα χα αλαξει 5 μηνεσ και τουσ 3 το μηχανακι δε λειτουργουσε ακομα και οτι ηταν κινεζα επρεπε να μου πει δε θα βγαλεισ ουτε 6μηνο ετσι δεν ειναι?..αντε ρε μαγκεσ βοηθηστε και θα κερασω μπυριτσα στο ποιο ομορφο μπαρακι της αθηνας στο echoes στο ηρακλειο δεσμευομαι για αυτο!!!
αν το μηχανακι σου περπαταει
τσιμπα το
παρε κανα δυο μπυρες αγκαζε
και πανε σε εκεινο τον ασχημαντρα τον catmaster
κατμαστερ καμια απαντηση????η να στειλο με πειπαλ 2 μπυρεσ να ασχοληθεισ με το θεμα μου??πεσ αυτα που ρωτησα ρε αδερφε αφου δειχνει να το χιεσ///
μαλλον τα πηνια που σου εβαλε ηταν μαπα.
το πιο πιθανο ειναι να μην δουλευουν τα πηνια για τα φωτα και να υπολειτουργουν τα πηνια για την αναφλεξη.
η εχει κανει καμμια μαλακια με τα καλωδια και δεν δινει ρευμα τωρα.
η μπαταρια πρεπει να κραταει με σβηστο μοτερ 12-13volt.δεν ειναι 15βολτη αλλα 12βολτη.
αναμμενο το μηχανακι με λιγο γκαζι πρεπει να ανεβαινει λιγο πανω απο 14v
κάντε σκάτζα τον ανορθωτή από του φίλου σου που έχεις και μετρήστε με την μπαταρία φορτισμένη με πολύμετρο (ένδειξη σε 0-20 volt) θα πρέπει να μην πέφτει στο ρελαντί κάτω από 13,2 και μόλις δίνεις γκάζι θα πρέπει να ανεβάζει πάνω από 13,8 μέχρι 14,8
τσεκάρετε και τις φύσες με την καλωδίωση από αριστερά που φεύγουν απο τα πηνία και πάνε στον ανορθωτή γιατί εκέι καίγονται και βραχυκυκλώνουν
άμα κολώσεις με όλα αυτά λύσε τα πλαστικά από το μηχανάκι και φέρτο κάτω στο μαγαζί να το κοιτάξω (νορμάλ ώρες μη μου έρθεις με τα κατσίκια του farmville νυχτιάτικα και φρίξει η γειτονιά)
12.8 μπαταρια με σβηστο μηχανακι..πεμενη ξαναλεει ο μαστορασ).ποσ γινετε να μου λετε ολοι οτι εχω 12β μπαταρια αφου πανω γραφει 15β και πρεπει οπσ λετε να φτανει τα 13 και τα 14 αυτο δε το καταλαβενο αλλο πραγμα μετραω εγω?τεσπα κατμαστερ 1 κουνελι θα σου φερω και πολυ ειναι γιατι μου τα λεσ κινεζικα..εγω δε ξερω που ειναι ο ανορθωτησ οχι να τον σκατζαρο κιολασ..τεσπα τουλαχιστον θα σκασο με ξερολικο υφοσ και θα τοουσ πω τα οπωσ μου τα πεσ δεσ πρωτα τησ φυσεσ δοκιμασε μετα τον ανορθωτη κτλ...και αν δεν ειναι αυτα τα δυο βαζω στη μπαγκαζιερα το κουνελι και το φερνω σε σενα...
12,8 ειναι πολυ καλη ταση ηρεμιας αν ειναι σβηστο για πανω απο 6 ωρες πες του.
15βολτη μπαταρια δεν νομιζω να εχεις.βασικα δεν νομιζω να υπαρχει κιολας.
που γραφει 15volt η μπαταρια?για βαλε καμμια φωτο γιατι το εχω απορια.