Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 151

Θέμα: Αρχάριοι οδηγοί με το ένα πόδι στον τάφο

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Εννοω απο μερια της πολιτειας φανταζει απιθανο να ξεκινησει κατι τετοιο.
    Και οργανωμενα να ξεκινησει με ιδιοτες οπως στην περιπτωση που ανεφερες, που σκοπος απ οσο ξερω ηταν να μαζευτουν χρηματα, εφοσον δεν υπαρχει στηριξη δεν νομιζω πως κατι τετοιο θα γινεται συστηματικα και καθολικα σε σχολεια, οπως θα πρεπε.

Κατα τ αλλα με βρισκεις συμφωνο 100% με τα λεγομενα σου.

ποιος την γ@μαει την πολιτεια , αυτοι που κυβερνανε ειναι οι περισσοτεροι με το ενα ποδι στον ταφο και αντι να ετοιμαζουν επικηδειο εχουν γραπωθει στην καρεκλα μονο για την μασα , χρονια τωρα επρεπε να υπαρχει μαθημα για την οδικη ασφαλεια και γενικοτερα την εκπαιδευση στους δημοσιους δρομους και ειδικα στην χωρα μας με τοσους νεκρους καθε χρονο και αυτοι ειναι παντελως και εγκληματικα στα @@ τους

απλα αν οσοι απο εμας μπορουμε με βοηθεια και απο συλλογους γονεων , κανεναν ειδικο κτλ να κανουμε εστω και καθε 2 χρονια κατι , θα ειναι καλυτερο απο το τιποτα , παντως κι εγω καταλαβαινω οσους μπορει να δυσπιστουν κι εγω ο ιδιος ειμαι δυσπιστος αν καταφερναμε κατι αλλα απο το να μην κανουμε και τιποτα και να "κοιταμε αλλου" κατι ειναι εστω και σαν πρωτοβουλια φορουμ , συλλογων κτλ
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Banned
    Προσωπικά μιλάω με πάρα πολλούς πιτσιρικάδες
    Βέβαια με τον φόβο του βουρδουλα -κλήσης
    Με ακούνε, τουλάχιστον οι περισσότεροι
    Έχω πάει εκτός υπηρεσίας σε δύο δημοτικά και σε ένα γυμνάσιο
    Τον άνηθο μου αφού του έκανα και τού κάνω μαθήματα, τον υποχρεωσα να βγάλει δίπλωμα,του χάρισα το καλό μου κράνος, μιας και πλέον δεν έχω street
    Και του χάρισα και ένα μπουφάν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    ακουσα πολλα ωραια τι μπορεις να κανεις για να τον πεισεις.
    οπως ειπαν και τα παιδια. φωτο με τροχαια, βιντεο, κτλπ κτλπ.. την ωρα εκεινη που εχει φαει την πρωτη σφαλιαρα του γυρνας στο συναισθηματικο.. "και πως θα ηταν η ζωη για αυτους που αφηνεις πισω οταν ψωφισεις οπως πας?" ή κατι τετιο.. αν δεν νιωθουν βαλε το κρανος σου και αρχησε τον στα κουτουλιδια οπως ειπαν και πιο πανω. αν παλι δεν καταλαβενει γιατι ειναι wanabe TDMακιας , βρες κανα δικο σου αστυνομο ή στο κατω κατω πες στους διας της γειτονιας σου να πανε να του πουνε καμια κουβεντα (αντι να αραξαουν εξω απο το σουβλατζιδικο ας αραξουν εξω απο το σπιτι του) μοτοσυκλετιστες ειναι και αυτοι του πουστη 1 δεν θα βρεις να βοηθησει.?
    αν και παλι ο φιλος δεν χαμπαριαζει κοφτον απο παρεα μην χρειαστει να πας και στην κηδεια του. αμα ο αλλος δεν καταλαβενει και θελει να αυτοκτονησει τι να κανουμε? μην ξεχνας οτι ήδη δεν ασχολησε τοσο με τους φιλους σου καπνιστες. η μονη διαφορα ειναι το ενα πιο γρηγορο το αλλο πιο αργο.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Κρυψου σε ενα στοπ το πρωι με τ αμαξι και μολις τους δεις λιγα μετρα πριν περασουν βγες απο το στοπ να πεσουν πανω σου.

Γραφτους σταρχιδια σου, χαμενη υποθεση ολοι τους.....

Με το μπαρδον κιολας.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Τον άνηθο μου αφού του έκανα και τού κάνω μαθήματα, τον υποχρεωσα να βγάλει δίπλωμα,του χάρισα το καλό μου κράνος, μιας και πλέον δεν έχω street
    Toν μαϊντανό σου τι τον έκανες; Σε κανέναν βασιλικό, έκανες τίποτα;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ελα,πες μου που εχεις μπλεξει......................
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Toν μαϊντανό σου τι τον έκανες; Σε κανέναν βασιλικό, έκανες τίποτα;
    http://www.youtube.com/watch?v=M-EhfjUjjRU

Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Banned
    Ρε αυτή η μαλακία -όχι εκείνο το άσπρο το παχύ -το touch pal κάνει τα δικά του

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ρε αυτή η μαλακία -όχι εκείνο το άσπρο το παχύ -το touch pal κάνει τα δικά του
    Νταξει....................πες το και ετσι!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι ... ότι είχα να πω το είπα, έγινα κακός, έγινα μαλ@κ@ς, χθες είδα δικό μου άνθρωπο να μου δείχνει βίντεο με την πρώτη του εκτός δρόμου διαδρομή με ένα παλιό on - off με σώβρακο αναρτήσεις,χωρίς κράνος με σορτσάκι και κοντομάνικο και όταν του την είπα μου είπε σιγά μη σκάσω εγώ με κράνος άλλωστε μέχρι 50 πήγα δε παθαίνεις τίποτα από τα πόδια σου αν πέσεις πιο πολλά θα πάθεις ... Τίποτα παιδιά ειλικρινά έχω φτάσει να εύχομαι να πέσουν γνωστοί και φίλοι μου που την έχουν δει καβάλα στο freedom να σπάσουν χέρια πόδια ΜΠΑΣ και φοβηθούν και καταλάβουν την ταλαιπωρία ... από την άλλη είχα γνωστό που είχε πάνω του 4-5 λάμες και πάλι χαλβάς έμεινε... Τέλος πάντων λυπάμαι πλέον μόνο όποιον πρόσεχε ή όποιον δε μπορούσε να προστατευθεί και του έτυχε στραβή

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι ... ότι είχα να πω το είπα, έγινα κακός, έγινα μαλ@κ@ς, χθες είδα δικό μου άνθρωπο να μου δείχνει βίντεο με την πρώτη του εκτός δρόμου διαδρομή με ένα παλιό on - off με σώβρακο αναρτήσεις,χωρίς κράνος με σορτσάκι και κοντομάνικο και όταν του την είπα μου είπε σιγά μη σκάσω εγώ με κράνος άλλωστε μέχρι 50 πήγα δε παθαίνεις τίποτα από τα πόδια σου αν πέσεις πιο πολλά θα πάθεις ... Τίποτα παιδιά ειλικρινά έχω φτάσει να εύχομαι να πέσουν γνωστοί και φίλοι μου που την έχουν δει καβάλα στο freedom να σπάσουν χέρια πόδια ΜΠΑΣ και φοβηθούν και καταλάβουν την ταλαιπωρία ... από την άλλη είχα γνωστό που είχε πάνω του 4-5 λάμες και πάλι χαλβάς έμεινε... Τέλος πάντων λυπάμαι πλέον μόνο όποιον πρόσεχε ή όποιον δε μπορούσε να προστατευθεί και του έτυχε στραβή
    Αυτοι ειναι αξιοι της μοιρας τους. Παρτο αποφαση οτι απλα δεν υπαρχει χωρος για να μπει αυτο στο μυαλο τους.
    Εχω γνωστο που οχι απλα δε φοραει κρανος αλλα προκαλει την τυχη του διαρκως με αποτελεσμα να εχει πεσει πολλες φορες. Περιττο να πω ποσες φορες εχει μπει νοσοκομειο με τις πετσες να κρεμονται και σε περιπτωση που πλησιασει μαγνητη εχει κολλησει ολοκληρος πανω του. Κρανος δε φοραει απο "ιδεολογια". Ε κατι τετοιους δεν μπορεις να τους κανεις τιποτα και τους αφηνεις στην τυχη τους.

Απο την αλλη ξερω και περιπτωσεις που κυκλοφορουσαν σαν αστακοι και με μικρη ταχυτητα μεσα στη πολη χτυπησαν και εμειναν αναπηροι.
    Τελευταία τροποποίηση από Bradipous; 12/09/2014 στις 21:43.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    την έχουν δει καβάλα στο freedom
    πες μου ότι ακούς Πιλαλί...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Ειμαι ενα ακρανωτο γιουκα που γυρναει με αμανικο, βερμουδα και σαγιοναρα. Ποτε και που η συναντηση;
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Μια απο τις δραστηριοτητες της λεμοτ, ειναι και ομιλιες σε σχολεια

http://www.lemot.gr/portal/modules.p...article&sid=52
    http://www.lemot.gr/portal/modules.p...article&sid=48
    http://www.lemot.gr/portal/modules.p...article&sid=45

Εναν νεο ανθρωπο, ειδικα στα πρωτα του βηματα (κι οχι μονο στον τομεα της μοτοσυκλετας), θα τον συμβουλεψεις μία, θα τον συμβουλεψεις δύο, θα τον συμβουλεψεις τρεις... μετα...

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    πες μου ότι ακούς Πιλαλί...

Γιατί να μην ακούω, σε πηγάδι κατούρησα ?

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οδηγηση σε παγο με το ενα χερι..
    από jimmis5 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2010, 11:13
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2009, 19:24
  3. Στον έξυπνο με το Tdm στην εθνική σήμερα το πρωί
    από satel στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 16:09