Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 66

Θέμα: ΔΙΑΡΡΟΗ ΛΑΔΙΟΥ ΧΤ 600 (το ξερουν οι γυναικες σας ρε..??)

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Ο bob νομιζω το ειχε πει.

Τα XT ειναι σκυλια αλλα πρεπει πρωτα να μαθουν τον καινουριο τους ιδιοκτητη.

Εμενα στη πρωτη βδομαδα μου ειχε πεταξει τη βελονα του ρελαντι που δε νομιζω να το εχει ξαναπαθει αυτο αλλος πριν απο μενα. Απο τοτε δεν εχει κανει κιχ. Το καλυτερο μηχανακι που θα μπορουσα να παρω για τη δουλει που το θελω και για τα χρηματα που εδωσα.

Λοιπον παω να παρω τους δρομους. Πανε και εσυ μια βολτιτσα στο βουνο για "τσιγαρα" και τα λεμε απογευματακι που θα εχει μπει και ο κυριος με τη διαρροη.

Πήγα τα χαράματα, αύριο πάλι.
    Τώρα χαλαρώνω και ενημερώνομαι, καλή βόλτα και κοίτα να κανονίσουμε καμιά κοινή με το πολιτικό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Πήγα τα χαράματα, αύριο πάλι.
    Τώρα χαλαρώνω και ενημερώνομαι, καλή βόλτα και κοίτα να κανονίσουμε καμιά κοινή με το πολιτικό.

Νέο μέλος
    Καλησπερα στην παρεα
    Για να χανει κατω απο την μιζα, δυο πιθανοτητες υπαρχουν . Η πιο συνηθισμενη, ειναι καποιος να ειχε βγαλει προσφατα το καπακι των πηνιων.
    Εκει ολοι κατα 99% ξεχνανε να βαλουν την αλενοβιδα που παει ΜΕΣΑ στο μικρο καπακακι που ειναι τα γραναζια της μιζας, οποτε χανει απο εκει , ακριβως κατω απο την μιζα.
    Δευτερη περιπτωση, να μην εχει πατησει καλα το o-ring της μιζας οπως εκλεισε το καπακι.
    Ελπιζω να βοηθησα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vaggeliskiki
    Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις απαντησεις που μου δωσατε!ηδη νιωθω πολυ καλυτερα μετα απο αυτα που διαβασα!Η διαρροη οπως ειπα και στο προηγουμενο μυνημα ειναι στην φωτογραφια που μας εδειξε ο notakos(σε ευχαριστω ιδιαιτερα για την φωτο που εβαλες φιλε μου)οχι μπροστα στο καπακι που εχει 4αλλεν βιδες αλλα καπου στην μεση τις μιζας πισω ακριβως απο αυτο το καπακι που εχει τισ 4αλλεν βιδες!η διαρροη ξεκιναει απο εκει κ το λαδι τρεχει λιγο μεσα στο μπροστινο γραναζι κ το υπολοιπο φτανει μεχρι το κατω μερος του κινητηρα!Πηγα σημερα συνεργειο να το κοιταξουν κ μου ειπαν οτι καπου στην μιζα και σε εκεινο το καπακι με τις 4αλλεν βιδες εχει μια τσιμουχα κ μαλλον απο εκει ειναι η διαρροη!Απο βδομαδα μου ειπαν να ξαναπαω για να το ανοιξουν και να αλλαξουν την τσιμουχα!

Σημερα το πρωι καθαρισα το σημειο που ειχα την διαρροη κ εκανα γυρω στα 10χλμ για να ζεσταθει ειδα ακριβως οτι η το λαδακι βγαινει ακριβως απο μια μαυρου χρωματος ταπα που ειναι καθετη στην μηχανη κ ακριβως κατω απο την μιζα!Ηθελα να βγαλω φωτο ομως εκει πισω που ειναι δεν φαινεται παρα μονο με φακο!Προσπαθησα να γινω οσο ποιο κατατοπιστηκος γινεται,μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος απο την παρεα γιατι χρειαζεται αυτη η ταπα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaggeliskiki Προβολή μηνύματος
    Σημερα το πρωι καθαρισα το σημειο που ειχα την διαρροη κ εκανα γυρω στα 10χλμ για να ζεσταθει ειδα ακριβως οτι η το λαδακι βγαινει ακριβως απο μια μαυρου χρωματος ταπα που ειναι καθετη στην μηχανη κ ακριβως κατω απο την μιζα!Ηθελα να βγαλω φωτο ομως εκει πισω που ειναι δεν φαινεται παρα μονο με φακο!Προσπαθησα να γινω οσο ποιο κατατοπιστηκος γινεται,μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος απο την παρεα γιατι χρειαζεται αυτη η ταπα?
    Είναι η βίδα με το σωληνάκι των αναθυμιάσεων του κάρτερ;
    Αν είναι αυτή η βίδα, κάνε έναν έλεγχο στα λάδια γιατί μάλλον έχει παραπάνω ποσότητα από όσο πρέπει ή έχει βουλώσει το σωληνάκι.

Σε ευχαριστω notako τελικα απ'οτι βλεπω μαλλον γλυτωσα και το ανοιγμα τις μιζας γιατι το λαδακι βγαινει απο αυτη την μαυρη ταπα εκανα ελενχο στα λαδια μετα απο εκεινη την βολτα που εκανα κ τα λαδια ηταν λιγο ποιο κατω απο την ενδειξη F.Μηπως θα μπορουσες να μου πεις ποιο ειναι αυτο το σωληνακι?

Τωρα που το σκεφτομαι μεσα στα πολλα σωληνακια που εχει μαζι με την υπερχηληση τις βενζινης εχει κ ενα που εχει μια ταπα απο κατω,μηπως ειναι αυτο?

Τωρα που το σκεφτομαι μεσα στα πολλα σωληνακια που εχει μαζι με την υπερχηληση τις βενζινης εχει κ ενα που εχει μια ταπα απο κατω,μηπως ειναι αυτο?
    Έπεσες διάνα, βγάλε την τάπα στο κάτω μέρος, καθάρισε το σωληνάκι εσωτερικά και βάλτο πάλι στη θέση του.
    Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε.

Νοτακο δεν μπορεις να φανταστεις το ποσο με βοηθησες!Τελικα ανοιξα την ταπα απο το σωληνακι κ ετρεξε αρκετο λαδι,πιστευω οτι ηταν λογο του οτι το πιεσα ακετα το μοτερ στην ε.ο οταν το πηρα!Κατι τελευταιο που θα ηθελα να σε ρωτησω ηταν την γνωμη σου σαν κατοχος 2 χτ προσωπικα ποιο ειναι το καλυτερο λαδι κατα την γνωμη σου (ιξωδες κ μαρκα)
    Κ παλι σε ευχαριστω για τις τοσο χρησιμες απαντησεις που μου εδωσες γιατι στα αν μπλεξεις με συνεργεια ηταν ετοιμοι να μου βγαλουν τελικα χωρις λογο την μιζα!

Νοτακο δεν μπορεις να φανταστεις το ποσο με βοηθησες!Τελικα ανοιξα την ταπα απο το σωληνακι κ ετρεξε αρκετο λαδι,πιστευω οτι ηταν λογο του οτι το πιεσα ακετα το μοτερ στην ε.ο οταν το πηρα!Κατι τελευταιο που θα ηθελα να σε ρωτησω ηταν την γνωμη σου σαν κατοχος 2 χτ προσωπικα ποιο ειναι το καλυτερο λαδι κατα την γνωμη σου (ιξωδες κ μαρκα)
    Κ παλι σε ευχαριστω για τις τοσο χρησιμες απαντησεις που μου εδωσες γιατι στα αν μπλεξεις με συνεργεια ηταν ετοιμοι να μου βγαλουν τελικα χωρις λογο την μιζα!
    Υποχρέωσή μου να βοηθήσω σε κάτι που μπορώ και όποια άλλη δυσκολία βρεις να ρωτήσεις ελεύθερα, γλυτώνεις χρόνο και χρήμα, άσε που μαθαίνεις κιόλας.
    Λάδι βάζω SAE15W50 ημισυνθετικό, οποιοδήποτε επώνυμο. Υπάρχει και manual σε pdf αν ενδιαφέρεσαι.
    Να το χαρείς το μηχανάκι και καλά χιλιόμετρα.

Τον τελευταιο καιρο που διαβαζω κ ακουω διαφορα απο 10-40 εως 20-50 κ εγω πιστευω οτι καπου στο ενδιαμεσο ειναι η καλυτερη λυση ενα ημησυνθετικο κ διαστηματα αλλαγης στα 5000ΚΜ παντα μαζι με φιλτρο.
    Καληνυχτα φιλε μου κ σε ολη την καταπληκτικη παρεα του μοτο!
    Αν καποτε ταξιδεψετε προς στην Εδεσσα θα ηθελα ευχαριστως να τα λεγαμε κ απο κοντα!

Πιστευω 5000km ειναι πολλα, ειδικα αν οδηγεις μεςα στη πολη. Προσωπικα τα αλλαζω καθε 3000km.
    15-50 ημισυνθετικο χρεισιμοποιω και γω και φιλτρο σε καθε αλλαγη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Πιστευω 5000km ειναι πολλα, ειδικα αν οδηγεις μεςα στη πολη. Προσωπικα τα αλλαζω καθε 3000km.
    15-50 ημισυνθετικο χρεισιμοποιω και γω και φιλτρο σε καθε αλλαγη.
    Συμφωνώ σε όλα.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παιζει το τιμονι σε ΧΤ 600 μετα τα 120χλμ. !Βοηθεια!
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 13:11
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2007, 14:46
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 10:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας