είναι πολύ ουσιώδης η παρατήρησή σου, και επίσης γεμάτη με πολύτιμες πληροφορίες όπως πάντα...
Ευχαριστούμε για την συμβολή σου ΚΑΙ σε αυτό το θέμα, πιστεύω ότι με λίγη ακόμα βοήθειά σου θα μπούνε μόνες τους οι τσιμούχες στη θέση τους, (όπως και εμείς οι όχι sic) που δεν διευκρινίσαμε πρώτα ότι πρέπει να καθαρίσει την μία τσιμουχίτσα, να την πάρει στα χέρια του και να πάει με τα αριθμάκια και την τσιμούχα στο χέρι να ζητήσει μία ίδια....
Προσωπικά πάντως, επειδή δεν είναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με τσιμούχες και διάφορα άλλα ανταλλακτικά δεν έχει βρεθεί κανείς να μου την βάλει στον κώλο όπως πολύ όμορφα και προς τιμήν σου λες, αντιθέτως πάντα βοηθάνε...
Τώρα βέβαια είναι και ο τρόπος που μιλάει και φέρεται κανείς.....
Μιά ένσταση επί του ζητήματος, δεν γράφουν όλες αριθμάκια επάνω, έχω ψωνίσει no name που ήταν εντελώς no name ούτε μάρκα ούτε κανένα στοιχείο...
Και δεν είναι ανάγκη να την βάλεις στη μύτη του ανταλλακτικατζή (sic) αρκεί να του την ακουμπήσεις, να την πιάσει με τα τρυφερά χεράκια του και να στην μετρήσει με το παχύμετρο αν δεν γράφει. Την τσιμούχα στον πάγκο εννοώ, όχι τίποτα άλλο. Εκτός αν είναι μερακλής, οπότε στη διακριτική σου ευχέρεια.![]()
Ναι βρε καλε μου άνθρωπε αλλα "στο περίπου" (γιατί τετοια ειναι η μετρηση με το παχυμετρο) κανεις δουλεια με φλαντζες, Ο-Rings κ.λ.π. παραφερναλια που προορίζονται για ΣΤΑΤΙΚΗ στεγανοποίηση...
Στις τσιμουχες του πηρουνιού, αν ειναι ελαφρως μικροτερες θα εχεις διαρροή και αν ειναι ελαφρως μεγαλύτερες θα εχεις γρήγορη φθορα...
(αφήνω απεξω τους συνδυασμους μεγαλύτερης εσωτερικα και μικρότερης εξωτερικά ή το αναποδο..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τελευταία τροποποίηση από ydravlikos1970; 21/09/2014 στις 08:00.