mms? Ποιος στέλνει mms σήμερα βρε παιδια;Υπάρχει viber ,talkray,mail μπλα μπλα μπλά..
Αν έχει θέμα με το mms λετ μη νόου, θα σου πω τι να κάνετε!
Αν περσσέψ πρόσκλησ', λετ μη νόου![]()
Συμπέθερε
Μίας που πλησιάζει η γιορτή μου
Θα ταν καλό δώρο νομίζω....
αν σπρώξωτο S4 που έχω με εγγύηση , τότε ίσως καταφέρω να σε πώ να το πάρω εγώ :P
Παλικαρια οι προσκλησεις τελειωσαν.
Τηρηθηκε σειρα αναλογη με την εκδηλωση ενδιαφεροντος.
Μακαρι να ειχα περισσοτερες να δωσω.
Καλες αγορες!
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Είμαι iphone ακιας, ναι ρε το λέω δεν έχω κόμλεξ, αλλά δεν με παίρνει πια οικονομικά και χρειάζομαι νέο τηλέφωνο. Οπότε αν θές να προσυλητήσεις ένα νέο μέλος στον androidισμό να η ευκαιρία σου πριν αλλάξω γνώμη. Αν περισσεύει καμια πρόσκληση θα την εκτιμούσα για άμεση αγορά. Απλά αν θες εξήγησέ μου τη εννοείς με την 3η εταιρία μεταφοράς; Γίνεται μέσα από το site τους ή πρέπει να το στείλεις κάπου έξω και μετά από εκεί Ελλάδα;
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Η φτηνότερη λύση είναι αν θυμάμαι καλά μέσω Γερμανίας, έχει μιά υπηρεσία που την δηλώνεις σαν διεύθυνση για να μπορείς να ψωνίσεις από το ουανπλαςουανμάγαζο και σου προωθούν το δεματάκι στο γκρίχενλαντ μετά, με χαμηλό κόστος.
Καλα ολα αυτα δεν αντιλεγω...αλλα με το service τι γινεται οεο??
Εχετε αποψη? Εδω ολοκληρη LG στην Ελλαδα κ θεωρειται απο τα χειροτερα εν αντιθεσει με τη Samsung.
Γενικα καλο ειναι να προσεχουμε τις τιμες αλλα αν χαλασει ενα μικροφωνο, ακουστικο μια οθονη ο τυπακος που δεν ασχολειται πολυ τι κανει??
Ride(s) the wind of change...
Η χωρα μας δεν ειναι στην λιστα αποστολης της εταιρειας γι'αυτο κανεις χρηση μιας εταιρειας οπως αυτη http://www.mailboxde.com/ οπου σου δινει μια διευθυνση αποστολης που θα την δηλωσεις στην φορμα παραγγελιας του τηλεφωνου.
Απο εκει και μετα οταν θα γινει η συναλαγη,θα αποσταλει το δεμα στην διευθυνση που δηλωσες και θα σου ερθει μυνημα απο την π.χ.mailboxde (αν επιλεξεις αυτην,εγω αυτη επελεξα)οτι εχει παραλαβει ενα δεμα για εσενα.
Μπαινεις στο site του mailboxde και επιλεγεις τον τροπο αποστολης του δεματος στη φυσικη σου διευθηνση αναλογα με τα βαλαντια που διαθετεις.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!