Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: Καραμπόλα στην Εγνατία οδό.

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Έω να συμπληρώσω ότι ένας σοβαρός οδηγός τέτοιου οχήματος που ξέρει ότι για κάποιο λόγο δεν έχει φρένα (ας δεχτώ ότι λέει αλήθεια) και πάει με υπερβολική ταχύτητα, βλέποντας ότι υπάρχει τυφλή στροφή μπροστά του, δεν είναι εύλογο ότι πατάει τις κόρνες να προειδοποιήσει; Άσχετα αν θα είναι ένα ή 35 αυτοκίνητα ή και κανένα να μην ήταν όφειλε να προειδοποιήσει εφόσον δεν έβλεπε τι γίνεται πέρα από τη στροφή.

Banned
    Δεν εσπασε κανενα φρενο

το πιο πιθανο ειναι ο τυπακος κοιμηθηκε και εσκασε αφρεναριστος πανω στα σταματημενα....

για καποιους δεν υπηρχε ελπιδα καμια....

Εαν δουλευαν σωστα οι ελεγχοι, θα επρεπε να τον ειχα σταματησει και να τον ειχαν βαλει για υπνο....

εχει τυχει σε οδηγο να ειναι 43 ωρες αυπνος πανω στο τιμονι διοτι η "εταιρια" τον πιεζει και εχει "αλλους 10 να περιμενουν".....

Τα σχολια περριτευουν....
    Τελευταία τροποποίηση από GFawkes; 07/10/2014 στις 12:05.

Banned
    Όσες φορές έχω συναντήσει έργα κατά μήκος τής Εγνατίας, η σήμανση ήταν εκεί πού πρέπει, οι υπάλληλοι επισης
    Έχω δει από εταιρείες σαν την εν λόγω, να τσιμπανε δύο κακομοίρηδες από ένα καφενείο, να τούς φοράνε από ένα γιλέκο, να τούς δίνουν και ένα γιλέκο και όλα καλά.
    Η τροχαία δεν ξέρω ακριβώς τι κανουν σε αυτές τις περιπτώσεις,εχω δει σε παρόμοιες καταστάσεις να συμμετέχουν
    Τώρα τι έγινε εκεί δεν ξέρω.
    Να μην ενημερώθηκαν?
    Και αν ναι δεν τους είδαν?
    Δεν τούς είπε- είδε κανείς τι γίνεται εκεί ώστε να πάνε να δουν τι συμβαίνει?
    Και ας υποθέσουμε ότι υπήρχε περιπολικό η η ανάδοχος εταιρεία τού έργου είχε σήμανση ποίο πισω- 200,300,500 μ θα προλαμβαναν το κακό αν το φορτηγό πήγαινε με όσα

TO ZHTOYMENO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..............

Τό άν σταματάει μιά νταλίκα ,πού ναί άν παίξεις μέ τό κιβώτιο δέν θά πέσεις μέ 130
    στό σταματημένο κονβόι άλλά μέ πολύ λιγότερα, ΑΛΛΑ
    ΣΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ...!!
    Έγνατία όδός πού τήν πληρώνουμε άδρά.
    Έλληνική άστυνομία ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ..?? what is this..??
    ΔΕΗ πού άντί γιά 10 λεπτά είχε κλείσει τό δρόμο γιά πάνω άπό μισή ώρα Κυριακή μέρα..!!
    Έπρεπε νά γίνει έκτροπή κυκλοφορίας έφόσον τό πράμμα δέν ήταν έστω μόνο γιά 10 λεπτά..??
    Οί ζωές έφυγαν καί δέ γυρίζουν πίσω.
    Τόσο άδικα...........Κυριακή πρωί

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δεν είμαι νταλικιέρης και δεν ξέρω από αυτά αλλά μου φαίνεται απίστευτο να προσπαθούσε επί 22 χιλιόμετρα !!! να σταματήσει το όχημα που δεν είχε φρένα και να μην μπορούσε κάπως να γίνει...Τι στο διάολο το αεικίνητο είχε εφεύρει ο Ρουμάνος ? Πολύ πιο πιθανό να τον είχε ψιλοπάρει ο ύπνος και ούτε να κατάλαβε τι έγινε...

Από την άλλη, η σήμανση για τα ακινητοποιημένα μάλλον ήταν υποτυπώδης και σε έναν κλειστό αυτοκινητόδρομο που λογικά δεν περιμένεις να βρεις εμπόδια μπροστά σου είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν πολλαπλές και έντονες προειδοποιήσεις γιατί εύκολα ξεχνιέσαι και πας με τον "αυτόματο πιλότο". Απ' ότι ακούγεται οι εργολάβοι και οι υπεύθυνοι του δρόμου είχαν πετάξει 1-2 πακιστανούς με γιλεκάκια 200-300 μέτρα πριν και θεώρησαν ότι αυτό είναι αρκετό...

Ένα τέτοιο ατύχημα σχεδόν πάντα για να συμβεί χρειάζεται έναν συνδυασμό αρκετών παραγόντων που να πάνε στραβά - κάποιους από αυτούς μπορείς και πρέπει να τους προβλέψεις και κάποιοι είναι εντελώς έξω από κάθε λογική και τελείως "θέλημα Θεού"...
    Δυστυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση όλα πήγαν κατά διαόλου... Κρίμα στους ανθρώπους...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 07/10/2014 στις 09:44.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Όσες φορές έχω συναντήσει έργα κατά μήκος τής Εγνατίας, η σήμανση ήταν εκεί πού πρέπει, οι υπάλληλοι επισης
    Έχω δει από εταιρείες σαν την εν λόγω, να τσιμπανε δύο κακομοίρηδες από ένα καφενείο, να τούς φοράνε από ένα γιλέκο, να τούς δίνουν και ένα γιλέκο και όλα καλά.
    Η τροχαία δεν ξέρω ακριβώς τι κανουν σε αυτές τις περιπτώσεις,εχω δει σε παρόμοιες καταστάσεις να συμμετέχουν
    Τώρα τι έγινε εκεί δεν ξέρω.
    Να μην ενημερώθηκαν?
    Και αν ναι δεν τους είδαν?
    Δεν τούς είπε- είδε κανείς τι γίνεται εκεί ώστε να πάνε να δουν τι συμβαίνει?
    Και ας υποθέσουμε ότι υπήρχε περιπολικό η η ανάδοχος εταιρεία τού έργου είχε σήμανση ποίο πισω- 200,300,500 μ θα προλαμβαναν το κακό αν το φορτηγό πήγαινε με όσα

Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ............

Τού ύπευθύνου τής Έγνατίας όδού ήταν ένήμερη καί μάλιστα δήλωσε καί
    έδειξε έγγραφο πού άφορούσε τό θέμα γιά τήν μεταφορά κάποιου καλωδίου
    τής ΔΕΗ....!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κατ' αρχάς τα συλληπητήριά μας στις οικογένειες των νεκρών και περαστικά στους τραυματίες....

Τώρα, το τι έγινε πως και γιατί μάλλον ποτέ δεν θα το μάθουμε.

Αν θα μπορουσε να αποφευχθεί, μάλλον χλωμό. Ακούμε/διαβάζουμε αρκετά συχνά για καραμπολες με 20-30 και παραπάνω αυτοκίνητα και σε άλλες χώρες (Γερμανια, Αγγλία, Γαλλία, ΗΒ, ΗΠΑ κλπ) που υπάρχουν αυτοκινητόδρομοι ταχείας κυλοφορείας.

Και τι να σου κάνει και ο αναδοχος του εργου, η τροχαία, το κρατος, ο γιαραμπής αν η νταλίκα για τον οποιοδήποτε λογο πήγαινε αφρεναριστη με 130; Να την χτυπήσει άρμα μάχης και να την πετάξει εκτός δρόμου;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ζαβλακομενος ηταν και επεσε με οσα ειχε πανω στα σταματημενα .
    Πιθανον και απο τη νυστα του δεν καταλαβε ποτε οτι τα οχηματα ηταν σταματημενα μεχρι να ξυπνησει απιτομα απο το πρωτο μπαμ .

Τεραστιες οι ευθυνες ολων των εμπλεκομενων ,
    Ιστοριες για κομενα φρενα κτλ , σε οποιον οδηγο φορτηγου της πειτε θα σας πει οτι λεει πιπες .

Κριμα για το κοσμο που εφυγε αδικα για αλλη μια φορα σε αυτη τη χωρα .

Οσο για αποδοση ευθυνων , σε 20 μερες θα εχουν ολα ξεχαστει μεχρι το επομενο ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Δεν ειναι 22χλμ ευθεια ή κατηφορα εκει....

Αν οπως λεει δεν ειχε φρενα απο τα διοδια και μετα, θα ειχε καρφωθει καπου πιο πριν ή θα ειχε την ευκαιρια να το σταματησει σε μια απο τις ανηφορες που εχει (ναι απο Πολυμυλο προς Βεροια έχει και ανηφορικα κομματια). Κοιμηθηκε και επεσε πανω στα αυτοκινητα αφρεναριστος (οπως λενε και οσοι την γλυτωσαν, δεν ακουστηκε φρεναρισμα πριν το μπαμ)

Τωρα για ευθυνες και τα ρεστα, εγω ξερω οτι σε οδο ταχειας κυκλοφοριας δεν κοβεις ποτε την κινηση σε ολα τα ρευματα.... και αν δεν γινεται αλλιως και πρεπει να κοψεις τοτε δινεις με σημανση, κορινες και τροχαια κινηση στο αντιθετο ρευμα για οσο χρειαζεται.

Με 2 τυπους με σημαιακια δεν κανεις διακοπη σε οδο ταχειας κυκλοφοριας....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μια πόλη τον χρόνο χάνεται στην άσφαλτο αλλά πρέπει να γίνει πολύνεκρο για να συγκινηθούμε.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των χαμένων.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των νεκρών και περαστικά στους τραυματίες....

απο εκεί και πέρα μην το ψάχνετε και πολύ αν δεν γνωρίζετε
    έχω διαβάσει τα πιο κουφά χθες και σήμερα εδώ και αλλού...ο άλλος έλεγε γιατί δεν δούλεψε ο οδηγός χειρόφρενο....
    λες και παίζει μηχανικό με ντίζα όπως ένα κουρσάκι.ο ρουμάνος κουβαλούσε 19 τόνους.
    να σταματήσει μπορεί να μην έπαιζε αλλά μπορούσε να κορνάρει όπως είπε κάποιος παραπάνω,να το ρίξει στην μπάρα...να κάνει κάτι αλλά το πιο πιθανό τον πήρε ο υπνος
    τώρα θα τον δασκαλέψει και ο δικηγόρος και @ρχίδια ,πάνε οι άνθρωποι.

Με αφορμή αυτό θα ήθελα να πώ πόσες νεκροφόρες κυκλοφορούν κυρίως στην εγνατία.
    Αστυνόμευση δεν υπάρχει τουλάχιστον μέχρι Βέροια που κάνω συχνά την διαδρομή.
    ένα περιπολικό έχουν μόνο που πίνει καπουτσίνο στο βενζινάδικο των γρεβενών στην έξοδο.
    απο την κρυσταλοπηγή περνούν καθημερινά δεκάδες αλβανικές νταλίκες που τις κάνουν φύλο και φτερό μήπως κουβαλάνε ναρκωτικά,τους βάζουν σκύλους γάτες και πιγκουίνους και κανένας μαλέας δεν κοιτά που είναι έτοιμη η αναγόμωση στο λάστιχο να πετάξει,τον προφυλακτήρα που είναι δεμένος με σύρματα και ένα σωρό μαλακίες οι χωριάτες.
    απο την ηγουμενίτσα τα ίδια σκατά.
    τα επικαθημενα απο ιταλία έρχονται μόνα τους χωρίς τράκτορες (ντεμέκ λόγω ναύλων).και έρχονται απο την απο εδώ πλευρά απο βουλγαρία ρουμανία χρέπια εντελώς να τα παραλάβουν!
    έτσι βλέπω πολύ συχνά το φαινόμενο καινούργιο συρόμενο να το τραβάει χρέπι.
    ενώ απο την ιταλία πλευρά το τραβάει φορτηγό επιπέδου euro5 και βάλε.
    κανείς δεν νοιάζετε.ένα περιπολικό γαμώ την πουτάνα μου στα διόδια της Τύριας θα μπορούσε να κόψει κώλους....τίποτα
    είναι όλοι για τον π@υτσο .....ε αει σιχτίρ!

Banned
    Δυστυχώς έχεις ένα δίκιο κυρίως για τα φορτηγά, τα έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια προ εγνατιας που περνούσαν από Πέλλα για Φλώρινα κρυσταλλοπηγη
    Αυτό με τούς παλιούς τρακτορες το έχω δει Σαλονίκη
    Όπως μετά το συμβάν στα Τέμπη, με το χύμα φορτίο, έτσι και τώρα θα κοπούν κώλοι
    Αλλά το κακό ήδη έγινε,εχουμε την τάση να μην προλαμβάνουμε σε πολλές εκδηλώσεις τής ζωής.
    Στην οδική ασφάλεια θα προτωτυπησουμε?
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 07/10/2014 στις 11:47.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αρχισαμε τη συνομοσιολογια εν μεσω επιρριψης ευθυνων που εχουν γινει μπαλακι μεταξυ των ανευθυνουπευθυνων και ολα αυτα στην πλατη νεκρων και τραυματιων, ψαχνοντας ενα θυμα να φορτωσουμε τις ευθυνες. ωραιοι!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Οπως τα λεει ο Τσομπανης.
    Ειμαστε ΓΤΠ δυστυχως και τωρα, κατοπιν εορτης, που χαθηκε ποσος κοσμος, τι να το κανω και αμα τιμωρηθουν;;; Λες και δεν θα επαναληφθει το ιδιο σε καποια φαση.
    Σκοπος ειναι να τα προλαμβανεις αυτα τα πραγματα.
    Παλιομ@λακες καφροι, τους εχω σιχαθει πλεον σ'αυτη τη χωρα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Τα φορτηγα δε χανουν τα φρενα τους ετσι ευκολα....

Εχουν πολλες δικλειδες ασφαλειας....

Επισης δεν σταματανε με κατεβασματα.....
    Υπάρχει και το κλαπέτο.... (μηχανόφρενο) για μέχρι κάποιας ηλικίας οχήματα...

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι μοτοσυκλετιστές να προσέχουν πολύ στην Εγνατία οδό
    από menos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2010, 23:21
  2. Στην Εθνική Οδο...
    από dbandit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2006, 21:43
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2006, 01:54