Πεινάω, απλά. Και έχω διάθεση να φύγω... Αν αύριο δεν έχω πολλά, με βλέπω για εκδρομή έκπληξη.
Πεινάω, απλά. Και έχω διάθεση να φύγω... Αν αύριο δεν έχω πολλά, με βλέπω για εκδρομή έκπληξη.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ειπα να βαλω ζακετακι αλλα ιδρωνα...χαχαχα...
Περα απο την πλακα εδω κατω ο χειμωνας ειναι οι βροχες και οχι το κρυο...οι οποιες αρχιζουν τελη νοεμβρη και μεχρι τελη γεναρη εχουμε μουλιασει!κατι σαν τους μουσωνες ενα πραγμα...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Καλησπέρα στα παιδιά ! Οι καλύτερες εκδρομές είναι αυτές που γίνονται μεσοβδόμαδα. Όσοι μπορείτε κάντε το.Οι υπόλοιποι θα περιμένουμε καρτερικά το ΣΚ.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Εδω εχουμε πλεον καλο καιρο.Κατεβαινει προς τα κατω.
ούτε ένα σουτζούκι πιά...
Και η "κατάντια" είναι που γυρνάω σπίτι και φτιάχνω φακές (αλλά θα παίξει και side-dish ομελέτα με απάκι)
Αν και τώρα θα καραγούσταρα μιά ωραία φασολάδα, μπόλικη φέτα και λουκάνικο με πορτοκάλι, μαζί με κανένα κιλό κόκκινο κρασί...![]()
δεν ξέρετε να φάτε εσείς οι νέοι ρε γμτ...
Τον βλέπω να σκάει σε κανένα καφενέ/ταβερνείο με το κλασσικό πλατάνι και να παραγγέλνει greenburger με τυρί-μιά μεγάλη πατάτες-κέτσαπ-μεγάλη κόλα "παρακαλώ". Για εδώ.
πωωω...ρε εσεις εδω ειστε πολυ μαυρογατες βρε παιδι μου...ειπατε ενα καλο λογο και αρχισε να βρεχει!!!φτου σκορδα ειστε!να σας παρουμε για ποδαρικο ενα πραγμα!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Καλημερα. Και 'δω νοτιο Αιγαιο ζεστη εχει. Εκανα 10χλμ πηγαινε ελα με το μπουφαν και ιδρωσα παροτι ειχα ανοιχτο οτι αεραγωγο υπηρχε. Φυσαει λιγο αλλα οκ. Το κοντομανικο καλα κρατει!!! Ρε δε φευγω απο 'δω λεμε!!! Κατσε να βρω και χειμερινη δουλεια και την εκανα ταρατσα!!!!
![]()
MADE IN JAPAN 日本製