Ποιός ανταγωνισμός έχει rbw?
Ποιός ανταγωνισμός έχει rbw?
@ πάιπ το θέμα έχει ξανασυζητηθεί.
πλέον έχω σοβαρή άποψη επί του ζητήματος και σοβαρό κατασκευαστικό πλάνο στο μυαλό μου. Και δεν μπορώ να τα κάνω να περισσέψουν λίγο, αλλιώς θα το βλέπατε ήδη στον Κρίκο το εργαλείο γιατί δεν είναι επιστημονική φαντασία.
Από εταιρίες, περιμένω πως και πως να βγάλει η Yam ένα τενερέ με το μοτέρ και τα κιλά του μτ07 και μετά θα κλείσουν (για εμένα) όλα τα σπίτια όλων των εταιριώνΕ.
αυτο το γ@μημενο το τενερε περιμενω να βγει......να περασει καμια 5ετια μηπως καταφερω να το παρω μεταχειρο..![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Συγνώμη...
η σειρά για το τενερέ εδώ ξεκινάει...? ή είναι με νουμεράκι?
1 Καὶ εἶδον ὅτε ἤνοιξε τὸ ἀρνίον μίαν ἐκ τῶν ἑπτὰ σφραγίδων· καὶ ἤκουσα ἑνὸς ἐκ τῶν τεσσάρων ζῴων λέγοντος, ὡς φωνὴ βροντῆς· ἔρχου.
2 καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ Yamaha Teneke, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ' αὐτὸν ἔχων τόξον· καὶ ἐδόθη αὐτῷ στέφανος, καὶ ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ.
3 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν δευτέραν, ἤκουσα τοῦ δευτέρου ζῴου λέγοντος· ἔρχου.
4 καὶ ἐξῆλθεν Honda Africa, καὶ τῷ καθημένῳ ἐπ' αὐτὸν ἐδόθη αὐτῷ λαβεῖν τὴν εἰρήνην ἐκ τῆς γῆς καὶ ἵνα ἀλλήλους σφάξωσι, καὶ ἐδόθη αὐτῷ μάχαιρα μεγάλη.
![]()
Γιατι εδω μου φαινεται πολυ πιο δυνατο?!
Εχουν αλλαξει μεταδοση η κατι τετοιο??
http://dottv.gr/index.php/arxeio-ekp...s02-ekpomph-3h
Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες εδώ.
http://www.cycleworld.com/2014/11/04...src=SOC&dom=fb
The Tiger 800 XR comes with cast wheels (17-inch rear, and 19-in. front), trip computer, sump guard, hazard lights, adjustable brake and clutch levers and a 12-volt power port.
The XRx adds a more advanced trip computer, Road and Off-Road ride modes, the three configurable Rider modes, auto-cancel turnsignal, cruise control, a centerstand, hand guards, comfort seats, adjustable windscreen and an additional 12-volt power socket.
The XC includes wire-spoked wheels (17-in. rear, 21-in. front), high-level front fender, fully adjustable WP suspension front and rear (Showa on the XR), trip computer, radiator guard, sump guard, hazard lights, adjustable levers, and a 12-volt power socket.
The XCx adds engine protection bars, advanced trip computer, Road and Off-Road riding modes, auto-cancel indicators, cruise control, center stand, handguards, aluminum sump guard, and a second 12-volt power socket.
![]()