Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Enduro Ή MX ???

Νέο μέλος
    Θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται για να μην μπερδευομαι ... πως λεγονται τα enduro Yamaha , Honda , Suzuki στην κατηγορια του KTM EXC-F ωστε να ψαχτω ...

ΑΥτα δηλαδη δεν θα θελουν μαστορα?? Αναρωτιεται γιατι η ΚΤΜ αν και τοσο διαδεδομενη μαρκα μονο αυτη θελει μαστορα ???

Banned
    Είναι καθαρό αγωνιστικό εντουρο
    Για την χρήση πού θέλεις να κάνεις περιορισου σε XR250-400/DR400/ KLX 250-300/

Στην κατηγορία καθαρά αγωνιστικά εντουρο
    Όλες οι μάρκες παίζουν
    HONDA CRF x- YAMAHA WR- KAWASAKI KXF κλπ
    Δεν κάνουν για την χρήση πού θες
    Περιορισου στα από πάνω
    Εν επιμένεις τι να σού πω
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 15/10/2014 στις 10:31.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Ολα θελουν μαστορα καποια στιγμη

Μέλος Το avatar του/της Ariskawasaki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από JimTouk Προβολή μηνύματος
    SHOOTER045 ... πχ το ΚΤΜ ΕXC-F 250 αγωνιστικο enduro η απλα Enduro δεν εχω καταλαβει τι εννοειται με το ψευτοenduro και το αγωνιστικο. Οσον αφορα το ποσα δινω, μεχρι 3000 βαρια βαρια ... πιο πολυ για να παρω ενα σε πολυ καλη κατασταση και απο 2005 και μετα . Κοιταω για το ΚΤΜ που προανεφερα και δεν περνω ΜΧ μονο και μονο επειδη θελω αδεια κυκλοφοριας και πινακιδα ...κατα τα αλλα δεν με νοιαζει αν ειναι too much για την δουλεια ,βολτα κτλ οποτε θελω να παρω ενα enduro που σε επιδοσεις πλησιαζει τα ΜΧ . ΑΝ μπορειτε πειτε μου την γνωμη σας για αυτο το μηχανακι επειδη ακουω οτι ΚΤΜ= μαστορα καθε 3 και λιγο ...
    Θέλει συντήρηση συνέχεια ............λάδια ,βαλβίδες ρύθμιση,λάστιχα ,τακάκια κλπ.........
    Επίσης θα κυκλοφορείς με ΜΧ λάστιχα στην ασφαλτο κ σκληρές αναρτήσεις .........σαν ζογκλέρ τσίρκου........
    Βαδίζεις λάθος............

Παλαιό μέλος
    Μισο λεπτο γιατι το παιδι τρωει κατραπακιες απο ορους και δεν εχει καταλαβει. Λοιπον τα καθαροαιμα εντουρο που σου λενε στην ουσια ειναι μηχανακια πολυ κοντα στα mx της ιδιας εταιρειας, τις περισσοτερες φορες μοιραζονται το ιδιο μοτερ με τα mx. Εχουν βεβαια παρεμβασεις σε αναρτησεις, τροχους και φωτα πινακιδα απο το εργοστασιο. Οποτε παρολο που ειναι εντουρο δεν ειναι και για καθε μερα μηχανακια.
    Ψευδοεντορο ειναι τα κλασικα εντουρακια xr,ttr,dr,klx τα τετραχρονα των γιαπωνεζων και crm,dt,wr,ts,kdx τα διχρονα αντιστοιχα.

Εγω θα σου προτεινα η drz400 η wr200 ειναι δυο μηχανες που ειναι πολυ αξιοπιστες και θα σε βολεψουν για τη δουλεια που θες. Αν επιλεξεις το δευτερο επειδη εχουν περασει πολλα χερια αυτα τα μοτο παρε ενα προσεγμενο και οχι το πιο φτηνο που θα βρεις

Νέο μέλος
    κατι τελευταιο , ασχετα με την χρηση που το θελω ! τι μαρκα θα μου προτεινατε αναμεσα σε ΚΤΜ HONDA YAMAHA SUZUKI (μιλαμε παντα για Enduro αγωνιστικο) η οποια να εχει λιγοτερες πιθανοτητες να βγαλει προβληματα με μια καλη χρηση και συντηρηση του εργαλειου ? Επισης σε ποιες υπαρχουν φθηνα ανταλακτηκα ?

Οσον αφορα για την ΚΤΜ αν μπορειτε και αλλοι να μου πειτε την γνωμη σας ... ειναι οντως προβληματικα ? δλδ σε συχνοτητα χαλανε πολυ πιο γρηγορα απο τα JApan??

Banned
    Τα παλαιότερα ΚΤΜ ναι
    Τα καινούρια όχι τόσο - για τα χωματερα μιλάω
    Η συντήρηση είναι λίγο πολύ η ίδια σε όλα
    Τα ΚΤΜ είναι ready to race με καλύτερες αναρτήσεις, περιφερειακά κλπ
    Απο άποψη ανταλλακτικών ρώτα τούς κατόχους αυτών

Νέο μέλος
    κατι ασχετο ... πλαστικα καινουργιων μοντελων(2009 και μετα) και φαναρια , ταιριαζουν σε μοντελα παλαιοτερα ??

Δυσκολο...

Αγρότης μόνος ψάχνει...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Banned
    κατι ασχετο ... πλαστικα καινουργιων μοντελων(2009 και μετα) και φαναρια , ταιριαζουν σε μοντελα παλαιοτερα ??
    το φαναρι μπορει
    τα υπολοιπα χλωμο
    εκτος αν τρλαθεις στις πατεντες-βασεις για να ταιριαξουν

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Βρε παρε εκει ενα xr 400 η κανα drz 400 να κανεις τη δουλεια σου και ασε τα αγωνιστικα για αργοτερα. Τρυπιοι κουμπαραδες ειναι και ολο θα ζητανε και απο κατι. Ειδικα σε καθημερινη χρηση δε το συζηταω. Το σκοτωσες το μηχανακι.
    Παρε ενα καλο αγωνιστικο εντουρο για βολτες στο βουνο μια στο τοσο να το ευχαριστηθεις αν θελεις. Μια χαρα ειναι τα ΚΤΜ τα ex-f και τα πιο καλοστημενα και ευκολα για τον καθενα. Απλα θα τηρεις ευλαβικα τη συντηρηση του.

Μοτοκρος απεφυγε να παρεις για οποιοδηποτε λογο πλην του να αρχισεις να ασχολεισαι με το μοτοκρος σε πιστα. Αλλιως θα σου βγαλει την Παναγια ενα τετοιο μηχανακι και θα αναγκαστεις να το δωσεις.
    Γιατι μπορει να μοιραζεται τον ιδιο κινητητρα πχ με το αντιστοιχο αγωνιστικο εντουρο της ιδιας εταιριας αλλα η διαφορα σε αποδοση, αναρτησεις και σε γραναζωμα κιβωτιου ειναι χαωδης. Τα ΜΧ ειναι σεταρισμενα για extreme πραγματα και σε ολα τα αλλα ειναι μη λειτουργικα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Νέο μέλος
    Φιλε ωραια τα ktm, τα crf κτλ αλλα θα τα ταλαιπωρησεις τα μηχανακια αυτα με καθημερινη χρηση και θα πληρωνεις τζαμπα λεφτα.
    xr 250 ειναι αψογο για enduro.Και τα σκαρφαλωματακια και τα μονοπατακια και ολα τα κανει.Ορεξη να χεις και με την παπια βγαζεις γουστα.
    Εχω παει enduro βολτα, εγω με xr 250 και ενα ktm 400 exc και ενα gas gas 300 διχρονο που οι αναρτησεις (ohlins χρυσες) που φοραγε κανανε 2 φορες το μηχανακι μου, αλλα πιστεψε με περνουσα καλυτερα απο αυτους με το χρεπι μου και το πηγαινα και καλυτερα. Τα παντα ειναι θεμα καυλας. Αφου το λιωσεις το πρωτο σου μηχανακι, επανεκτιμας μετα αν θες να πας σε κατι πιο εξειδικευμενο.

Αν θες κατι πιο δυνατο που θα μπορεις να απολαυσεις και την ασφαλτο drz400 E ή CCM 400. Εχω οδηγησει και τα 2 μηχανακια και προτεινω CCM 400. Ιδιος κινητηρας τα μηχανακια απλα το δευτερο καλυτερα περιφερειακα.

Τελος απο αυτα τα 3 μηχανακια αν θες να απολαυσεις και να δουλεψεις πανω τους enduro προτεινω xr 250R , οπως και KLX 300 που δεν ανεφερα.Ειναι μηχανακια που δεν θα σε απογοητευσουν ευκολα και πιο ευελικτα στο βουνο απο τα DRZ, CCM.

Απο πoια περιοχη εισαι?

Νέο μέλος
    Ειμαι ααπο Κομοτηνη... σε πιστα δεν μπενω ( εκτος αν τυχει για πλακα στο μελλον) για endurada αν βρω παρεα και οχι συχνα , το κυριοτερο το θελω για βολτες και να το σκιζω σε χωμα (πεδιαδα) .
    Μοτοκρος απεφυγε να παρεις για οποιοδηποτε λογο πλην του να αρχισεις να ασχολεισαι με το μοτοκρος σε πιστα. Αλλιως θα σου βγαλει την Παναγια ενα τετοιο μηχανακι και θα αναγκαστεις να το δωσεις.
    Γιατι μπορει να μοιραζεται τον ιδιο κινητητρα πχ με το αντιστοιχο αγωνιστικο εντουρο της ιδιας εταιριας αλλα η διαφορα σε αποδοση, αναρτησεις και σε γραναζωμα κιβωτιου ειναι χαωδης. Τα ΜΧ ειναι σεταρισμενα για extreme πραγματα και σε ολα τα αλλα ειναι μη λειτουργικα.
    Κατεληξα σε enduro τελικα... μαλλον για ΚΤΜ EXC-F 250cc ( και CRF-X κανενα προβλημα απλα δεν υπαρχουν επιλογες ενω τα ΚΤΜ ειναι πολλα). τωρα απο εκει και περα αν βρω με 2.500 - 3000 ευρω καποιο σε αρκετα καλη κατασταση που να μην θελει πολυ χρημα το τσιμπησα .

και να το σκιζω σε χωμα (πεδιαδα) .
    .

Μονο μην ερθεις μετα απο κανα χρονο και πεις οτι τα ktm ειναι μπουρδελα...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συζητήσεις που αφορούν κράνη Enduro-MX
    από $py στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2009, 16:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •