Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 67

Θέμα: Τελικά εχει λαβει κανεις προστιμο για ασφαλεια??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    εσεις που τα εχετε αραγμενα χρονια με πληρωμενα τελη δεν μου τα δινετε να τα κανω καμμια βολτα "συντηρησης"?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giannis23
    σκεψου να χτυπησεις καποιον πεζο ανασφαλιστος,ακομα και απο αμελεια να ηταν..εχεις τελειωσει
    hornet 600

Toν τελευταίο καιρό -πλην της προεκλογικής δηλ- , έχει ενταθεί ο έλεγχος της τροχαίας (στην περιοχή μου τουλάχιστον) .

Αν το ανασφάλιστο όχημα , μπορεί να διασταυρωθεί από κομπιούτερ και αριθμούς , τότε γιατί μου ζητήσανε ΜΟΝΟ αυτό .

- Έχω και τα τέλη , θέλετε ;
    - Οχι αυτό αν δεν το εχεις παει εφορια . Ασφάλεια έχεις ;

..Ουτε διπλωμα ουτε τίποτα . Σταματημένοι καμπόσοι και ζητούσαν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Toν τελευταίο καιρό -πλην της προεκλογικής δηλ- , έχει ενταθεί ο έλεγχος της τροχαίας (στην περιοχή μου τουλάχιστον) .

Αν το ανασφάλιστο όχημα , μπορεί να διασταυρωθεί από κομπιούτερ και αριθμούς , τότε γιατί μου ζητήσανε ΜΟΝΟ αυτό .

- Έχω και τα τέλη , θέλετε ;
    - Οχι αυτό αν δεν το εχεις παει εφορια . Ασφάλεια έχεις ;

..Ουτε διπλωμα ουτε τίποτα . Σταματημένοι καμπόσοι και ζητούσαν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια
    Αυτο μου το εχουν κανει κι εμενα με τον παπιο της δουλειας προ διετιας + .ασφαλεια,την εδωσα,οκ φυγε.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Αυτον ειναι στοχευμενος ελεγχος.Το κανουνε κατα καιρους.Σε 20 μερες μπορει να παρουνε εντολη να κανουνε το ιδιο μονο για τα τελη.

Banned
    Μάλλον επειδή έχουν γίνει τροχαία ατυχήματα, με τον έναν εκ των δύο να είναι ανασφάλιστος, και αυτό όχι παντού, κατά περιοχές που έγιναν τα ατυχήματα

Πόσο κοστίζει μια ασφάλεια μοτό;
    Πόσο θα κοστίσει οικονομικά, ψυχολογικά ο τραυματισμός ενός πεζού για παράδειγμα, σε μένα που το παίζω έξυπνος και οδηγώ ανασφάλιστος;
    Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
    Εξαιρώ, με κάποιες επιφυλάξεις, όσους τα έχουν αραγμένα, γιατί αν σου κάτσει η μία στο εκατομμύριο στην -μια φορά το χρόνο βόλτα- η στραβή;
    Είμαστε μεγάλα παιδιά και οι δικαιολογίες που είχαμε στα 20 δεν μπορούν να σταθούν στα 50.
    Έτσι βλέπω εγώ τα πράγματα.
    Όποιος έχει ''κτυπηθεί'' από την κρίση πάει με λεωφορείο/ποδήλατο/πατίνι/με τα πόδια.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Πόσο κοστίζει μια ασφάλεια μοτό;
    A και πλέον το θέμα κόστος είναι πραγματικότητα, το πρόβλημα ξεκινάει από παλιά όταν παραπάνω από τα μισά οχήματα της επαρχίας κυκλοφορούσαν ανενόχλητα ανασφάλιστα. Έγιναν διάφορα τραγικά με ατυχήματα, ήρθαν και οι πολιτικοοικονομικές συνθήκες και έδεσε το γλυκό. Τώρα πια θα πληρώσουμε όλοι την κοινωνική ασυνειδησία ''κάποιων''
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    A και πλέον το θέμα κόστος είναι πραγματικότητα, το πρόβλημα ξεκινάει από παλιά όταν παραπάνω από τα μισά οχήματα της επαρχίας κυκλοφορούσαν ανενόχλητα ανασφάλιστα. Έγιναν διάφορα τραγικά με ατυχήματα, ήρθαν και οι πολιτικοοικονομικές συνθήκες και έδεσε το γλυκό. Τώρα πια θα πληρώσουμε όλοι την κοινωνική ασυνειδησία ''κάποιων''
    Οι ασφαλιστικές ενημερώνουν την τροχαία ηλεκτρονικά με κάθε ανανέωση συμβολαίου - ασφαλειας, αν πουν ότι θα διασταυρωσουν τα ανασφάλιστα,που θα γίνει? Ποιος θα το κάνει?πως θα το κάνει?
    Δηλαδή ας πούμε σε μια περιοχή- Νομό, θα πρέπει να γνωρίζουν αυτοι που θα ασχοληθούν πόσα οχήματα υπάρχουν ( δίκυκλα, τρίκυκλα, ί.χ,φορτηγα,τρακτερ κλπ)
    Να τα τσεκάρουν ένα ένα και μετά να κόψουν πρόστιμα.
    Που όμως? Θα τα κόβει η τροχαία και θα τα στέλνει ταχυδρομικώς?
    Θα τα διαβιβαζει στην εφορία? Αφού ούτως ή άλλως το πρόστιμο για ανασφάλιστα οχήματα πληρώνετε υπέρ δου και όχι υπέρ Δήμου.
    Φαντάζει πολύ δύσκολο έως αδύνατο να πραγματοποιηθεί, όντως πολλά ατυχήματα με ανασφάλιστα και αγωγές βούλιαξαν το επικουρικό ταμείο.
    Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε τα δικά μας οχήματα τακτοποιημένα ώστε και να γίνει η στραβή να μην μπλέξουμε

Νέο μέλος
    Επειδή βλέπω ότι η κουβέντα πάει αλλού, να ξηγηθώ, αν και θεώρησα ότι εννοείται, ότι δεν πρόκειται να τη κυκλοφορώ ανασφάλιστος, έχω και παπί για μεταφορικό και τώρα μες στο χειμώνα οι βόλτες εκτός πόλης είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Έσφιξαν οι κ...λοι όμως και έκανα την ερώτηση για να δω αν παίζει να την αφήσω έτσι χωρίς να τρέχω για κατάθεση πινακίδων. Ο τίτλος του thread δεν είναι 'να κυκλοφορήσω ανασφάλιστος;' οπότε ας μην το γυροφέρνουμε εκεί. φιλικά πάντα :-)

Banned
    αφου ειμαστε στο2015 αρα εχεις πληρωσει τελη.
    τωρα για την ασφαλεια εφ οσον δεν το κυκλοφορεις ΚΑΘΟΛΟΥ τι να σου πω.
    Και πες οτι αρχιζουν διασταυρωσεις και σε τσακωνουν.τι γινεται?
    Δεν μπορω να σου απαντησω ουτε να σε παρω στον λαιμο μου

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Ναι αυτό λέμε, έχουμε ένα 2ο 3ο 5ο δεν έχει σημασία όχημα, το οποίο δεν κυκλοφορούμε για τουλάχιστον 6 μήνες αλλά πρέπει να πληρώσουμε εκτός από τέλη και ασφάλεια. Εννοείται πως ότι κυκλοφορούμε το έχουμε ασφαλισμένο. Τι είμαστε; Επιδοτούντες Λαρισαίοι αγρότες με 8 οχήματα εκ των οποίων ασφαλισμένo είναι μόνο το Cayenne?
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Banned
    Τι να σου πω δεν ξέρω.
    Πάντως τα τελευταία χρόνια εφαρμόζουν σε εμάς να ζητάνε, άδειες διπλώματα, ασφάλειες, κτεο κλπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Σε ότι κυκλοφορει στο δρομο καλα κανουν και ζητανε και να κοβουν και κωλους αμα λαχει....

Στο άλλο που εχω στην αποθηκη και δε γουστάρω να τραβιέμαι 2 φορες το χρονο στην εφορια γιατι να ζητανε ασφαλεια?

Εκει είναι το θεμα...

Θεωρει ο "νομοθέτης" ότι εφόσον το εχω θα το κυκλοφορησω....

Και σουβλα εχω αλλα εχω 5 χρονια να σουβλισω αρνι......

Φακ λοτζικ...

ο νομος προστατευει καθαρα τις εταιριες . πολλες αυτη τηστιγμη ειναι στο κοκκινο και υπο άλλε συνθηκες ,θα ειχαν κλισει πέρνωντας στο λαιμό τους πολύτ κόσμο +το επικουρικό ταμείο που ήδη πανάει .

Α! και με το παλιο σύστημα , ήξερα άτομα που κυκλοφόραφαν έτσι ...Και δε γαμιέται ...'Ισως αυτή είναι η μόνη λύση αφού είμαστε μοσχάρια

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έχει κανείς όρεξη για σχόλια ..???
    από NAYAGOS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2010, 10:32
  2. λαστιχα της προκοπης για Ax-1 εχει βαλει κανεις?
    από Koufalonix στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2006, 11:11
  3. εχει κανεις αποψη για τα λιπαντικα Ipone (s4)
    από jinks στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2005, 17:09
  4. Κάλυμμα σέλας της bagster, έχει αγοράσει κανείς???
    από m1ke στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 13:08
  5. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2004, 10:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ