Πειτε μου αν κανω λαθος αλλα ελενγχος επιτρεπετε να γινει μονο σε παρκινγκ του δρομου η σε μεγαλες εσοχες και οχι πανω στη λεα!ακριβως για λογους ασφαλειας!το περιστατικο για σας που ξερετε που εγινε?ηταν το μπλοκο και τα σταματημενα πανω σε λεα?
Πειτε μου αν κανω λαθος αλλα ελενγχος επιτρεπετε να γινει μονο σε παρκινγκ του δρομου η σε μεγαλες εσοχες και οχι πανω στη λεα!ακριβως για λογους ασφαλειας!το περιστατικο για σας που ξερετε που εγινε?ηταν το μπλοκο και τα σταματημενα πανω σε λεα?
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Ετυχε να περναω χθες απο εκει,φευγοντας απο τον αγωνα της εθνικης Ελλαδος!
Το ειδα το παλικαρι κατω σε τραγικη κατασταση και το κρανος του πεσμενο καμια 10αρια μετρα πιο περα!
Αν και το γεγονος απο μονο του ειναι τραγικο, εχω την εντυπωση οτι εκαναν λαθος στο σημειο που ζητησαν να σταματησει το αυτοκινητο για ελεγχο, γιατι δεν εχει καποιο σημειο να προστατευεται ο πεζος.
Δεν ξερω βεβαια αν οι συναδελφοι του εκαναν σηματα στα διερχομενα αυτοκινητα να κοψουν ταχυτητα ή να πανε πιο αριστερα.
Το ειδα το παλικαρι κατω πεσμενο στην αριστερη λωριδα. Πραγματικα πολυ λυπηρο γεγονος! Κριμα.
Τρεις οι νεκροί.
...
Σύμφωνα με πληροφορίες λίγα λεπτά πριν το φριχτό δυστύχημα, ο οδηγός του Smart είχε συγκρουστεί με ταξί. Στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο που έγινε η σύγκρουση ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα, παραβιάζοντας μάλιστα τον κόκκινο σηματοδότη.
Αμέσως μετά έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
...
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/arti...-se-periptero/
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
RIP αλλα σε δρομο ταχειας κικλοφορειας απλα δεν σταματας εκτος και αν δεν δουλεβει το οχημα σου... θα μπορουσανε να τον πανε σε καποια εξοδο η παρκινκ...
το αλλο στην Ραλλη τι εγηνε ρακοσυλεκτη μασανε? ειναι και αυτοι ενα θεμα πλεον .....
ORGIA!!!!!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Αν και δεν με εχουν σταματησει σε μεγαλο δρομο θα τους ελεγα να παμε σε ενα παρκινκ χαχαχχχαχαχα
καλα μακελιο στην Ραλλη.. κριμα να περημενεις στην σταση για το μεροκαματο και να σκαει ο μαλακας και να σε στελνει στον αλλο κοσμο.. ΚΑΦΡΙΛΑ! Ελπιζω να του κανουν τον κωλο κρεας!
ORGIA!!!!!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ρε παιδιά
Αν πήραν σήμα ότι το εν λόγω όχημα για τον Α - Β λόγο, κινείται επικίνδυνα.
Κατόπιν τον εντόπισαν τού εκαναν σήμα και αυτός σταμάτησε όπου τού την εδωσε?
Τι φταίνε?
Μου έχει τύχει παμπολες φορές παρόμοιο σκηνικό
Να στσματας δηλαδή καποίον εν κινήσει
Δεν μιλάω για τα σταθερά μπλόκα πού πρέπει να υπάρχει χώρος ή παρκιδα η ρεμιζα με κώνους
Μιλάμε για στάθμευση ύποπτου - επικινδυνου οχήματος εν κινήσει το ξαναλέω
Και θα παρακαλούσα αν είναι δυνατόν για τα σωστά και μη των ένστολων, σε άλλο θέμα
Όχι εδώ
Δεν ξέρουμε συνθήκες κλπ
Αλλά πάνω απ όλα χάθηκαν ζωές εκεί
Ευχαριστώ
Ego ksero oti geitonas mou emeine mesa 6 XRONIA gia atyxima me nekrous. Se fylaki stin Albania parakalo.
sto diko mas to poutanario, o,ti goustareis kaneis.
epeidi MPOREIS na to kaneis.
Gnorizo apo proto xeri periptosi opou o piomenos mpike me ti bmw mesa se tyropitadiko, skotose 2 nea paidia, kai den emeine oute 1 ora mesa.
kai alles periptoseis polles, ametrites
etsi gia na min exete aytapates oti yparxei periptosi na allaksei otidipote sto mpourdelo ayto eis ton aiona ton apanta.
Μάγκες έχετε το νου σας. Έχω πάει σε 4 σοβαρά τροχαία σήμερα. Δε ξέρω τι σκατα έχει η σημερινή μέρα αλλά κοπανιέται κόσμος. Το νου σας.