Τη Δευτερα αλλαξα ασφαλιστικη και πηγα απο την anytime στην Interlife και προσθεσα οδικη για 11€ με την Europ Assistance.
Με την anytime ειχα χρεισιμοποιησει την οδικη της Interamerican και ηταν μια χαρα, ελπιζω η Europ να ειναι εξισου καλη.
Τη Δευτερα αλλαξα ασφαλιστικη και πηγα απο την anytime στην Interlife και προσθεσα οδικη για 11€ με την Europ Assistance.
Με την anytime ειχα χρεισιμοποιησει την οδικη της Interamerican και ηταν μια χαρα, ελπιζω η Europ να ειναι εξισου καλη.
Πίτσες μπλε μου φαινεται... ολοι προσπαθούν να γίνουν "σύμβουλοι" με αεριτζίδικα μικροποσά...
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
ρε μαγκες αφου τα εξηγει κανονικα:
"Με μια ματιά...
ΔΕΝ προπληρώνεις συμβόλαιο οδικής βοήθειας(το πληρώνεις ΜΟΝΟ τη στιγμή που θα το χρειαστείς
Με άλλα λόγια...
Αν πληρώνω συμβόλαιο και δεν χρησιμοποιώ οδική βοήθεια χάνω 50€ Αν δεν έχω συμβόλαιο και χρειαστώ οδική θα πληρώσω 100€ Αν είμαι μέλος του aplo24, ΚΕΡΔΙΖΩ........ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ aplo24.gr "
δεν ειναι προπληρωμενο συμβολαιο...
σου το κανει την στιγμη που το χρειαζεσαι με λιγο καλυτερη τιμη απ'οτι θα πληρωνες εναν οποιονδηποτε γερανο ερχοταν και ειχε συνεργασια με Χ εταιρεια...