Πληρώνεις. Αγοράζεις. Σου κάνει εξουσιοδότηση και πας στον τόπο σου και κάνεις μεταβίβαση.![]()
Πληρώνεις. Αγοράζεις. Σου κάνει εξουσιοδότηση και πας στον τόπο σου και κάνεις μεταβίβαση.![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Αυτή είναι η δεύτερη εναλλακτική λύσηΤο σκέφτηκα κι εγώ σήμερα... πότε βλέπουμε, αν δεν κάτσει τίποτα απο τα παραπάνω εφαρμόζω αυτό
![]()
Άσχετο . Τα ΚΕΠ είναι ανοιχτά το Σάββατο ?
το προγραμμα σου ειναι λαθος
πας κυριακη , γνωριζεις τον τυπο και τις ροδες του
μετα κανεις μια βολτα στην θεσσαλονικη
διανυκτερευεις εκει και κανεις μεταβιβαση την δευτερα πρωι
Τελικά όλα πήγαν καλα. Το παράβολο αγοράστηκε μέσω phone banking απο την τράπεζα Πειραιώς και το δέχτηκαν στο ΚΕΠ. Δεν το δεχόντουσαν όλα τα ΚΕΠ, αλλά έψαξα και βρήκα ένα που ήταν οκ.
Μεταβίβαση αμαξιού 1100 κυβικών πόσο πάει το παράβολο , ξέρει κανείς;
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
...
Το εκανα πριν ενα χρόνο, κατ αρχήν πρέπει να ξέρεις το ακριβές ποσό και αιτιολογία, εγώ συγκεκριμένα πλήρωσα για νεο δίπλωμα.
Πας WEB Banking, (εγω εχω Εθνικη,) πας πληρωμες Δημοσίου, κάπου εχει επιλογή e-παραβολο, επιλέγεις αυτό που θες, συμπληρώνεις μια φόρμα, Ονομα κτλ σου δίνει κωδικό πληρωμής, πληρώνεις, εκτυπώνεις και πας στην υπηρεσία, εισαι οκ.
ελπίζω να βοήθησα.
καλησπέρα σε όλους,
την διαδικασία μεταβίβασης, παράβολα, ποιός την πληρώνει? Ο αγοραστής ή ο πωλητής?
Επειδή έχω μπερδευτεί, υπάρχει συγκεκριμένος κωδικός για e-παράβολο για μεταβίβαση οχήματος ή κάνουμε απευθείας κατάθεση σε τράπεζα με το ποσό που χρειάζεται για τη μεταβίβαση ;
στο χαρτί από τα ΚΕΠ που πήρα γράφει επί λέξει:
"ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΕΛΩΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ"
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε