-
Παλαιό μέλος
αν θες βαλε μια φωτο απο το δικο σου sf να καταλαβω ποιο μοντελο εχεις.
-
τιποτα ψαχνω παντου ....λες απο το S να κανει ? .... δεν βλεπω να εχουν διαφορα στη σσελα σε φωτο
-
Παλαιό μέλος
Οι σελες στα version S εχουν ισια γραμμη απο τη μεση και πισω, ενω οι σελες των project big one και version R κανουν καμπυλη.
Δες στο 3ο ποστ τι σου γραφω πανω απο τις φωτο και κοιτα στις φωτο τη σελα του pb1 που εχει κενό στο υψος των αμορτισερ.
-
Εδω Φοτω ... πω πω πως αλλαζει με την αλλη ουρα αααλααααα πως θα την κατσουμε 

https://www.dropbox.com/sh/vja4z7w4z...IWbpFzRpa?dl=0
-
Παλαιό μέλος
Σου εχω στειλει με pm τί να δοκιμάσεις, βλεποντας τις φωτο.
-
Παλαιό μέλος
Τα μονταρες στο μηχανακι τα πλαστικα αδερφε ή ψαχνεις για σέλα?
-
Ψάχνω για σέλα γιατι δεν εχω ιδεα που θα παταει η αλλη σελα απο S
-
Παλαιό μέλος
Το version S απο κατω εχει μια διαφορα σε σχεση με τα pb1 και τα R
Εχει αυτη τη "γεφυρα" (δεν ξερω ακριβως πως λεγεται), θα τη βρεις στο parts manual αν το εχεις.

-
χμμμ αποτη βλεπω αυτο το Π κουμπωνει γαντι στο δικο μου σκελετο ...... πρεπει να βρω μια σελα και αυτημ την γεφυφρα
-
Παλαιό μέλος
σε ολα τα sf γαντι μπαινει, αλλά το θεμα ειναι πως το βρισκουμε
ο κωδικος στο parts manual ειναι 77222-ΜΥ9-860 .
-
βρηκα S Για αννταλακτικα .... μιλησα με το παιδι περιμενω τιμη για σελα πλαστικο λασποτιρα και το "Π"
-
Παλαιό μέλος
τί εννοεις λασπωτηρα? το μαυρο πλαστικο κατω απο την ουρα? ειναι ιδιο με το δικό σου το αρχικο.
Για να μπει η ουρα του vtec θες το καινουργιο που αγορασες.
-
το καινουργιο που πηρα ουτε καν πλισιαζει να κατσεισ το πλαισιο ειναι πολθ ποιο φαρδυ αρα θα κοψω το αλλο .... αλλα θα κρατισω το δικο του για καθε ενδεχομενο αμα βαρεθω και τα παρατισω
-
Παλαιό μέλος
Aν κοψεις το παλιο που θα αγορασεις και το βαλεις, πως θα ταιριαξεις το πισω φαναρι?
-
Δεν ξερω μα ουτε τωρα δεν κάθετα σαν να λείπει κατι κομμάτι η κατι τέτοιο..... Περιμένω τα αλλλα ανταλλακτικά
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
- Ο κώδικας HTML είναι OFF