Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Γνωμες για gilera runner 50 sp

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Ναι το ξερω οτ υπαρχουν και αλλα τα εχω δει σχεδον ολα....γενικα καλες γνωμες διαβαζω και επισης λενε οτι παιρνει και μετατροπες αν το βαρεθεις...παει μεχρι 125

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gilleras Προβολή μηνύματος
    αρχιζει και αλλαζει η γνωμη μου γιατι οπου και να ρωτησω μου λενε τα ιδια...+οτι τα ιδια λεει και ο πατερας μου,με βλεπω με κανα παπακι τελικα τετραχρονο...για τα daytona sprinter 50cc τι γνωμη εχετε παιδια;
    από θέμα γκαζιού είναι τάφος αλλά τουλάχιστον δεν γίνεσαι γκόμενα του μάστορα

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    από θέμα γκαζιού είναι τάφος αλλά τουλάχιστον δεν γίνεσαι γκόμενα του μάστορα
    ε το πολυ πολυ να το κανω 72 για να πηγαινει αξιοπρεπως και δικαβαλο

ε το πολυ πολυ να το κανω 72 για να πηγαινει αξιοπρεπως και δικαβαλο
    και 2 κρανάκια και αν μπορεις και κανα γαντάκι - μπουφανάκι για σενα και το "πρόσωπο"

Νέο μέλος
    και 2 κρανάκια και αν μπορεις και κανα γαντάκι - μπουφανάκι για σενα και το "πρόσωπο"
    ξερεις αν εχει χωρο κατω απο τη σελα για το κρανος; οσο για τα υπολοιπα τα γαντακια αστα,ενα μπουφανακι επιβαλλεται

ξερεις αν εχει χωρο κατω απο τη σελα για το κρανος; οσο για τα υπολοιπα τα γαντακια αστα,ενα μπουφανακι επιβαλλεται
    σιγά μην έχει και χώρο για τα πέδιλα του σκι .... παπί είναι μια κλειδαριά και κανα αδιαβροχο και πολύ είναι ... αλλά με πίσω βαλιτσάκι στρώνει ..

γαντάκι γιατί όχι ;; έχεις τα χέρια του γούλβεριν αδαμάντιο κιετς ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    σιγά μην έχει και χώρο για τα πέδιλα του σκι .... παπί είναι μια κλειδαριά και κανα αδιαβροχο και πολύ είναι ... αλλά με πίσω βαλιτσάκι στρώνει ..

Νέο μέλος

χαχαχα και χιουμοριστας το gillera εχει για αυτο ρωτησα,σιγα μη βαλω βαλιτσα νταξει 17 χρονων ειμαι :P ξερεις αρχιζουν οι καγκουριες,η κλειδαρια κρανους κανει τιποτα αν παρω μια καλη η αν το αφησω για 2 ωρες εφυγε και το κρανος μαζι γιατι το εχω ψαξει και εχω διαβασει πολλα κλεψιματα...

νταξει 17 χρονων ειμαι :P ξερεις αρχιζουν οι καγκουριες

χαχαχα και χιουμοριστας το gillera εχει για αυτο ρωτησα,σιγα μη βαλω βαλιτσα νταξει 17 χρονων ειμαι :P ξερεις αρχιζουν οι καγκουριες,η κλειδαρια κρανους κανει τιποτα αν παρω μια καλη η αν το αφησω για 2 ωρες εφυγε και το κρανος μαζι γιατι το εχω ψαξει και εχω διαβασει πολλα κλεψιματα...
    ναι βασικά στο τσιλέρα χωράει το κράνος στον κουβά αλλά κλάιν μάιν αφού θα το αφήνεις στο μάστορα μαζί με το μηχανάκι για να το φοράει αυτός ο καημένος να μην κρυώνει ...
    (πέντε μέσα - μια έξω οπως στο στρατό - Α ναι δεν έχεις πάει ακόμα )

τώρα η κλειδαριά σίγουρα παίζει ρόλο αλλά άμα στο βάλει ο τσόγλανος στο μάτι τι να πω ...

Νέο μέλος
    ναι βασικά στο τσιλέρα χωράει το κράνος στον κουβά αλλά κλάιν μάιν αφού θα το αφήνεις στο μάστορα μαζί με το μηχανάκι για να το φοράει αυτός ο καημένος να μην κρυώνει ...
    (πέντε μέσα - μια έξω οπως στο στρατό - Α ναι δεν έχεις πάει ακόμα )

τώρα η κλειδαριά σίγουρα παίζει ρόλο αλλά άμα στο βάλει ο τσόγλανος στο μάτι τι να πω ...
    χαχαχα εισαι θεουλης...οταν π.χ. παω σχολειο ας πουμε το κρανος που να το βαλλω; στην εδρα του καθηγητη; μαλλον οχι ...σε τετοιες περιπτωσεις χρησιμευει πολυ η κλειδαρια

χαχαχα εισαι θεουλης...οταν π.χ. παω σχολειο ας πουμε το κρανος που να το βαλλω; στην εδρα του καθηγητη; μαλλον οχι ...σε τετοιες περιπτωσεις χρησιμευει πολυ η κλειδαρια
    άμα το κλειδώνεις το κράνος σε κλειδαριά χύμα έξω σε μια καλή βροχή θα το έχεις μετά να πας στο pet shop να βάλεις το χρυσόψαρο να μην τους χρεώνεις και σακούλα ...

αμα σε χαλάει η βαλίτσα η φοβάσαι μην τη σπάσουν τότε το κράνος στην τσάντα του με το κορδονάκι της και το κουβαλάς ... και άμα σου πει ο καθηγητής τι είναι αυτό πες του είσαι πρωταθλητής στο μπόουλινγκ ...

Νέο μέλος
    άμα το κλειδώνεις το κράνος σε κλειδαριά χύμα έξω σε μια καλή βροχή θα το έχεις μετά να πας στο pet shop να βάλεις το χρυσόψαρο να μην τους χρεώνεις και σακούλα ...

αμα σε χαλάει η βαλίτσα η φοβάσαι μην τη σπάσουν τότε το κράνος στην τσάντα του με το κορδονάκι της και το κουβαλάς ... και άμα σου πει ο καθηγητής τι είναι αυτό πες του είσαι πρωταθλητής στο μπόουλινγκ ...
    χαχαχα εσυ χαραμιζεσαι κανε κανα stand up comedy ,ε αν βρεχει θα το παρω μαζι να κανει μαθημα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Service manual για Gilera Runner 50?
    από aetosa στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 21:11
  2. βελτιωση gilera runner 50 sp!!HELP!!!!!!!
    από tudorius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2008, 22:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF