Λοιπόν xr 250 είχα το 95
Σκυλί,τα έκανε όλα, βόλτες, καφέ, εντουραδες, αγώνες,με εκκεντροφορους άυλους, supertrap δεν έκανε ούτε κιχ,με σωστή συντήρηση, μέχρι πού το πούλησα ( Θεσσαλονίκη ) δεν είχε ούτε διαρροή, ούτε απώλεια συμπιεσης, τίποτα, αν κυκλοφορεί ακόμα η μάλλον αν δεις κανένα με αυτοκόλλητα blackbird racing και σέλα technosel, ίσως είναι το δικό μου.
DR 350 είχε κάποτε ένας φίλος που βγαίναμε εντουραδες,σαφως ποίο δυνατό απ το 250 ασπαστο - ΕΦ όσον συντειρειται σωστά- ανάρτησεις ποιο ενδοτικες απ του XR,με μεγαλύτερη αυτονομία και ποίο μαλακή και βαθιά σέλα που διορθώνεται, σε λαιτ κκαταστάσεις- βόλτες,εντουραδες- θα βολέψει όμως.
Αυτά
Αν για το 400 βρεθεί άτομο να το τσεκάρει, και να το κατεβάσει Πειραιά, μετά είναι ευκολακι
να σου πω την γνώμη μου μιας και πέρασα απο το δίλημμα σου
μηχανάκια 15-20ετίας εκτός απο μαζέματα(περιφερειακά-αναρτήσεις) εάν θελήσουν δουλεία στο μοτέρ από καδένα εκκεντροφόρο μέχρι επισκευή στον κινητήρα με κιλινδροπίστονα(για αυτα που κόλλησαν ένσημα στα χώματα) θα απαιτηθεί ένα χιλιάρικάκι άνετα για να γίνει όπως θες
για μένα υπάρχουν 2 τινά ή πας σε διχρονάκι πρόσφατο κιόλας dt125RE(04-07 μιζάτο) / wre125 ή πας σε thamper 500-650cc τα οποία τα βρίσκεις μεν στα ίδια λεφτά αφετέρου πιο έυκολα και καλοδιατηρημένα απο τα 250ρια που "πίνονται" πιο εύκολα και λόγο περισσότερου βάρους θα έχουν αρκετά λιγότερο χώσιμο στο χώμα όπως και να το κάνουμε μεταφράζεται σε σασί με περισσότερη ζωή συγκριτικά με των xr250 που το μεγαλύτερο ποσοστό της ζωής τους το περάσαν με αρχάριους σε μονοπάτια
διαλέγεις και παίρνεις
you rise you fall you're down then you rise again
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
Πιο αυξημενη συντηρηση δεν θελουν τα 600-650 αλλα θα εχεις ενα +100 ευρω περιπου συνολο σε τελη και ασφαλεια ετησιως. Βενζινη, αν δεν τα εχουν πειραξει, καινε καπου στα 6 λιτρα ανα 100 χλμ με λογικη χρηση, κατα μεσο ορο (ttr, xr, dr).
Τι χωμα θες να κανεις;;; Φλαταδουρες και χωματοδρομους ή θα το ζοριζεις;;;
MADE IN JAPAN 日本製
you rise you fall you're down then you rise again
για χρηση θελω να κοψω τα δρομολογια που κανω μονος μου με το αυτοκινητο.
να κοψω και το σκουτερ εντελως. κοινος γαιδουρι
χωμα θα κανει πανω απο τα μισα χλμ τον χρονο
απο χωραφια βουνα μεχρι και στο κυνήγι τον χειμωνα,
οποτε με τα λεγομενα βαζω και τα 600 στην αναζητηση
οποια προταση για μοτο δεκτη
φιλου γνωστου κτλ
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
εγώ πάντως αδερφέ..με λίγα λεφτά ,πήρα σε πολύ κατάσταση ενα KLR 250 ...και το εχω βολευτεί πάρα πολύ...σίγουρα ειχαν βγεί πολύ καλυτερα μοντέλα στην κατηγορία του (250 εντουρο κλπ) οπως αυτα που ήδη εχετε αναφέρει...ΟΜΩΣ..οπως πολύ σωστά ειπε και καποιος αλλος..μηχανάκι 20ετίας που με τα ίδια χρήματα παίρνεις κατι πιο καινουριο...δεν νομίζω πως αξίζει...για πολλούς λόγους...ασχετως του πόσο μας αρέσει κάτι κλπ κλπ...ολα αυτα που ειναι στις επιλογες σου ήταν και δεν αμφιβάλω οτι ειναι πολύ καλα..ομως τα ποσά ειναι απαράδεκτα συνήθως,και δεν δικαιολογούνται για την κατάσταση που ειναι τα μοτό..
Πάντως κι ένα μαμά ΧΤ 600 Ε , όχι ξεσκισμένο motard από πιτσιρικάδες, θα σε βόλευε αφάνταστα.
Εγώ έχω 2, ένα πολιτικό κι ένα για τα βουνά, βλάβες μηδέν, συντήρηση ευλαβική με λάδια, μπουζί και φίλτρο λαδιού και θα γεράσεις μαζί του.
Βάλτο και αυτό στην εξίσωση, αλλά όπως έγραψα και στην αρχή, να είναι πιπίλα το μηχανάκι.