Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: Πρώτο Enduro/MX

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Εισαι σε πολυ καλη ηλικια να ξεκινησεις κατι σωστα που θα το αγαπας για ολη σου τη ζωη.

Ενα 125 mx πιστεύω θα ειναι καλο σχολείο.

Επισης θα ηθελα να σου πω να μην αποκλεισεις ετσι αμεσως την μελλοντικη σου εμπλοκη με τους αγωνες. Για πολλους λογους.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    στα οποια οπως και στην πιστα ΠΑΝΤΑ με παρεα
    ΠΟΤΕ μονος
    Σε αυτο δωσε ιδιαιτερη σημασια. Μην το παρεις αψηφιστα.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Σε αυτο δωσε ιδιαιτερη σημασια. Μην το παρεις αψηφιστα.

Ολοι οι "κανονες" εχουν και τις εξαιρεσεις τους...

; )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Ολοι οι "κανονες" εχουν και τις εξαιρεσεις τους...

; )
    ναι ρε Κωστα. Και εγω θα επαιζα σε ενα πιστακι εαν ηταν διπλα απο το σπιτι μου και με εβλεπε η γυναικα απο το μπαλκονι
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    ναι ρε Κωστα. Και εγω θα επαιζα σε ενα πιστακι εαν ηταν διπλα απο το σπιτι μου και με εβλεπε η γυναικα απο το μπαλκονι

Δεν εννουσα ακριβως αυτο αλλα και αυτο (μπορει να) συμβαινει...

; )

Δεν εννουσα ακριβως αυτο αλλα και αυτο (μπορει να) συμβαινει...

; )
    ε πεστο ντε να μαθενουμε και τιποτις
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Βραδυπορια και ασκησεις ισορροπιας καλλιστα μπορεις να κανεις και μονος σου σε μια αλανα με χωματα διπλα στο σπιτι σου, σωστα;

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Από ότι κατάλαβα μου προτείνεται ένα mx 125 π.χ. yz 125 το οποίο να οδηγώ με σύνεση μέχρι να μάθω να ελέγχω την δύναμη του. Όσον αφορά την οδήγηση πάντα θα πάω με τον πατέρα μου αφού ούτως ή άλλως δικό του είναι το τρέιλερ και πρέπει να μου μάθει και κάποια βασικά της οδήγησης. Δεν είπα ότι αποκλείω τους αγώνες απλά λόγω σχολικών υποχρεώσεων στο μυαλό μου έχω ότι οι αγώνες ισοδυναμούν με αρκετή ενασχόληση και προπονήσεις πράγματα που απαιτούν αρκετό χρόνο. Όσον αφορά αν τα καταφέρω θα προσπαθήσω να πάω και σε οργανωμένες πίστες

Υ.Σ. Οι αγγελίες στις οποίες δίνεται και εξοπλισμός μαζί αξίζουν?

Νέο μέλος
    Υπάρχει ο απαραίτητος χώρος αλλά αφού ακόμα δεν έχω μια μηχανή δεν θέλω να το ρισκάρω με αυτές του πατέρα μου επειδή από μια φορά που με πήρε το βάρος της africa και μου έπεσε (ευτυχώς δεν χτύπησα) ποδήλατο μόνο

Βραδυπορια και ασκησεις ισορροπιας καλλιστα μπορεις να κανεις και μονος σου σε μια αλανα με χωματα διπλα στο σπιτι σου, σωστα;
    Σωστοτατα
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Νέο μέλος
    Με τι να τα κάνω αυτά ρε παιδιά????

Θρασύβουλε γεια σου.

Πρώτα απ'όλα το σχολείο όπως προανέφερες. Έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου να ασχοληθείς με ότι αγαπάς. Ο μεγάλος γιος μου ξεκίνησε στα 18 ουσιαστικά το ENDURO και αυτή τη στιγμή στα 22 του είναι πάρα πολύ καλός. Έχει λύσει το οικονομικό του πρώτα με την δουλειά του (Πολεμικό Ναυτικό- ΣΜΥΝ),συνεχίζει τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής, και τρέχει και στο Πανελλήνιο Νοτίου Ελλάδας με ΚΤΜ 125 09 (προς το παρόν). Ο μικρός δεν έχει κλείσει τα 18 ακόμα και είναι φοιτητής στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης και για τον λόγο αυτό, το μηχανάκι του (ΚΤΜ 125 03) περιμένει τα Χριστούγεννα Οπότε μην αγχώνεσαι. Αν τώρα θέλεις να ασχοληθείς ενδιάμεσα στα διαβάσματά σου (για να ξεδίνεις), θα πρότεινα ENDURO 125 αφού είναι πολύ πιο γλυκά στο γκάζι τους από τα ΜΧ, χωρίς να τους λείπει η δύναμη όταν την χρειαστείς, σε αναρτήσεις είναι εφάμιλλα με τα ΜΧ αλλά πιο μαλακά γενικά, και πιστεύω ότι θα το χαρείς περισσότερο. Θα πρότεινα KTM 125 EXC λόγω πληθώρας ανταλλακτικών, όσο πιο καινούριο γίνεται και στην δυνατή καλή κατάσταση (να το δει συνεργείο που ξέρει). Είναι ένα μηχανάκι ιδανικό για να μάθεις να οδηγείς και όχι μόνο.

Καλή επιτυχία στις σπουδές σου
    ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The Dread Rider Προβολή μηνύματος
    Γεια σας παιδιά,

Με λένε Θρασύβουλο,είμαι 15 χρονών (και κάτι ψιλά :P) και θέλω να κάνω την εισαγωγή στις μοτοσυκλέτες. Το μεγάλο μπαμ έγινε όταν ο πατέρας μου άρχισε να μου μαθαίνει σιγά σιγά να οδηγώ άλλες φορές με ένα africa twin 650 '89 και άλλες με ένα zrx 1100 '98, ε και από τότε κόλλησα άσχημα. Μιας και ήδη ασχολούμαι πάρα πολύ με το ποδήλατο και ειδικά το mountain biking (έχω ένα scott scale 70) σκέφτομαι να κάνω την εισαγωγή στο χώμα έτσι ώστε να αποκτήσω μια σχετική εμπειρία για να αγοράσω μια μηχανή στα 21 λόγω του ηλίθιου συστήματος νέων διπλωμάτων.

Είμαι 1,79 και 70 κιλά και αυτό που προσωπικά μου αρέσει είναι το yamaha yz 85 λόγω αρκετών μεταχειρισμένων αλλά και ανταγωνιστικής τιμής σε σχέση με άλλα 85αρια. Έχω μια σχετική εμπειρία με την οδήγηση μηχανής λόγω των "μαθημάτων" στις μηχανές του πατέρα μου και έχω μάθει αρκετά περί ισορροπίας από το ποδήλατο. Εσείς τι θα προτείνατε και θα μπορούσατε να μου πείτε μια σχετική τιμή για μια καλή στολή και ένα κράνος? Όσον αφορά την μεταφορά του στο κατάλληλο έδαφος έχουμε ένα τρέιλερ οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Για το ερώτημά σου δεν έχω απάντηση, μπορώ όμως να σου πω ότι όταν βλέπω δεκαπεντάχρονα να γράφουν δομημένα και με σωστή ορθογραφία χαίρομαι ρε φίλε. Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις.

Νέο μέλος
    Φίλε Δημήτρη,

Η αλήθεια να λέγεται πάντα το γλυκοκοίταζα το exc 125 αλλά έχει και μια ανάλογη τιμή. Η πλειοψηφία τουλάχιστον των αγγελιών είναι, δυστυχώς, άνω των 2000 ευρώ επειδή δεν θέλω να ζορίζω πολύ οικονομικά τον πατέρα μου (ούτως ή άλλως όλα αυτά λόγια του αέρα είναι μέχρι να συγκεντρώσω ένα αξιοπρεπές ποσό χρημάτων, απλά ζητάω γνώμες και συμβουλές από έμπειρους) είναι λίγο περιορισμένες οι επιλογές μου στο συγκεκριμένο μοντέλο. Ποια είναι η γνώμη σου για αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5578844/?

Υ.Σ. Την καλή ορθογραφία και τον δομημένο λόγο τα χρωστάω στον πατέρα μου που νοιάστηκε για την μόρφωση μου

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The Dread Rider Προβολή μηνύματος
    Ποια είναι η γνώμη σου για αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5578844/?
    Επειδή σε βλέπω να το λυσσάς στους χωραφόδρομους της Ματαράγκας και της Κυψέλης, καλύτερα όχι...

Έχει συχνή συντήρηση - σε σχέση με άλλα 125 2T - και δεν φημίζεται για την ευσταθειά του "στα πολλά"
    (βαρύ μπροστινό για τα κυβικά του, μικρή καστερ και μεγαλο μεταξόνιο σε μηχανακι που δεν έχει "φρενο" από τον κινητήρα αλλα και δεν έχει απόθεμα γκαζιού συνεχεια διαθέσιμο μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με ανεπιθύμητες καταστασεις..)

Υ.Γ.
    Αν κανεις κουράγιο και τραβηχτείς μεχρι τον Αμάραντο ή το Κούτσουρο, αλλαζουν τα πραγματα...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συζητήσεις που αφορούν κράνη Enduro-MX
    από $py στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2009, 16:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας