gia loa exeis aponthsh. prepi na se kanoyn monteretora. eksipnos fenese.
pos ipame to onoma soy.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Μάλιστα...
Οπότε τι μαθαίνουμε, δια του παρόντος νήματος; Ότι επειδή κάποτε κάποιοι ήντουσανκάγκουρες, η καγκουριά είναι λογικό επόμενο και αποδεκτό να διαιωνίζεται στους αιώνες των αιώνων αμήν και ουδείς έχει δικαίωμα να την κρίνει διότι θα είναι και κάγκουρας και ανακόλουθος με τα του βίου του και υποκριτής; Οπότε ο Τεό-γου-του-που με το "κάγκουρους αγάμητους παρθενοπιπίτσους" δικαιώνεται ξανά.
Το καγκουριά αλλάξτε το με το οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρει και αμέσως φτάνουμε στο κυριότερο πρόβλημα της κακούργας κΕνωνίας. Το έλα ρε μαλάκα τώρα να ουμ αμαλάχει ρε συ, ΝΤΑΞ λέμε και εμείς τα ίδια κάναμε κάποτε και σε τελική ανάλυση ρε φίλος να πιάσουν κανέναν άλλον ρε συ γιατί να, να ούμε, δηλαδή τώρα με τέτοια θα ασχολούμαστε ρε, να δηλαδή τώρα δεν πιάνετε ρε τους επώνυμους ρε που κάνουν αίσχη ρε και ασχολείστε με τον απλό κοσμάκη ρε που δεν έχει ρε από που να προστατευτεί ρε. Εδώ ρε ο σαμαράς μας έχει χαντακώσει με το μνημόνιο ρε και ασχολείστε ρε με το κράνος ρε τύποι, άσε ρε αν είχα λεφτά για κράνος και εξάτμιση μαμά λέμε θα παντρευόμουνα ρε, πιάστε ρε κανένα κλέφτη ρεεεεεεεεεεεε και αφήστε ρε τον κοσμάκη ρε ήσυχο ρε ένα παπάκι έχω ρε να ζήσω τη φαμίλια ρε και θα με φάτε ζωντανό ρε λαμόγια ρε πωωωωωω κοίτα ρε κάτι άτομα ρε μην κάνεις να ουμ ένα γύρο την πλατεία ρε να δεις κανέναν άνθρωπο ρε, μην ανοίξεις ρε λίγο το γκαζάκι ρε να ξεχαστείς ρε φίλος μας πνίξανε τα λαμόγια ρεεεεεεε λίγο να ξεσκάσουμε θέλουμε και εκεί ρε, στη σφαλιάρα εσείς οι ευαισθητούληδες ρε; Αλλά που ρε φίλος, άμα έχεις μεγαλώσει ρε στα πίπουλα ρε που να με νιώσεις, αχ κακούργα κενωνία ρε, αλίμονο σε εμάς τους φτωχούς ρε...
Ταπεινή γνώμη μεσιέ κεραυνοάσε είναι ότι η καγκουριά την οποία θίγεις εν προκειμένω (αλλά όχι μόνο αυτή φυσικά) περνάει δια της μιμήσεως από γενεά σε γενεά. Και διασκεδάζω με τους κοπτόμενους για την καγκουριά και την οδική ασφάλεια γενικώς οι οποίοι δια του παραδείγματος δηλώνουν άλλα, δια στόματος ή πληκτρολογίου άλλα.
Με πλήρως παρεΐστικη και χιουμοριστική διάθεση, εγώ δεν καταλαβαίνω αυτή την αστείρευτη τάση των καιρών μας, να δασκαλεύουμε τους πάντες και (κυρίως) τα πάντα!
Είπε κανείς ότι η ηθικοπλασία πουλάει και τρέχουμε όλοι να "κονομήσουμε";
Τώρα όπως και "τότε", υπάρχουν/-αν όλων των λογιώ μαλάκες, τα ποσοστά δεν είναι και πολύ διαφορετικά.Σε απόλυτα νούμερα ίσως το παρών,να επικρατεί.
Ας κάνει ο καθείς όπως νομίζει για τον ίδιο και τους δικούς του, και θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και με λιγότερο κράξιμο.
στοπ χέητιν', σταρτ παρτισηπέητιν' που λέμε στο χωργιό μου.
Ο πάσα ένας που την είδε φάρος φωτεινός που διδάχνει (μοτοσυκλετιστικό) ήθος, μπορεί να αφήσει εμάς την πλέμπα να ζούμε το μύθο μας περί μεγαλέξανδρου,περί καταραμένος όφις,σουβλίστε τους,πλακώστε τους και τα τοιαύτα;
και για να μην παρεκκλίνω του ηθικοπλαστικού ρεύματος, να κλείσω το πόνημα με ένα υψηλό νόημα:
Δε γιομίζει η τρύπια στάμνα λέμε.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Γεια σου amyroykai.Θα σταθω στη τελευταια παραγραφο.Λες η καγκουρια(και οχι μονο)ειναι μιμηση.ΟΚ θα συμφωνησω.Ο μικρος μου γιος (20 τωρα)γουσταρει μηχανακια.Οταν βγενει εξω τι βλεπει; τα "μαλακιστηρια" που εχω αναφερει να κανουν αυτα που κανουν(μη τα ξαναγραφω).Τι πιο φυσικο να γινει ενας απο αυτα;συμφωνω.Ομως εδω μπαινει και η πιο μεγαλη δυναμη:o γονιος.Μονο αυτος μπορει να βγαλει ενα σωστο μελος στη κοινωνια(αμα περιμενεις απο κρατος εκπαιδευση κλπ σωθηκες).Και μιας και εδω μεσα γραφουμε για μηχανες, θα το περιορισω στα μηχανακια.Που αφηνεις ρε μαλακα-αμυαλε πατερα το παιδι να λυσαει(γιατι λυσαει)χωρις κρανος;που το αφηνεις να φευγει απο το σπιτι με σωληνα εξατμιση;δεν το ακους;δεν καταλαβαινεις οτι θα γαμησει ολο το κοσμο απο τη βαβουρα;....και αλλα πολλα.Ναι εκανα και γω μαλακιες στα νιατα μου,εμαθα,καταλαβα,κατανοησα και τα μετεφερα στα παιδια μου.............Τωρα για τα παραπανω που γραφεις.....ειμαι λιγο αντιθετος.Ενα παραδειγμα και αν καταλαβες..καταλαβες:εδω που μενω μας εχουν γαμησει στο θορυβο τα μηχανακια.Μου λεει ο μεγαλος γιος(25 χρονων-κανενα ενδιαφερον για μοτο):ρε πατερα βγαλε το σιγαστηρα και παμε εξω απο αυτονων το σπιτι,να δουμε θα τους αρεσει;ενοειται δεν τοκανα και του εδωσα(για αλλη μια φορα)να καταλαβει δεν με νοιαζει τι κανει ολος ο κοσμος.Με νοιαζει τι κανω εγω......παμ παρακατ...Επειδη αυτοι κλεψανε και εχουν ξεσκισει τον κοσμο,ε..ας κανω και γω καμμια μαλακια να ξεδωσω(οπου μαλακια βλεπε:και λιγο παρανομια με τη μηχανη,και αν μπορουμε να γινουμε λιγο λαμογια...αφου αυτοι ειναι ΑΡΧιλαμογια).Οχι ρε φιλε amyroukai δεν θα γινω σα την αφεντια τους.Και ξερεις γιατι;γιατι αυτο θελουν.Αυτα(κιαλλα πολλα αλλα δεν ειναι για τωρα)...φιλικοτατα...δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανενα(εδω μεσα).