με ενοχλει που πανε σαν κοτες οι περισσοτεροι με αυτοκινητα.
Νερο εχει ο δρομος, οχι γρασσο
edit : παντα με μηχανη κυκλοφορω εκτος εαν εχει στρωσει χιονι![]()
Τελευταία τροποποίηση από alex14; 14/11/2014 στις 08:46.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Με τις πρώτες σταγόνες πιάνω υποστεγο. Δεν υπάρχει λόγος να οδηγώ μοτό στη βροχή. Αν χρειαστεί όμως, με μια ταχύτητα κάτω.
Λαθος το ειπες.Ειμαστε απο τους τυχερους που οδηγουν και οταν βρεχει μοτο.
Ατυχοι ειναι αυτοι που μπαινουν στο κουτακι τους για να μη βραχουν.![]()
μαλλον ειμαι απο τους τυχερους! οταν βρεχει βαζω αδιαβροχα και καβαλαω το μηχανακι!
κινουμαι πιο γρηγορα απο τα κουτια, παρκαρω πιο ευκολα απο τα κουτια και βγαζοντας τα αδιαβροχα ειμαι παντελως στεγνος σε σχεση με τους οδηγους των αυτοκινητων που απο το αμαξι μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας τους εχουνε γινει μπανιο!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Η εργασία μου είναι 4 χιλιόμετρα από το σπίτι. Πρόβλημα με parking δεν έχει.
Όταν βρέχει λοιπόν και δεν έχω εξωτερικά ραντεβού ή δουλειές, παίρνω το αυτοκίνητο.
Δεν βρίσκω το λόγο να γίνω μούσκεμα ή να ρισκάρω μια πτώση για 3-5 λεπτά χρόνο-καθυστέρηση. Άσε που σταματάω στο δρόμο και παίρνω τυρόπιτα κι espresso για το γραφείο. Χλιδή λέμε.
Πάντως, αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στη βροχή είναι που όλοι οδηγούν χεσμένοι όπως έγραψε ο Sniper, και το "τούκου-τούκου" της βροχής στο κράνος. Μου προκαλεί νύστα.
Think faster than you ride
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 14/11/2014 στις 10:05.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μου αρεσε να καβαλαω και να κανω βολτα με βροχη. Και ας πηγαινα με 30 φοβουμενος την προσφυση.
Μου εδινε την αισθηση οτι βελτιωνωμαι στο φρεναρισμα και στο ανοιγμα του γκαζιου, με ολες τις αισθησεις μου τεταμενες για την παραμικρη περιεργη συμπεριφορα.
Εαν εχω επιλογη δεν καβαλαω τη μηχανη.Αν ομως δεν μπορω να την αποφυγω.οσο δυναμωσει τοσο μεγαλωνει το χαμογελο μου.
Ταξιδευω και χαμογελαω σαν ηλιθιος,φτιαχνομαι.![]()
εγω αυτοκινητο δεν εχω..μια στο τοσο παιρνω του πατερα μου αν ειναι σπιτι,αν δεν το χρειαζεται κανεις αλλος κλπ..
στην δουλεια οσο βρεχει βρεχομαι.περναει μεσα απο αδιαβροχα παντελονια,παπουτσια κλπ..οταν περασει η πρωτη κρυαδα,συνηθιζω και δεν με νοιαζει...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Όσο και να βρέχει, πάντα μοτοσυκλέτα με φουλ αδιάβροχα, με το επάνω να είναι ΚΙΤΡΙΝΟ.
Επειδή το προηγούμενο αδιάβροχο - μετά από 12 χρόνια - παρέδωσε πνεύμα, φέτος πήρα καινούργιο.
Ταλαιπωρήθηκα όμως πολύ να βρω επάνω αδιάβροχο σε κίτρινο. Μόνο της Scott και της Revit βρήκα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι προτιμούν πάνω/κάτω μαύρα σαν τους νίντζα...
Το καταλαβαίνω ότι έχουν ανακλάστική γραμμή στην πλάτη, αλλά δεν είναι καλύτερα να είναι ΚΑΙ έντονου χρώματος?
Δεν πήρα αμάξι, και αδιαβροχο έχω ένα διαφημιστικό μπουφανάκι.
Οπως καταλαβαίνετε μέχρι τις 16:30 θα έχει σταματήσει να βρέχει![]()