μα την μπαναγια μια μερα θα μου τη δωσει, θα κατεβω συνταγμα θα πιασω δυο-τρια και θα τα χεσω να δω αν θα τους αρεσει...
Να κανονίσω να κατέβω τότε,και στο τέλος τηγανιά περιστεράκι,μην πείτε κρίμα είναι.
Μικρός είχα πάρα πολλά τα εκτρεφα και έχω φάει πολύ περισοτερα
1. Ρίχνεις μία με το αεροβόλο στην γειτόνισσα και τα στέλνει στην ευχή της Παναγίας (ζουν αυτά καλά κι εσύ καλύτερα. Η γειτόνισσα με μια μελανιά).
2. Ξεκίνα να κατινιάζεις με άλλες γειτόνισσες και να σπέρνεις φήμες ότι έχει επιστρέψει η γρίπη των πουλερικών, ότι ο Έμπολα μεταδίδεται κυρίως από τα περιστέρια, ότι επέστρεψε η βουβωνική πανώλη κι άμα σε χέσει περιστέρι την φούτσισες κλπ....
Μέσα σε μια εβδομάδα παίζει να τη βρεις και κρεμασμένη ανάποδα στην κοντινότερη πλατεία τη "φίλη σου".
Αγοραζεις κανα δυο ποντικοπαγιδες και τροφη για πουλια( σιταρακι / καλαμποκι)
Τα υπολοιπα ειναι ιστορια ,εναλλακτικα γινεται και με αγκιστρι αλλα θελει προσοχη
Οτι και να εχει η αθηνα αυτα τρωνε ψιχουλα και σπορακια
Τι σακούλες , τι cd, τι ναφθαλίνη έχω κρεμάσει τα άτιμα δεν φεύγουν με τίποτα...... Ψάχνω να βρω βαλσαμωμένο γεράκι για το μπαλκόνι......μπας και.....
Βάλε λουλούδια στο μπαλκόνι σου και στο κάτω μέρος fiberglass, θα μειώσεις πολύ τον ήχο που φτάνει σπίτι σου. Επίσης πάρε αυτά τα αεροστοπ και βάλτο σε παράθυρο ή πόρτα, ότι βλέπει στον ακάλυπτο σου. Τα λουλούδια όσο μεγαλύτερα είναι τόσο περισσότερο ήχο θα κόψουν (δοκίμασε λεμονοκυπάρισσα, καμιά πικροδάφνη και φυσικά μικρά ανθοφόρα για την ομορφιά) Να σου προτείνω επίσης καμιά βαλεριάνα, κάνα μελισόχορτο κλπ. Αντιλαμβάνομαι πως σε εκνευρίζει, εμένα μου αρέσει ο ήχος τους αλλά μου τι δίνουν πχ οι καμπάνες και μένω δίπλα από καμπαναριό ...
Τώρα τις παπαριές για ξόβεργες, αεροβόλα, δίκαννα, ψαροντούφεκα, παραγάδια κλπ δε τις σχολιάζω μη το πάμε και αυτό στις αντιπαραθέσεις.
Μπορείς να ζητήσεις ευγενικά από τη γειτόνισσα, όταν μεγαλώσουν τα μικρά τους και έχει ανοίξει λίγο ο καιρός να τους χαλάσει τη φωλιά και να κάνει το μέρος μη προσβάσιμο, αν θέλει να σε βοηθήσει καλός, αν όχι πας πάλι στις παραπάνω επιλογές.
Παρε μερικες κροτιδες κοκκινες. Πεταξε δυο (οταν θα λειπει η γειτονισα). Θα φυγουν αμεσως. Αν ξαναεπιστρεψουν αλλες δυο και μετα επανελαβε οποτε τα βλεπεις. Μεσα σε μια βδομαδα δεν νομιζω να ξαναπατησουν.
Προσοχη να λειπει η γειτονισα μην μεινει στον τοπο και νομισει οτι ξαναρθαν οι Γερμανοι.
MADE IN JAPAN 日本製