να μπουκωσει;;;; πολυ χλωμο,ποση επιφανεια να καλυψουν τυχον ρινισματα;;;
να μπουκωσει;;;; πολυ χλωμο,ποση επιφανεια να καλυψουν τυχον ρινισματα;;;
Μαγνητισμένα ρινίσματα, άρα θεωρώ ότι ο συνολικός όγκος τους αυξάνει με συνεχείς επικαθίσεις. Το να "μπουκώσει" όντως "χλωμό", αλλα δεν περιορίζει την ελεύθερη ροή του λαδιού..?
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
πολυ σωστος.
και το πιο σημαντικο...
αν το φιλτρο σας βουλωσει απο ρινισματα δεν θα πρεπει να ανησυχειτε για αυτο......κατι αλλο θα εχει παει πολυ στραβα...χαχαχα
το diy της υποθεσης ειναι σφαξιμο ενως παλιου σκληρου δισκου και περνετε τους μαγνητες απο μεσα τους κολλατε στο φιλτρο και τελος.
στην αλλαγη φιλτρου αφου το βγαλετε τους βγαζετε και τους κολλατε στο καινουριο.
στην μηχανη και στο αυτοκινητο βαζω εδω και δυο χρονια εξωτερικο μαγνητη στο φιλτρο λαδιου.![]()
εγω το βαζω ακριβος στον πατο του φιλτρου.
ακριβος εκει,και με τους κραδασμους κατηφοριζει αλλα δεν τρεχει τιποτα τιν δουλεια του τιν κανει.εχουν βγη και κατι πλαστικα που ποιανουν ολον τον πατο του φιλτρου και στο κεντρο εχουν μαγνητη,καπου στο ebay το ειχα δει.
Μαγνήτης αφαίρεσης φίλτρου λαδιού
Share on facebook Share on print Share on favorites Share on google More Sharing Services 0
Διαθεσιμότητα:Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:LS.10002908
Κατασκευαστής:Louis
Περιορισμένη ποσότητα Περιορισμένη ποσότητα
Μεταφορικά χωρίς αντικαταβολή για Ελλάδα 4€
σου κανει και αυτο.
μοτο πισσαρις.
μαγνητης για φιλτρο λαδιου. μπες στο google με αυτην την αναζητηση και θα δεις πολλα πραγματα και ιδεες.
Τελευταία τροποποίηση από andreastwin; 27/12/2014 στις 12:29.
μου έβγαλε απο φόρουμ διάφορα,αλλά υατό που γράφεις του μοτο πισσάρις δεν μου το έβγαλε.
Μας κάνει και τέτοιος μαγνήτης να τον κολλήσω πάνω στο φίλτρο λαδιού;
http://www.ebay.com/itm/10x-Super-St...item4872973217
οποιον μαγνητη και να βαλεις θα σου κανει δουλεια, ακομα και απο μικρο υχειο να βγαλεις τον μαγνητη και εισαι οκ.
μπες παλη στο πισσαρης και πηγενε εδω,
Δώρα Προσφορές
Τελευταία κομμάτια στην 4 σελιδα θα το δης.
Τελευταία τροποποίηση από andreastwin; 27/12/2014 στις 14:59.
14 ευρω... νταξ αν σκεφτεις οτι ειναι και φιλτροκλειδο δεν ειναι κακο. Αλλα εχω φιλτροκλειδο, οποτε ο.μαγνητης χαλασμενου ηχειου δεν ακουγεται κακος...
http://www.motopissaris.gr/parts/LS.10002908