Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Έχει γίνει κάτι πολύ μεγάλο και δεν έχουμε πει τίποτα

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    To oτι βρηκαν οργανικα μορια δεν αποδεικνυει παντως οτι ετσι προηλθε η ζωη στη Γη. Μια υποθεση ειναι.
    Αλλωστε πως να αποδειξουμε απο που προηλθε η ζωη τη στιγμη που δεν ξερουμε καν τι ειναι;;;

Το μονο χρησιμο που βλεπω μεχρι τωρα ειναι το know how που αποκτησαμε στο να προσεδαφισουμε κατι σε ενα κομητη, πραγμα που ισως μας χρειαστει στο μελλον. (φαση Αρμαγεδων, Μπρους Γουϊλις και ετς..)
    MADE IN JAPAN 日本製

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σιγά το "μεγάλο". Είδατε το δέντρο και χάσατε το δάσος. Είδατε με τι ρούχα βγήκε ο τύπος; http://www.nationalreview.com/articl...jonah-goldberg

Απαράδεκτα πράγματα! Τί νομίζει ότι κάνει; Εντάξει, δεν προσγείωσε και το τηλεκατευθυνόμενό του σε κινούμενο στόχο, ταχύτητας μερικών χιλιάδων χιλιομέτρων ανά ώρα, εκατομμύρια χιλιόμετρα μακρυά από τον πλανήτη μας.

Oh wait.

Για τους "άπιστους" ή απλά όσους θέλουν να μορφωθούν λίγο (ποτέ δεν είναι αργά): http://www.esa.int/Our_Activities/Sp...sked_questions

Οτιδήποτε επιτυγχάνει η επιστήμη, όσο ανούσιο ή περιττό φαντάζει στα μικρά μυαλουδάκια σας, είναι ένα ακόμα τεράστιο βήμα μακρυά από τα σπήλαια και την επίπεδη Γη.
    Life begins at 45°.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Οτιδήποτε επιτυγχάνει η επιστήμη, όσο ανούσιο ή περιττό φαντάζει στα μικρά μυαλουδάκια σας, είναι ένα ακόμα τεράστιο βήμα μακρυά από τα σπήλαια και την επίπεδη Γη.
    Κανε λιγο πιο περα την μυαλουδαρα σου, γιατι μου κρυβει τα cornflakes...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Σιγά το "μεγάλο". Είδατε το δέντρο και χάσατε το δάσος. Είδατε με τι ρούχα βγήκε ο τύπος; http://www.nationalreview.com/articl...jonah-goldberg

Απαράδεκτα πράγματα! Τί νομίζει ότι κάνει; Εντάξει, δεν προσγείωσε και το τηλεκατευθυνόμενό του σε κινούμενο στόχο, ταχύτητας μερικών χιλιάδων χιλιομέτρων ανά ώρα, εκατομμύρια χιλιόμετρα μακρυά από τον πλανήτη μας.
    Ελλείψει εμότικονς δεν σε πιάνω , και φαίνεται ότι σοβαρολογείς.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	shirt_106.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	29,4 KB 
ID:	327291

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος

x2

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος

Όνομα:	shirt_106.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	29,4 KB 
ID:	327291
    x100

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    σιγα με το μεγαλο θεμα

αυτο ειναι το μεγαλο τεχνολογικο θεμα ,

Όνομα:	2015-kawasaki-ninja-h2r-gallery-05.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	48,0 KB 
ID:	327294

japan λεμε

σιγα τωρα τα παλιογατα οι ευρωπαιοι , ουτε σωστα να το προσεδαφισουν δεν μπορεσαν και θελει και ηλιο να δουλεψει , ευρωπαικο τι να πεις

.....................

..................

περα απο την πλακα , η μονη μου ενσταση σε ολα αυτα ειναι για τα χρηματα που ξοδευονται σε σχεση με τις αναγκες των ανθρωπων στον πλανητη , και την πολεμικη χρηση που δυστυχως μπορει να εχουν ολα αυτα μετα ,
    κατα τα αλλα ειναι πολυ σημαντικο επιστημονικο βημα και τεχνολογικο επιτευγμα για την ανθρωποτητα
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    περα απο την πλακα , η μονη μου ενσταση σε ολα αυτα ειναι για τα χρηματα που ξοδευονται σε σχεση με τις αναγκες των ανθρωπων στον πλανητη
    Ναι ρε γμτ ακόμη περιμένω να πληρωθώ να πάρω καμια αγράμποβιτς. Έχω ακούσει ότι οι τζηχάντ πλερώνουν καλά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    To oτι βρηκαν οργανικα μορια δεν αποδεικνυει παντως οτι ετσι προηλθε η ζωη στη Γη. Μια υποθεση ειναι.
    Αλλωστε πως να αποδειξουμε απο που προηλθε η ζωη τη στιγμη που δεν ξερουμε καν τι ειναι;;;
    Το ότι βρήκαν οργανικά μόρια σημαίνει ότι οργανικά μόρια ήρθαν στη γη ΚΑΙ μέσω κομμητών. Αν βρήσκαν DNA τότε θα σήμαινε ότι η ζωή στη γη
    δημιουργήθηκε ΚΑΙ μέσω κομμητών.
    Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Το μονο χρησιμο που βλεπω μεχρι τωρα ειναι το know how που αποκτησαμε στο να προσεδαφισουμε κατι σε ενα κομητη, πραγμα που ισως μας χρειαστει στο μελλον. (φαση Αρμαγεδων, Μπρους Γουϊλις και ετς..)
    Είχα αποφύγει να δω τη ταινία, επειδή ακριβώς είχα διαβάσει για το πόσο, μα πόσο "αντιεπιστημονικά" ήταν όλα.
    Αφού την είδα μετά από πολύ καιρό, μετάνιωσα γιατί αποδείχθηκε ότι όταν η ιστορία είναι δυνατή, τα χαζολάθη
    περνούν σε 2η μοίρα, ειδικά όταν δεν αναιρούν το νόημα της και δεν επηρεάζουν την εξέλιξή της με κάτι εξωφρενικό.

Άρα, μετά και από αυτό, το ξανασκέφτηκα, έχω την αίσθηση ότι το Interstellar μπορεί και να μου αρέσει πολύ.

περα απο την πλακα , η μονη μου ενσταση σε ολα αυτα ειναι για τα χρηματα που ξοδευονται σε σχεση με τις αναγκες των ανθρωπων στον πλανητη , και την πολεμικη χρηση που δυστυχως μπορει να εχουν ολα αυτα μετα ,
    κατα τα αλλα ειναι πολυ σημαντικο επιστημονικο βημα και τεχνολογικο επιτευγμα για την ανθρωποτητα
    Μη ξεχνάς και τη χρήση σε καταναλωτικά αγαθά που ωθούν στην υπερβολή, ακόμη και αν είναι χρήσιμα (π.χ. τηλέφωνα πανάκριβα με 127" οθόνη κλπ).

Αλλά οι τεχνολογίες που αναπτύσσονται και εξελίσσονται, αν μη τι άλλο, δίνουν τη δυνατότητα στο καθένα να έχει περισσότερη
    πρόσβαση στη γνώση. Ακόμα και σε αυτούς που φαινομενικά δεν έχουν, έχουν περισσότερη επαφή από παλαιότερα.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Μη ξεχνάς και τη χρήση σε καταναλωτικά αγαθά που ωθούν στην υπερβολή, ακόμη και αν είναι χρήσιμα (π.χ. τηλέφωνα πανάκριβα με 127" οθόνη κλπ).

Αλλά οι τεχνολογίες που αναπτύσσονται και εξελίσσονται, αν μη τι άλλο, δίνουν τη δυνατότητα στο καθένα να έχει περισσότερη
    πρόσβαση στη γνώση. Ακόμα και σε αυτούς που φαινομενικά δεν έχουν, έχουν περισσότερη επαφή από παλαιότερα.
    ναι εννοειται αυτο , απλα λεω οτι μακαρι να ειχαμε λυσει ολα τα υπολοιπα στον πλανητη και μετα να ξοδευαμε χρημα για το διαστημα , μην νομιζεις και ' γω ψωνισμενος ειμαι με οτι αφορα το διαστημα απο παιδι και σιγουρα το ολο εγχειρημα εχει μεγαλη σημασια για το παρον αλλα και το μελλον
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Άρα, μετά και από αυτό, το ξανασκέφτηκα, έχω την αίσθηση ότι το Interstellar μπορεί και να μου αρέσει πολύ.

Το ειδα εγω και το βρηκα ψιλομαπα
    Αντιθετως το Lucy μου αρεσε πολυ (σχετικο ασχετο).
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ναι εννοειται αυτο , απλα λεω οτι μακαρι να ειχαμε λυσει ολα τα υπολοιπα στον πλανητη και μετα να ξοδευαμε χρημα για το διαστημα , μην νομιζεις και ' γω ψωνισμενος ειμαι με οτι αφορα το διαστημα απο παιδι και σιγουρα το ολο εγχειρημα εχει μεγαλη σημασια για το παρον αλλα και το μελλον
    Πάντα υπήρχε φτώχεια στον πλανήτη.
    Φαντάζεσαι πόσες ανακαλύψεις δεν θα είχαν γίνει αν κάθε φορά με τα χρήματα της ανακάλυψης έδιναν φαγητό στους φτωχούς;
    Δεν μιλάω φυσικά για την ανακάλυψη της Αμερικής...
    Ακούγεται κυνικό αλλά έτσι είναι, κάποιοι θα πεθάνουν για να ζήσουν καλύτερα οι υπόλοιποι.

Το ειδα εγω και το βρηκα ψιλομαπα
    Αντιθετως το Lucy μου αρεσε πολυ (σχετικο ασχετο).
    Το Lucy όμως έχει ακριβώς αυτό -> βασίζεται σε μια μλκ που έχει ειπωθεί για τον ανθρώπινο εγκέφαλο, που είναι 100% βλακεία.
    Από την άλλη όμως, Λικ Μπεσόν είναι αυτός, είμαι σίγουρος ότι θα είναι τουλάχιστον πολύ διασκεδαστικό.
    Τελευταία τροποποίηση από nikos_abel; 20/11/2014 στις 15:04. Αιτία: είχα γράψει "υποθεί" φορ κράιστ σέικ!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    φαίνεται ότι σοβαρολογείς.
    Πάντα σοβαρολογώ!

Το Interstellar είναι βλακειούλα σεναριακά (σαν σύνολο, ενώ έχει κάποιες καλές ιδέες), αλλά τουλάχιστον είναι δουλεμένο και καλογυρισμένο. Το Lucy, ασχολίαστο.

μου κρυβει τα cornflakes...
    Πίσω από τη μύγα είναι.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 20/11/2014 στις 15:08.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2011, 13:14
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2009, 19:57
  3. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2009, 06:19
  4. Απαντήσεις: 207
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2005, 21:48
  5. Απαντήσεις: 17