Ωραια...σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου...
Α να θεσω αλλη μια παραμετρο...
Μολις σημερα πηρα το διπλωμα και δεν εχω εμπειρια...
Ωραια...σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου...
Α να θεσω αλλη μια παραμετρο...
Μολις σημερα πηρα το διπλωμα και δεν εχω εμπειρια...
Ναι εννοειται...
Ομολογω οτι ποτε δεν ηθελα να παρω μηχανη λογω φοβου ατυχηματος..
Αλλα φετος σκασαν πολλοι μαθητες και δεν λεει να θυσιαζω μαθηματα..
Δεν ειμαι αλλωστε και κανας γκαζοφονιας...
Καποιος μου ειπε για το ybr125 οτι ειναι λιγα τα κυβικα για το βαρος του...
Παιζει ρολο κατι τετοιο;;
Σκεφτειτε οτι κι εγω ειμαι γυρω στα 90 κιλα
ψαξε 250αρια σκουτερ...beverly yamaha xmax kymco xciting(λιγο μεγαλο αυτο βεβαια) και η συμ εχει βγαλει καποια καλα μοντελα...γενικα υπαρχει πολυυυυυ πραγμα εκει στα 2κ που 8ες να δωσεις...ξεχνα μοτο που αθ σου πουν μερικοι εργαλειο θες, με το σκουτερ δε λερωνεσαι δδε βρεχεσαι πετας και πραγματα κατω απο τη σελα και στη μπαγαζιερα πισω και εισαι αρχοντας...
χμ...ενα ιννοβα ιντζεκσιον με τιποτα;;
οχι ρε τι παπια ντελιβερας εισαι?χωρια που αμα εισαι ψηλος δε παλευεται κ εγω 190 ειμαι απλα δε γινεται...και περα απο αυτο προφανως και με ενα σκουτερ εισαι 100 φορες πιο ασγαλης απ οτι με ενα παπι απο καθε αποψη
και καλο ειναι να βρεις ενα σκουτερ με abs, μη τσιγγουνευτεις την παραπανω διαφορα, τα λεφτα θα τα γλιτωσεις απο την πιθανη τουμπα απο μπλοκαρισμενο και σε υλικες ζημιες, αλλα και σε τραυματισμους που θα σε κρατησουν πισω στη ζωη σου γενικοτερα...
με πειθεις...
Μια ψηφος στο crypton x για παπι και
μια ψηφος στο citycom για σκουτερ.
Το κοστος συντηρησης του σκουτερ ειναι διπλασιο εναντι ενος παπιου.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5400117/
αυτο ειναι το κιμκο...το συγκεκριμενο δε το ξερω αλλα αυτο ψαξε πολυ καλο εχει συνδιασμενα φρενα ολα τα κομφορ σελα καναπε λαμπακια λεντακια space age πορπαγκαζ βαζεισ και πτωμα μεσα μαζι με τα πριονια που το τεμαχησες και πετας και τα βιβλια απο πανω χαχαχαχα
χαχαχα ευχαριστω...λιγο ακριβο βεβαια...
Επειδή κάνεις ιδιαίτερα, δεν παει να πει ότι δεν θα έχεις στυλ....(τυχαίο λινκ.../έχει πολλά του '04)
Εφόσον έχεις ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητές σου (οικονομία, μικρές αποστάσεις) το παπί ή ένα μικρό μοτοσυκλετάκι 125 είναι προτιμότερα.
Τα σκούτερ είναι πιό άνετα αλλά για τις αποστάσεις που συζητάμε δεν θα δεις διαφορά. Το δε κόστος συντήρησής τους είναι πολύ μεγαλύτερο των παπιών. Ασε που με τα λεφτά που διαθέτεις μπορείς να πάρεις αξιοπρεπές παπί (μτχ) και τον ατομικό σου εξοπλισμό.