Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Σάββατο βράδυ στον Κιφησό

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Να πω κι εγώ τη μ@λακία μου?

Εντάξει είναι χοντρο μ@λ@κας ο οδηγός και τρέχει, αλλά οι κοπέλες δε φταίνε σε τίποτα? δε μπορούσαν να του πουν ''πώς πας έτσι βρε μαλάκα, σταμάτα να κατεβούμε και τράβα σκοτώσου μόνος σου''? Δηλαδή αν του έδιναν να καταλάβει ότι δε ''μουσκεύουν'' με τα 160 στον Κιφησό και ότι κάνει μαλ@κίες θα συνέχιζε να τρέχει? Φωνή δεν έχουν να μιλήσουν? Ήμήπως γούσταραν κι αυτές? Ή μήπως τον παρότρειναν κιόλας?

Συμφωνώ πως είναι ευθύνη αποκλειστικά του οδηγού, αλλά εγώ εστιάζω στη μαλακία που δέρνει τον κόσμο, και τις γκόμενες όχι μόνο τους κ@υλόγκαζους.

Κι εγώ ίσως να πήγαινα κατά τι πιο σβέλτα αν έβλεπε την κοπέλα μου να το ευχαριστιόταν. Εσείς?
    και νομιζεις οτι ειναι λιγες οι κοπελες που γουσταρουν τα γκαζια ειτε με 2 ειτε με 4 τροχους!!! οχι φιλε η ευθυνη ειναι παντου και παντα του οδηγου και μονο. δηλ αν του ελεγαν να παει με 10 στον κιφησο θα επρεπε να τις ακουσει?
    και δεν ειμαι αγιος εχω κανει και εγω τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ μου (και εμαθα νομιζω)

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    και νομιζεις οτι ειναι λιγες οι κοπελες που γουσταρουν τα γκαζια ειτε με 2 ειτε με 4 τροχους!!! οχι φιλε η ευθυνη ειναι παντου και παντα του οδηγου και μονο. δηλ αν του ελεγαν να παει με 10 στον κιφησο θα επρεπε να τις ακουσει?
    και δεν ειμαι αγιος εχω κανει και εγω τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ μου (και εμαθα νομιζω)
    Τι 'όχι φίλε μου' μου λές δηλαδή πού διαφωνείς? Δεν έγραψα 'ΣΥΜΦΩΝΩ πως είναι ευθύνη αποκλειστικά του οδηγού'?

ΑΛΛΑ να μη λέμε 'τι σου φταίνε οι κοπέλες' κιόλας με το μυαλό που κουβαλάνε κι αυτές έτσι? Γυρεύοντας πήγαιναν... αφού δε μιλούσαν, τι περίμεναν δηλαδή αν δε γούσταραν ?????

ΝΟΜΙΚΑ έχει την ευθύνη ο οδηγός και ΔΕ τον δικαιολογώ. ΑΛΛΑ μήπως οι γκόμενες τον παρότρυναν? οπότε και να μη λέμε 'τι φταίγαν τα κορίτσια'...
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Τι 'όχι φίλε μου' μου λές δηλαδή πού διαφωνείς? Δεν έγραψα 'ΣΥΜΦΩΝΩ πως είναι ευθύνη αποκλειστικά του οδηγού'?

ΑΛΛΑ να μη λέμε 'τι σου φταίνε οι κοπέλες' κιόλας με το μυαλό που κουβαλάνε κι αυτές έτσι? Γυρεύοντας πήγαιναν... αφού δε μιλούσαν, τι περίμεναν δηλαδή αν δε γούσταραν ?????

ΝΟΜΙΚΑ έχει την ευθύνη ο οδηγός και ΔΕ τον δικαιολογώ. ΑΛΛΑ μήπως οι γκόμενες τον παρότρυναν? οπότε και να μη λέμε 'τι φταίγαν τα κορίτσια'...
    τι λες ρε φίλε?
    αν ειναι μαλακισμένες οι γκόμενες, ο οδηγός δεν μπορεί να κρίνει?

πλάκα έχεις

χθες βράδυ, πήγα για ποτό με ένα φιλαράκι μου.
    Με το αυτοκίνητο πήγα και τον πήρα. Στον δρόμο, είδε ότι κάπου γκάζωσα και μου έλεγε να τραβήξω σε μια στροφή χειρόφρενο του λέω..."φίλε μου είσαι τρελός?"
    με δεύτερο ατομο να κάνω μαλακιά, για πιόν λόγο?
    Τελικά ο παλιός μου συμαθητής ήταν λίγο γκάου εντέλει και μόνο που προσπαθούσε να με παροτρίνει στον τρόπο οδήγησης.
    Αν έκανα κάποιου είδους μαλακία κι έχανα τον έλεγχο, δεν θα έφταιγε ο τύπος, αλλά εγώ που δεν θα ήξερα τι μου γινόταν
    Στο τιμόνι δεν ακούς τον καθένα, αλλά το ενστικτό σου, την λογική σου και την συνείδησή σου

(την γλίτωσε, αφού δεν του είπα να κατέβει επιτόπου..)

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus

Στο τιμόνι δεν ακούς τον καθένα, αλλά το ενστικτό σου, την λογική σου και την συνείδησή σου

Σωστά όλα αλλά αν το παρακάνεις και σου λέει να ηρεμήσεις, πάλι δεν τον ακούς;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σωστά όλα αλλά αν το παρακάνεις και σου λέει να ηρεμήσεις, πάλι δεν τον ακούς;

υποτίθεται ότι είσαι ήρεμοςόταν οδηγάς...
    ειδάλλως ας οδηγήσει κάποιος άλλος
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

ναι ρε Θοδώρα αλλά τώρα τη γ@μησες τη συζήτηση. Είπα ότι υπάρχουν πολλές μ@λακισμένες γκόμενες που δεν έχουν καμία αίσθηση και παροτρύνουν στην επικύνδυνη οδήγηση.

Ασφαλώς και φταίει ο οδηγός είναι μ@λακία του και είναι η 3η-4η φορά που το λέω. Αμα δεν έχεις λογική πώς να την ακούσεις?

ΑΛΛΛΛΛΛΑ να μη λέμε ότι 'τι φταιγαν τα κορίτσια', φταίγαν κι αυτές γιατί άμα του την έλεγαν όπως θα έκανες εσύ, ΔΕΝ θα συνέχιζε να τρέχει ο μ@λάκας.

Αντε τα λέμε
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

ναι ρε Θοδώρα αλλά τώρα τη γ@μησες τη συζήτηση. Είπα ότι υπάρχουν πολλές μ@λακισμένες γκόμενες που δεν έχουν καμία αίσθηση και παροτρύνουν στην επικύνδυνη οδήγηση.

Ασφαλώς και φταίει ο οδηγός είναι μ@λακία του και είναι η 3η-4η φορά που το λέω. Αμα δεν έχεις λογική πώς να την ακούσεις?

ΑΛΛΛΛΛΛΑ να μη λέμε ότι 'τι φταιγαν τα κορίτσια', φταίγαν κι αυτές γιατί άμα του την έλεγαν όπως θα έκανες εσύ, ΔΕΝ θα συνέχιζε να τρέχει ο μ@λάκας.

Αντε τα λέμε
    μάλλον εσύ την γάμησες την κουβέντα
    και μην ρίχνεις την ευθύνη στον συνοδηγό, γιατί δεν φταίει
    Αν είναι μαλάκας ο οδηγός και δεν ξέρει που πρέπει να προσέχει τότε αστα να πάν στο διαολο
    ειδικά αμα παρασύρεται από γκόμενες, είναι πολλά κιλά ξενέρωτος
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

Αντε τα λέμε
    μαλλον συμφωνουμε τελικα

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Αντε τα λέμε
    Υπ'οψην ότι δεν έχουν όλοι την αίσθηση του κινδύνου. Αν οι κοπέλες δεν οδηγούσαν, είναι δύσκολο να ξέρουν που και πότε τρέχουμε. Μη τις χώνετε μέσα αυτές. Και πάλι όμως αν γούσταραν και του έλεγαν να τρέξει πάλι βλακεία έκανε ο τύπος. Αν του έλεγαν να πάει να πνιγεί, θα πήγαινε;; δε νομίζω...
    Είπαμε, πρέπει να ξέρουμε πότε , που και γιατί τρέχουμε!!! Η ευθύνη είναι του οδηγού και κανενός άλλου!!!!!!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Καλα αυτα που λετε ρε αλλα ο ανθρωπος ειπε ΜΧ-3 οχι ΜΧ-5.
    Ενα παλιο μπροστοκινητο ψευτοκουπε ειναι και μαλλον υποστροφικο στην συμπεριφορα του.

Κατα τα αλλα...αστα να πανε καθε μερα δεκαδες τετοια συμβαινουν.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ειδικά αμα παρασύρεται από γκόμενες, είναι πολλά κιλά ξενέρωτος

Εντάξει, φαίνεται από αυτό ότι το πήρες προσωπικά το θέμα... Το είχα καταλάβει και νωρίτερα αλλά τώρα το είπες τελείως χύμα.

και μην ρίχνεις την ευθύνη στον συνοδηγό,
    διάβασε πιο προσεκτικά για το πού ρίχνω την ευθύνη. Πρέπει να το πω και 6η φορά?

Μιλάμε για το συγκεκριμένο ατύχημα το οποίο κατά 90% αν είχαν μιλήσει οι γκόμενες στο μαλάκα ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.

Αφου δε μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό..... no further comments.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Τι τσακονεστε βρε παιδια, για το αν εφαιγαν οι γκομενες η ο οδηγος, και ποιος ειπε τι, αφου μεσα στο αθτοκινο δεν εισασταν οποτε δεν θα βγαλετε ακρη.

Το μονο συμαντικο απο κατι τετοιες υποθεσεις, ειναι να βλεπουμε τους καγκουρες να μην πεφτουν πανω μας. Αυτοι καγκουρες ειναι, μυαλο δεν βαζουν!

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    To timoni to krataei o odhgos. H osh ef8inh tou analogeite einai ka8ara dikh tou kai oxi twn synepivenontwn. Oi synepivenontes alla kai oi oloi gyrw tou einai ef8inh twn praksewn tou. To gkazi kai h txythta einai ka8arh entolh tou egkefalou tou na ftasei ta x xlm.
    To aima omws einai to apotelesma ths prakshs.
    Afto den kseplenete apo to mialo oso kai an to plhneis.
    Ti psaxnoume twra na vroume montela (auto) kai montela (synepivenontes / kopeles).
    Afto pou katalava egw einai oti to palikari ekane mia aperhskepsia pou e8ese se kindhno enan motosykletisth, tous osous synepivenontes tou (efxwme na einai oloi kala) kai tous perigyrous.
    Sthn ekei klimaka epikyndhnothtas, o odhgos motosikletas htan o pio akalyptos apo olous me synepeia thn opoidhpote. To nai men eftyxima htan oti den synevh to moireo me thn mhxanh, alla synevh vevea me to aftokinhto.
    As einai kala kai meta apo afto as valoun mialo kai to symanthkotero einai NA PARADEIGMATISTOUN kai aloi, na mhn xynete aima sthn asfalto toso epipolea.
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Και τώρα να την απογ@μήσω και 'γω τη συζήτηση :rotflmao: :

Ποιός είναι ο ορισμός των "χεράδων";

Ξέρω ξέρω...ανεκπαίδευτος .
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Υπ'οψην ότι δεν έχουν όλοι την αίσθηση του κινδύνου. Αν οι κοπέλες δεν οδηγούσαν, είναι δύσκολο να ξέρουν που και πότε τρέχουμε. Μη τις χώνετε μέσα αυτές. Και πάλι όμως αν γούσταραν και του έλεγαν να τρέξει πάλι βλακεία έκανε ο τύπος. Αν του έλεγαν να πάει να πνιγεί, θα πήγαινε;; δε νομίζω...
    Είπαμε, πρέπει να ξέρουμε πότε , που και γιατί τρέχουμε!!! Η ευθύνη είναι του οδηγού και κανενός άλλου!!!!!!!!
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2009, 21:17
  2. Σημερα Σαββατο πρωινο καφεδακι στον Υμηττο (Καλοπουλα)
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2007, 06:19
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2006, 12:34
  4. Σάββατο 15/7/2005 Μοτοβόλτα στον Άγιο Κωνσταντίνο
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2006, 18:10
  5. Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 13:35

Κανόνες δημοσιεύσεων