Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: συνοδευτικα!

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    μια φορα , πεζος ημουνα , στην ομονοια περιμενε το αυτοκινητο με τις μηχανες τριγυρω να αναψει πρασινο , ε για καποιον λογο δεν ηθελαν να περιμενουν περισσοτερο και ξεκινησαν ενω ηταν πρασινο για τους πεζους και διεσχιζαν τον δρομο ανθρωποι κι αυτοι θεωρησαν σωστο να κινηθουν αναμεσα απο καροτσακια με μωρα , ηλικιωμενους , τουριστες κτλ , ε τους εριξα μουτζα που πηγε συννεφο και με το που με κοιτανε τους κανω νοημα , τι τρεχει ρε μαλ@κες , ε τους εβριζε ολος ο κοσμος και δεν ειπαν τιποτα ,

μπροστα απο πρεσβεια , εψαχνα ενα στενο και περναω νυχτα με μαυρη μηχανη και τα παντα ολα μαυρα , το βλεμμα μου προς προς την μερια της πρεσβειας και η μηχανη να τσουλαει αργα , με κοζαραν την πρωτη φορα και την δευτερη φορα που ξαναπερασα ψαχνοντας παλι , το σκηνικο ειχε αλλαξει , ειχαν ακροβολιστει γυρω απο την πρεσβεια και στο κεντρο ενας τυπος με μακρια καπαρντινα με κοιταει με νοημα και μου ανοιγει λιγο την καπαρντινα , δεν ηταν επιδειξιομανης παντως , του κανω νοημα ελεος ρε φιλε
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    δ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    για ΚΑΤΣΤΕ ωρέ παιδιά....
    εδώ μιλάμε για μπάτσους, ξεπεσμό κενωνίας, κλπ κλπ,
    και εντωμεταξύ ένα ΚΔΟΑ επειδή έχει "πάρει εντολές" μπορεί να σε πετάξει στις μπαριέρες
    και να σε στείλει αδιάβαστο ή να σου την μπουμπουνίσει, επειδή προστατεύει το βι-αϊ-πι...?

Τόσο κάτω έχει πέσει η ζωή και η αξία του νομοταγή πολίτη μπροστά στις διάφορες πολιτικές και μη περσόνες...????

Όχι ότι δεν τα ξέρω... ρητορική είναι η ερώτηξη....
    το αυτο...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    ρε γμτ περνάτε ωραία στην πρωτεύουσα. Εμείς όταν είχαμε βι άι πι (τον Ψωμιάδη της καρδιάς μας) αυτός γυρνούσε με σκούτερ ξεκράνωτος κάνοντας μλκιες.

Τώρα ούτε βι αι πι έχουμε πια..
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Δεν εχω πετυχει τετοιους εγω ενω οδηγαω εδω.
    Μια φορα παντως εξωτερικο, λογω δουλειας ειχα μεταφερει κατι ατομα στη Ρωσσικη πρεσβεια, σε μια περιοχη πολυ χαϊ που ειχε σε αποσταση αναπνοης πρεσβειες της Ρωσσιας, της Κινας, των ΗΠΑ κλπ.
    Το τι σεκιουριτι, ασφαλητες, πρακτορες κλπ υπηρχαν δεν λεγεται!
    Μου σπασαν τα ουμπαλα μεχρι να με αφησουν να παρκαρω το λεωφορειο και με περασαν απο κοσκινο λες και ημουν Τσετσενος αυτονομιστης. Εννοειται δεν με αφησαν ουτε για αστειο να μπω στην πρεσβεια, που ηθελα να παρω ενα καφε οσο περιμενα και την εβγαλα ξεροσφυρι αφου δεν ειχε τιποτα εκει τρυγυρω. Με κοιταζαν και με μισο ματι.
    Αλλη φορα που πηγα στην πρεσβεια της Τουρκιας ομως, κυριλε, με βαλαν μεσα, τα ειπαμε κιολας με τους σεκιουρηταδες τους Τουρκους και χαρηκαν που ημουν Ελληνας.
    Ψυχωτικοι Ρωσσοι!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Μακρια και αγαπημενοι(δηλ στα @ρχιδι@ μας να ειμαστε αγαπημενοι).................................................και για οσους δεν το καταλαβαν ΜΑΚΡΙΑ.......η σωματικη μας ακεραιοτητα δεν παιζει σημαντικο ρολο για αυτους.Το να καθυστερησουμε ενα-δυο λεπτα......(ξερω σπαει νευρα-τα εχω περασει).Δεν το εχετε παρει χαμπαρι οτι ειμαστε μυρμηγκακια για αυτους;Ξεπεραστε το.Εχουμε πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουμε.Ολα θα φτιαξουν.........σε καμμια 50 χρονια.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Συνοδευτικά καινούριας μηχανής;
    από fonzareli στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2009, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •