Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Πίσω φρένο ρύθμιση....

Άργησ αρκετά αλλά το κοίταξα....πείραξα την κάτω βίδα μόνο και δεν είδα καμία διαφορά...επείδη είναι η αντλία δεν ήθελα να πειράξω την πάνω μην κάνω καμία μαλακία...θα αλλάξω και υγρα φρένων γιατί από ότι είδα έχουν μαυρίσει ...θα δοκιμάσω να το βγάλω εντελώς να δουμε.. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreza
    Πρέπει να το λύσεις. Στο σημείο που είναι το κόκκινο βέλος έχει ένα παξιμάδι εσωτερικά που βιδώνει η βίδα (και ρεγουλάρει το ύψος του λεβιέ, θα δεις πόσο περιθώριο έχει) και με το εξωτερικό κόντρα παξιμάδι σφίγγει. Αλλά πρέπει να βγει αυτό το μικρό κομμάτι για να περιστραφεί (ρεγουλαριστεί το ύψος του πεντάλ). Οπτικά φαίνεται πόσο και αν έχει περιθώριο ρύθμισης.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	28,6 KB 
ID:	328596

Άλλη μία φωτογραφία που μπορεί να βοηθήσει. Εγώ από εκεί το ρύθμισα γιατί χαμήλωσα μασπιέδες και ήρθε ψηλά ο λεβιές και τον χαμήλωσα.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P1010814.JPG 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	55,8 KB 
ID:	328599

Τελικά το έφταξε ένας άλλος μάστορας... Ξεκίνησα το σάββατο να αλλάξω την αλύσιδα και προσπάθησα να ξεσφίξω το πρώτο γρανάζι με βοήθεια και δεν γινόταν με τίποτα... είχα αγοράσει και το πριτσιναδόρο από ebay 30 ευρο και ξενέρωσα τι ζωή μου..οπότε πήγα σε ένα μάστορα και μου είπε οτι πριν 2 χρόνια που είχα ξαναλλάξει την αλύσιδα δεν μου είχαν αλλάξει το γραναζι (μπροστα) ..άσχετα ότι το πλήρωσα..αστα.. anyway ξενέρωσα και δεν ήθελα να ασχολήθω με τίποτα και του είπα να κοιτάξει και το πενταλ..

αυτό που μου είπε επίσης είναι ότι μπροστίνο μου είναι λίγο βαρύ σε αίσθηση και ίσως φταίει το λάστιχο το οποίο έχασε το κέντρο του (δεν πρόσεχα και πολύ με τις πιέσεις)..
    το θέμα είναι ότι έχω αλλάξει μπροστά ρουλεμάν και λάδια στις μπουκαλες αλλα δεν ξέρω....τα έχω αλλάξει ή μου την έφεραν πάλι όπως με τα γρανάζια??

Α και το θέμα με τα λάστιχα και στα προήγουμενα λάστιχα το έίχα....(πάλι δεν πρόσεχα πιέσεις όμως...)

Νέο μέλος
    Καλησπέρα, είχα το ίδιο πρόβλημα με πετάλ φρένου κ ο μάστορας με ένα μεγάλο κάβουρα το εφερε σιγά-σιγά στην θέση του!!
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 18/02/2015 στις 08:58. Αιτία: H ερώτησή σου είναι άσχετη με το θέμα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 13:33
  2. 650 Gs πίσω φρένο
    από pavlarian στο forum BMW
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2006, 10:11
  3. Σφυριγμα στο πίσω φρένο...
    από sub_zero στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2006, 15:33