Αυτό με την επιβεβαίωση την θυμάμαι όταν είχα περάσει μία κάρτα πριν 5 περίπου χρόνια ..
Πριν καμία εβδομάδα πέρασα νέα κάρτα στο PayPal και την πήρε κατευθείαν. Επί τόπου μάλιστα έκανα και αγορές.
Και εμένα μου φάνηκε περίεργο....
Αυτό με την επιβεβαίωση την θυμάμαι όταν είχα περάσει μία κάρτα πριν 5 περίπου χρόνια ..
Πριν καμία εβδομάδα πέρασα νέα κάρτα στο PayPal και την πήρε κατευθείαν. Επί τόπου μάλιστα έκανα και αγορές.
Και εμένα μου φάνηκε περίεργο....
The only easy day was yesterday.
εβαλα την καινουργια καρτα στο paypal Τεταρτη και μεχρι και Παρασκευη δεν ειχαν δει τον τετραψηφιο κωδικο...παρ'ολα αυτα φαινοταν η χρεωση του 1,5€ που ειχαν κανει καθως ειχα αλλο λογιστικο υπολοιπο και αλλο διαθεσιμο υπολοιπο...
την Δευτερα ξαναπηγα τραπεζα και μου ειπαν τον κωδικο κανονικα...
με το που εβαλα τον κωδικο για επιβεβαιωση της καρτας, επιστραφηκε και το 1,5€...
![]()
αν εχεις και αλλη καρτα μεσα στο paypal κοιτα να εχεις σαν primary αυτη που εβαλες προσφατα...
επισης η καρτα πρεπει να εχει χρημα μεσα αν ειναι χρεωστικη ή να ειναι σε ισχυ αν ειναι πιστωτικη...αν ειναι προπληρωμενη πρεπει να την εχεις φορτισει και να εχεις υπολογισει και την προμηθεια της τραπεζας...
χωρις να θελω να σε πανικοβαλλω, νομιζω οτι η επιβεβαιωση της καρτας με τον τετραψηφιο γινεται αμεσα και δεν χρειαζεται χρονος...
τουλαχιστον αυτο εγινε σ'εμενα...με το που εβαλα τον τετραψηφιο και επιβεβαιωθηκε, στο καπακι μπηκα ebay και αγορασα προϊον...
οταν εβαλες τον κωδικο σου εβγαλε μηνυμα οτι η διαδικασια ολοκληρωθηκε επιτυχως?
επισης οταν λες τι εννοεις? πριν να βαλεις τον τετραψηφιο και επιβεβαιωθει η καρτα, εκανες αγορες μεσω paypal?
Τώρα τι μπορώ να κάνω που μου βγάζει denied για την κάρτα (αφού έχω βάλει τον τετραψήφιο κωδικό);
Να περιμένω, να ακυρώσω την κάρτα και να βγάλω άλλη, να ρωτήσω στη τράπεζα;
edit
Παιδιά, αυτό έπαθα:
[FONT=Arial]If the PayPal code is entered incorrectly 3 times, the credit card is disabled from the PayPal system.
If you would like to use a card that has been disabled, contact us by clicking Contact Us at the bottom of any PayPal webpage so that we can help you re-add it. Once you have re-added the credit card, you can ask to have the PayPal code resent.
[/FONT]
- Log in to your PayPal account.
- Click My Account.
- Click Confirm my debit or credit card under Notifications.
- Click Resend PayPal Code at the bottom of the page. If there is more than one card listed, choose the appropriate card in the drop-down menu.
- Click Save and Continue.
[FONT=Arial]A new PayPal code may be requested up to 3 times.[/FONT]
Μπες μεσα στο λογαριασμο του paypal και δες στην διαχειριση των καρτων σου αν εχει γινει δεκτη η καρτα σου.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Απ'οτι εγραψες ,πας για καινουργιο κωδικο.
Οπωτε Ακολουθησε την διαδικασια ξανα με προσοχη βημα βημα.
Εντιτ.
E banking δεν εχεις;
Καλο ειναι να αιτηθεις στην συνεργαζομενη τραπεζα σου να σου δωθει η δυνατοτητα του e-banking.
Θα σου "λυσει"τα χερια.
Θα εχεις τον απολυτο ελεγχο του λογαριασμου σου.Εξαρταται και απο την τραπεζα.
Εμπορικη,Αλφα,τα μαυρα τους τα χαλια.Η Εθνικη εχει απο τα καλυτερα interface μεχρι στιγμης.