Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Κόλλημα με κωδικό paypal

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αυτό με την επιβεβαίωση την θυμάμαι όταν είχα περάσει μία κάρτα πριν 5 περίπου χρόνια ..
    Πριν καμία εβδομάδα πέρασα νέα κάρτα στο PayPal και την πήρε κατευθείαν. Επί τόπου μάλιστα έκανα και αγορές.
    Και εμένα μου φάνηκε περίεργο....
    The only easy day was yesterday.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Αυτό με την επιβεβαίωση την θυμάμαι όταν είχα περάσει μία κάρτα πριν 5 περίπου χρόνια ..
    Πριν καμία εβδομάδα πέρασα νέα κάρτα στο PayPal και την πήρε κατευθείαν. Επί τόπου μάλιστα έκανα και αγορές.
    Και εμένα μου φάνηκε περίεργο....
    Ποιό ήταν περίεργο, για πε.
    Ένα μήνα έχω που έβγαλα προπληρωμένη mastercard και δεν τα πολυμυρίζω τα συστήματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εβαλα την καινουργια καρτα στο paypal Τεταρτη και μεχρι και Παρασκευη δεν ειχαν δει τον τετραψηφιο κωδικο...παρ'ολα αυτα φαινοταν η χρεωση του 1,5€ που ειχαν κανει καθως ειχα αλλο λογιστικο υπολοιπο και αλλο διαθεσιμο υπολοιπο...

την Δευτερα ξαναπηγα τραπεζα και μου ειπαν τον κωδικο κανονικα...

με το που εβαλα τον κωδικο για επιβεβαιωση της καρτας, επιστραφηκε και το 1,5€...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εβαλα την καινουργια καρτα στο paypal Τεταρτη και μεχρι και Παρασκευη δεν ειχαν δει τον τετραψηφιο κωδικο...παρ'ολα αυτα φαινοταν η χρεωση του 1,5€ που ειχαν κανει καθως ειχα αλλο λογιστικο υπολοιπο και αλλο διαθεσιμο υπολοιπο...

την Δευτερα ξαναπηγα τραπεζα και μου ειπαν τον κωδικο κανονικα...

με το που εβαλα τον κωδικο για επιβεβαιωση της καρτας, επιστραφηκε και το 1,5€...

Τον έβαλα τον τετραψήφιο κωδικό χθες το βράδυ (μετά από επικοινωνία με την τράπεζα), μου επέστρεψαν το 1,5 ευρώ αλλά σήμερα που μπήκα για να αγοράσω κάτι από το ebay μου βγάζει άρνηση για την κάρτα το paypal. Να περιμένω 1-2-3 ημέρες ή να κάνω κάτι τώρα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Τον έβαλα τον τετραψήφιο κωδικό χθες το βράδυ (μετά από επικοινωνία με την τράπεζα), μου επέστρεψαν το 1,5 ευρώ αλλά σήμερα που μπήκα για να αγοράσω κάτι από το ebay μου βγάζει άρνηση για την κάρτα το paypal. Να περιμένω 1-2-3 ημέρες ή να κάνω κάτι τώρα;
    αν εχεις και αλλη καρτα μεσα στο paypal κοιτα να εχεις σαν primary αυτη που εβαλες προσφατα...
    επισης η καρτα πρεπει να εχει χρημα μεσα αν ειναι χρεωστικη ή να ειναι σε ισχυ αν ειναι πιστωτικη...αν ειναι προπληρωμενη πρεπει να την εχεις φορτισει και να εχεις υπολογισει και την προμηθεια της τραπεζας...

αν εχεις και αλλη καρτα μεσα στο paypal κοιτα να εχεις σαν primary αυτη που εβαλες προσφατα...
    επισης η καρτα πρεπει να εχει χρημα μεσα αν ειναι χρεωστικη ή να ειναι σε ισχυ αν ειναι πιστωτικη...αν ειναι προπληρωμενη πρεπει να την εχεις φορτισει και να εχεις υπολογισει και την προμηθεια της τραπεζας...
    Η κάρτα έχει χρήματα μέσα, μία έχω και μοναδική.
    Η άρνηση σημαίνει κάποιες ημέρες αναμονής για να επιβεβαιωθεί από αυτούς ο τετραψήφιος που έψαχνα ή παίζει κάτι σοβαρότερο, όπως ακύρωση της κάρτας;

Η κάρτα έχει χρήματα μέσα, μία έχω και μοναδική.
    Η άρνηση σημαίνει κάποιες ημέρες αναμονής για να επιβεβαιωθεί από αυτούς ο τετραψήφιος που έψαχνα ή παίζει κάτι σοβαρότερο, όπως ακύρωση της κάρτας;

χωρις να θελω να σε πανικοβαλλω, νομιζω οτι η επιβεβαιωση της καρτας με τον τετραψηφιο γινεται αμεσα και δεν χρειαζεται χρονος...
    τουλαχιστον αυτο εγινε σ'εμενα...με το που εβαλα τον τετραψηφιο και επιβεβαιωθηκε, στο καπακι μπηκα ebay και αγορασα προϊον...

οταν εβαλες τον κωδικο σου εβγαλε μηνυμα οτι η διαδικασια ολοκληρωθηκε επιτυχως?
    επισης οταν λες
    Υποψιν αυτο συνεβη αφου εκανα καποιες αγορες ηδη με την καρτα.

Οι κωδικοι για το e-banking δινονται με την εκδοση της καρτας;
    Αλλιως πρεπει να παω ο ιδιος στην τραπεζα για να αναζητησω τον τετραψηφιο;
    τι εννοεις? πριν να βαλεις τον τετραψηφιο και επιβεβαιωθει η καρτα, εκανες αγορες μεσω paypal?

χωρις να θελω να σε πανικοβαλλω, νομιζω οτι η επιβεβαιωση της καρτας με τον τετραψηφιο γινεται αμεσα και δεν χρειαζεται χρονος...
    τουλαχιστον αυτο εγινε σ'εμενα...με το που εβαλα τον τετραψηφιο και επιβεβαιωθηκε, στο καπακι μπηκα ebay και αγορασα προϊον...

οταν εβαλες τον κωδικο σου εβγαλε μηνυμα οτι η διαδικασια ολοκληρωθηκε επιτυχως?
    επισης οταν λες

τι εννοεις? πριν να βαλεις τον τετραψηφιο και επιβεβαιωθει η καρτα, εκανες αγορες μεσω paypal?
    Νομίζω πως ναι, γιατί;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Νομίζω πως ναι, γιατί;
    Δεν νομιζω να εγινε η συναλλαγη,γιατι αν δεν δηλωσεις τον κωδικο που σου εστειλαν δεν μπορει να επιβεβαιωθει η καρτα που δηλωσες.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Τώρα τι μπορώ να κάνω που μου βγάζει denied για την κάρτα (αφού έχω βάλει τον τετραψήφιο κωδικό);
    Να περιμένω, να ακυρώσω την κάρτα και να βγάλω άλλη, να ρωτήσω στη τράπεζα;

edit
    Παιδιά, αυτό έπαθα:
    [FONT=Arial]If the PayPal code is entered incorrectly 3 times, the credit card is disabled from the PayPal system.

If you would like to use a card that has been disabled, contact us by clicking Contact Us at the bottom of any PayPal webpage so that we can help you re-add it. Once you have re-added the credit card, you can ask to have the PayPal code resent.
    [/FONT]

1. Log in to your PayPal account.
    2. Click My Account.
    3. Click Confirm my debit or credit card under Notifications.
    4. Click Resend PayPal Code at the bottom of the page. If there is more than one card listed, choose the appropriate card in the drop-down menu.
    5. Click Save and Continue.

[FONT=Arial]A new PayPal code may be requested up to 3 times.[/FONT]

Μπες μεσα στο λογαριασμο του paypal και δες στην διαχειριση των καρτων σου αν εχει γινει δεκτη η καρτα σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μπες μεσα στο λογαριασμο του paypal και δες στην διαχειριση των καρτων σου αν εχει γινει δεκτη η καρτα σου.
    Αν εννοείς το confirm credit card, το έκανα επιτυχώς.

Απ'οτι εγραψες ,πας για καινουργιο κωδικο.
    Οπωτε Ακολουθησε την διαδικασια ξανα με προσοχη βημα βημα.

Εντιτ.
    E banking δεν εχεις;

Καλο ειναι να αιτηθεις στην συνεργαζομενη τραπεζα σου να σου δωθει η δυνατοτητα του e-banking.
    Θα σου "λυσει"τα χερια.
    Θα εχεις τον απολυτο ελεγχο του λογαριασμου σου.Εξαρταται και απο την τραπεζα.
    Εμπορικη,Αλφα,τα μαυρα τους τα χαλια.Η Εθνικη εχει απο τα καλυτερα interface μεχρι στιγμης.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εχω φαει κολλημα με το Hypermotard
    από Xrider στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2009, 09:43
  2. Εφαγα κολλημα με μια φωτο
    από Road67 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2008, 18:01
  3. Help με το Paypal!!
    από GTZ750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2006, 22:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •