Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: ΑΝΤΙΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ "ΞΕΝΙΑ" ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    και την απομακρυνση του σκυλου να ζητουσε μονο το ιδιο παρανομος ειναι!αν και το απλοποιω λιγο φαντασου να πηγαινες εκει και να φορουσες καπελο και να σου ελεγε δεν επιτρεπονται οσοι φορανε καπελο και αν το αφησεις απο εξω θα εισαι οκ!ειναι ρατσιστικο η οχι??αν αφησεις τον σκυλο σου(που ειναι εντελως νομιμο να παει παντου) απο εξω εισαι ευπροσδεκτος!το γαμεις η οχι κυριε προεδρε?
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    @daz και captain
    Σωστά είναι αυτά που λέτε, αλλά μη βγάζουμε και κάποιον ελληνάρα/νεοέλληνα/οτινάναι τελος πάντων επειδή έφυγε αντί να καλέσει την αστυνομία.

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σας και το σέβομαι.
    Αλλά είναι λίγο απόλυτο.

Η πραγματικότητα είναι ότι ειδικά μιας και μιλάμε για επαρχία πιθανόν οι μπάτσοι να έσκαγαν μύτη και να τους κέρναγε σουβλάκια ο κουμπάρος ο Ξενίας, ο φίλος να συγχιζόταν ακόμα περισσότερο και πάει λέγοντας.

Ναι οκ, φεύγοντας και γράφοντας κάτι σε ένα φορουμ δε λύνεις το πρόβλημα, αλλά και μένα δεν είναι λίγες οι φορές που μου έχει τύχει να είμαι πηγμένος ολόκληρη εβδομάδα και να βγω ένα Σάββατο ή μια Κυριακή για ένα καφέ ή το οτιδήποτε, να μου τη δώσει στα νεύρα ένας μαλάκας με τη συμπεριφορά του (αγενή, εκτός νόμου, παράνομη, άνομη, κλπ) κι επειδή δε θέλω να ξοδέψω τη μοναδική μέρα που έχω για ξεκούραση μιλώντας με μπάτσους και καταγράφοντας περιστατικά, να κατεβάσω 2 χριστοπαναγίες να σηκωθώ να φύγω και να πάω παρακάτω.

Ανθρώπινο είναι.
    Όχι νεοελληναριδίστικο.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Εκει που δεν σε θελουν μια, να μην τους θες 100.
    Πας στο cafe του συμφορουμιτη, περνας μια χαρα με σκυλο ή χωρις και τελος η υποθεση.
    MADE IN JAPAN 日本製

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Βέβαια! Δεν ζήτησε την απομάκρυνση του σκύλου αλλά του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Ήταν σαν να ήρθε και να του είπε "φίλε μου απαγορεύονται οι έγχρωμοι και οι σκιστομάτιδες στο μαγαζί μου"!
    Το 93 στην νέα περαμο - Μ πεύκο -.σε ένα παραλιακό μπαράκι, είχαν βάλει ταμπέλα πού έγραφε < απαγορεύονται οι σκύλοι και οι λοκατζηδες >
    Την επόμενη δεν υπήρχε ούτε ποτήρι ορθιο.
    Απλά είναι τα πράγματα, έπρεπε να καλέσεις και να περιμένεις αστυνομία, και κατά δεύτερο κόκκινη κάρτα στον εν λόγω, αφού παρακάτω υπάρχουν και < δικά μας> παιδιά

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    @daz και captain
    Σωστά είναι αυτά που λέτε, αλλά μη βγάζουμε και κάποιον ελληνάρα/νεοέλληνα/οτινάναι τελος πάντων επειδή έφυγε αντί να καλέσει την αστυνομία.

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σας και το σέβομαι.
    Αλλά είναι λίγο απόλυτο.

Η πραγματικότητα είναι ότι ειδικά μιας και μιλάμε για επαρχία πιθανόν οι μπάτσοι να έσκαγαν μύτη και να τους κέρναγε σουβλάκια ο κουμπάρος ο Ξενίας, ο φίλος να συγχιζόταν ακόμα περισσότερο και πάει λέγοντας.

Ναι οκ, φεύγοντας και γράφοντας κάτι σε ένα φορουμ δε λύνεις το πρόβλημα, αλλά και μένα δεν είναι λίγες οι φορές που μου έχει τύχει να είμαι πηγμένος ολόκληρη εβδομάδα και να βγω ένα Σάββατο ή μια Κυριακή για ένα καφέ ή το οτιδήποτε, να μου τη δώσει στα νεύρα ένας μαλάκας με τη συμπεριφορά του (αγενή, εκτός νόμου, παράνομη, άνομη, κλπ) κι επειδή δε θέλω να ξοδέψω τη μοναδική μέρα που έχω για ξεκούραση μιλώντας με μπάτσους και καταγράφοντας περιστατικά, να κατεβάσω 2 χριστοπαναγίες να σηκωθώ να φύγω και να πάω παρακάτω.

Ανθρώπινο είναι.
    Όχι νεοελληναριδίστικο.
    Σωστά και αποδεκτά όσα λες αλλά κάποια στιγμή κάτι πρέπει να γίνει σε αυτό το γαμώτοπο για να σταματήσει να κάνει ο καθένας ότι θέλει.

Δέχομαι τη θέση του καπτεν σαν σωστή αλλά δεν είμαι και στη θέση του eversman για να μπορώ να τον κρίνω ή κατακρίνω για ότι έκανε ή δεν έκανε. Εξ' άλλου δεν ήταν αυτός ο σκοπός.

Το ότι ο eversman ενοχλήθηκε, δεν αδιαφόρησε, ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του, ενημερωμένος για τα δικαιώματά του και το δημοσιοποίησε δείχνει ότι δεν βρίσκεται στον λήθαργο του νεοέλληνα.

Όμως τα προβλήματα της καθημερινότητας, η κούραση και η οικονομική ανασφάλεια δεν μπορεί να είναι συνέχεια ο λόγος που θα ανεχόμαστε τα πάντα. Για τους ίδιους λόγους έχουμε πάψει να είμαστε και ενεργοί πολίτες! Το "παλεύω για τα δικαιώματά μου" σήμερα έχει αντικατασταθεί με το "αδιαφορώ για τις υποχρεώσεις μου επειδή εχω αποδεχτεί ότι καταπατούνται τα δικαιώματά μου". Δεν είναι αυτός όμως ο τρόπος να βγούμε από το φαύλο κύκλο που βρισκόμαστε. Ούτε είναι λύση να παρακάμψω το πρόβλημα πηγαίνοντας παρακάτω ή να κάτσω με τον τσαμπουκά. Γιατί μεθαυριο δεν θα υπάρχει κανένα μαγαζί για να κάτσεις αν έχεις σκύλο. Πρέπει και ο μαγαζάτορας να καταλάβει ότι δεν έχει δικαίωμα να διώχνει τον κόσμο χωρίς λόγο και ο "πελάτης" να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να επιβάλει στον άλλον να μην τρώει σκόρδο δημόσια επειδή δεν του αρέσει η μυρωδιά.

Όχι κύριε, το έχω τσιπαρισμένο, εκπαιδευμένο, εμβολιασμένο, με βιβλιάριο και έχω και σακουλάκια στην τσέπη μου ώστε να είμαι σωστός στις υποχρεώσεις μου. Επίσης κάθομαι εκεί που ο νόμος μου το επιτρέπει. Ποιος είσαι εσύ που έρχεσαι να με διώξεις από δημόσιο χώρο? Έχεις "κλεισμένο" το μαγαζί για ιδιωτική εκδήλωση? Δεν δέχεσαι άλλους πελάτες λόγο πληρότητας? Αν όχι, άδειασέ μου τη γωνιά, ή αλλιώς πάρε τηλ την αστυνομία. Δεν μπορείς να έρχεσαι και να μου λες ότι ενοχλούνται οι πελάτες σου με το σκύλο! Γιατί ρε εγώ τι είμαι, κολλητός σου είμαι και ήρθα σε δω, δεν είμαι πελάτης? Είμαι! Οπότε? φώναξε φίλε μου την αστυνομία να καταγράψει την ρατσιστική συμπεριφορά σου προς το άτομό μου και τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι μας.

Πρέπει να σταματήσουμε να επιτρέπουμε να επικρατεί η λογική του παραλόγου προς όφελος του ατομικού συμφέροντος κατά την κρίση του καθενός. Ειδικά όταν καταπατώνται τα δικαιώματά μας η ποιότητα ζωής μας και η προσωπικότητά μας.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 07/12/2014 στις 16:22.
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Το 93 στην νέα περαμο - Μ πεύκο -.σε ένα παραλιακό μπαράκι, είχαν βάλει ταμπέλα πού έγραφε < απαγορεύονται οι σκύλοι και οι λοκατζηδες >
    Την επόμενη δεν υπήρχε ούτε ποτήρι ορθιο.
    Απλά είναι τα πράγματα, έπρεπε να καλέσεις και να περιμένεις αστυνομία, και κατά δεύτερο κόκκινη κάρτα στον εν λόγω, αφού παρακάτω υπάρχουν και < δικά μας> παιδιά
    Άσχετοι ρε πστ μου! Στο μεγάλο πευκο δεν έχει λοκατζίδες.

Ένα άλλο τυπάκι στο μαγαζί του έχει βάλει πινακίδα "απαγορεύεται αυστηρά το δέσιμο των σκυλιών εντός του μαγαζιού".
    Sent from me using a computer.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    απλη η λυση..
    ποσταρεις μια βολτα για καφε στη λειβαδια...

μαζευομαστε καμια 10-15αρια κεφαλια

εσυ ερχεσαι με το κουτι σου με γυναικα και σκυλιτσα..

καθομαστε σχεδον ταυτοχρονα σε διαφορετικα τραπεζια στο ξενια...

μολις σου πει να παρεις τον σκυλο και να φυγεις, σηκωνομαστε και φευγουμε ολοι...

η εκφραση στη φατσα σερβιτορου και υπευθυνου, ανεκτιμητη...

η αλλη λυση ειναι να σκασουμε παλι καμια 10-15αρια κεφαλια με απο ενα σκυλι ο καθενας...

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση των post σας, μα μόλις μπήκα στο σπίτι από την βόλτα.

Δέν αντιλέγω με κανέναν σας. Όλοι έχετε περισσότερο ή λιγότερο δίκιο στο πώς αντέδρασα ή θα μπορούσα να αντιδράσω. Νεοέλληνα δεν με θεωρώ και έχω την αυτογνωσία να ξέρω ότι δεν είμαι. Επειδή λοιπόν κάνουμε κουβέντα, να σας αναφέρω ότι μετά το περαστικό, συναντήθηκα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και είχαμε μία μικρή κουβέντα, όπως επίσης και με ένα μέλος της Φιλοζωικής. Εξού και το πώς έμαθα για τις αντιδράσεις για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Θα μπορούσα και την Αστυνομία να φωνάξω και περισσότερο σαματά να κάνω και να το τραβήξω, καθώς ένοιωσα ότι με στοχοποιούν. Όταν όμως - και δεν το λέω σαν δικαιολογία, καθώς δεν νοιώθω κάποια διάθεση να δικαιολογηθώ σε κανένα - φορτώνω από τις 0600, τσουβάλια με ελιές και έχω στην διάθεση μου 1 ώρα μόλις για να πιώ ένα καφέ, πρίν παραστώ σε τραπέζι συγγενών στην Λειβαδιά και να επιστρέψω βράδυ πλέον στην Αθήνα γιατί έχω μοτοβόλτα την επόμενη το πρωί, έ συμπαθάτε με, αλλά δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο.
    Θεωρώ, το ότι μιλήσα σε κάποιον αρμόδιο φορέα και του έκανα προφορική καταγγελία, ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω, την συγκεκριμένη στιγμή.

Το ότι έγραψα στο φόρουμ για αυτό που μου συνέβει, ήταν κίνηση την οποία επίσης θεώρησα και θεωρώ σωστή, καθώς αυτό μπορεί να συμβεί, στον κάθε συμφορουμίστα που θα πάει με το κατοικίδιο του. Επίσης θεωρώ, ότι οι καλές και Ανθρώπινες συμπεριφορές πρέπει να επικροτούνται και οι άσχημες να συζητιούνται και να βελτιώνονται. Αν και μετά από αυτά κάποιος με θεωρεί "νεοέλληνα" (ολίγον προσβλητικό μπορώ να πώ, καθώς παλεύω καθημερινά με νύχια και με δόντια όπως οι περισσότεροι για να τα βγάλουμε πέρα), καλώς από εμένα. Δέν τρέχει κάτι, είναι η γνώμη σας και οφείλω να την σεβαστώ.
    Το μόνο σίγουρο είναι, ότι όταν ξαναβρεθώ στη Λειβαδιά (συντόμως τα Χριστούγεννα), τον καφέ μου και το ποτό μου θα τα πίνω στον χωματερό φίλο μου.
    Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 07/12/2014 στις 20:12.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Το ότι έγραψα στο φόρουμ για αυτό που μου συνέβει, ήταν κίνηση την οποία επίσης θεώρησα και θεωρώ σωστή, καθώς αυτό μπορεί να συμβεί, στον κάθε συμφορουμίστα που θα πάει με το κατοικίδιο του. Επίσης θεωρώ, ότι οι καλές και Ανθρώπινες συμπεριφορές πρέπει να επικροτούνται( τα παιδιά του ΕΡΚΥΝΑ) και οι άσχημες να συζητιούνται και να βελτιώνονται. Αν και μετά από αυτά κάποιος με θεωρεί "νεοέλληνα" (ολίγον προσβλητικό μπορώ να πώ, καθώς παλεύω καθημερινά με νύχια και με δόντια όπως οι περισσότεροι για να τα βγάλουμε πέρα), καλώς από εμένα. Δέν τρέχει κάτι, είναι η γνώμη σας και οφείλω να την σεβαστώ.
    Το μόνο σίγουρο είναι, ότι όταν ξαναβρεθώ στη Λειβαδιά (συντόμως τα Χριστούγεννα), τον καφέ μου και το ποτό μου θα τα πίνω στον χωματερό φίλο μου.
    Έχει αρχίσει και γίνεται λίγο διαφήμιση, αλλά αν τα παιδιά του ΕΡΚΥΝΑ το αξίζουν, γιατί όχι;

Θα το θυμάμαι όταν ξαναπεράσω από Λειβαδιά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Βέβαια! Δεν ζήτησε την απομάκρυνση του σκύλου αλλά του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Ήταν σαν να ήρθε και να του είπε "φίλε μου απαγορεύονται οι έγχρωμοι και οι σκιστομάτιδες στο μαγαζί μου"!
    Τρικυμία εν κρανίω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Έχει αρχίσει και γίνεται λίγο διαφήμιση, αλλά αν τα παιδιά του ΕΡΚΥΝΑ το αξίζουν, γιατί όχι;

Θα το θυμάμαι όταν ξαναπεράσω από Λειβαδιά.
    Ειλικρινά δεν έχω τέτοιο σκοπό ... θέλησα να τονίσω την διαφορά ανάμεσα σε συμπεριφορές, αλλά μάλλον δεν το διατυπώνω όπως πρέπει και βγαίνει διαφήμιση. Σβήνω από το παραπάνω post, το όνομα του μαγαζιού. Συμπάθα με, είμαι άθελα μου φάουλ

Winterhater.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Ειλικρινά δεν έχω τέτοιο σκοπό ... θέλησα να τονίσω την διαφορά ανάμεσα σε συμπεριφορές, αλλά μάλλον δεν το διατυπώνω όπως πρέπει και βγαίνει διαφήμιση. Σβήνω από το παραπάνω post, το όνομα του μαγαζιού. Συμπάθα με, είμαι άθελα μου φάουλ
    μη τρελαινεσαι ρε! θα το ειχε ηδη σβησει καποιος μοντ αν δεν επρεπε να φαινεται...

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Δεν το είπα για αυτό!

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που βλέπουμε να προβάλλεται μια επιχείρηση και λέμε "καλώς που προβάλλεται"!

("διαφήμιση"... κατάντησε να έχει αρνητική χροιά η λέξη!)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Δεν το είπα για αυτό!

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που βλέπουμε να προβάλλεται μια επιχείρηση και λέμε "καλώς που προβάλλεται"!

("διαφήμιση"... κατάντησε να έχει αρνητική χροιά η λέξη!)

Άτιμος γραπτός λόγος ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος
    Μωρε πειτε οτι θελετε,εγω θα παω στο Ξενια.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων