Ή εγω ειμαι πολυ νεος ή εσεις ειστε κουλτουριαριδες και ρετρολαγνοι μεχρι το μεδουλι.
Αλλιως δεν μπορω να εξηγησω οτι το πιο συγχρονο μηχανακι που ονειρευεστε ειναι 30 ετων και οτι οποτε ανοιγει προμοιο θεμα ξυπναει μεσα σας.![]()
Για να ειμαι στο κλιμα λοιπον ας βαλω κ εγω αυτο που ονειρευομαι απο οταν ακομη ετρωγα τον σολωμο με τα νεογιλα.
![]()
![]()
![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Eίναι όλα λάθος και το ξέρω, δεν ξέρω που την ειχα βρει (και δεν την βρίσκω τώρα οπότε βάζω αυτό που βρήκα) αλλά το 1974 μια αφίσα σαν την παρακάτω κοσμούσε τον τοίχο του "δωματίου μου", στη Ν. Σάντα:
1974 Bultaco 352 Jim Pomeroy Replica
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Βιτσια και γουστα ειναι αυτα, καθενας οτι γουσταρει.
Αλλα εδω βλεπουμε -μαλλον- με ποια μηχανη εχει αποθυμενο ο καθενας, την μηχανη που του στοιχειωνε τα ονειρα οσο ακομη καβαλουσε ποδηλατο και που ποτε δεν απεκτησε.
Ενα πραμα σαν να λεμε οτι απο το δημοτικο τη γουσταρα την Αννουλα και ποτε δεν εγινε κατι αλλα ειναι η γυναικα των ονειρων μου.
Υ.γ. οχι πως εχω κανα θεμα, απλα μου κανει εντυπωση που παντα σε τετοια θεματα ειναι αναλογες οι απαντησεις οποτε ειπα να το σχολιασω.![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Το θρεντ νομιζω ειναι για το ποια μηχανακια γουσταραμε πολυ οταν ειμασταν μικροι-εως και τωρα, ασχετως αν τα αποκτησαμε ή οχι, δεν ειναι για ανεκπληρωτες επιθυμιες dream bikes.
Δηλαδη ελεος.. εχω ποσταρει το ΧΤ
Αν ειναι να ποσταρουμε ενδομυχες ανεκπληρωτες μοτοσυκλετιστικες ονειρωξεις τοτε αλλαζει το θεμα!
MADE IN JAPAN 日本製
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 08/12/2014 στις 15:31. Αιτία: είδα το dream....εχμ ...όχημα του bradipous
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Αν συνεχίσετε το σπαμ, θα ποστ θα εξαφανίζονται μαγικά.
Ευχαριστώ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.