Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: Καραμπόλα 20 οχημάτων στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Αθάνατο ελληνικό κράτος:
    Η κοπέλα ''περιμένει'' στο ψυγείο τον ιατροδικαστή που ''απουσιάζει''...
    Το έχω περάσει με συγγενικό μου πρόσωπο. Από ξημερώματα Σαββάτου, Δευτέρα πρωί

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εγω παντως αυτο που εχω να πω, ειναι οτι καθε φορα που γνεται ενα τετοιο ατυχημα, παντα γινεται λογος για την κατασταση του δρομου, τα εργα, τον καιρο...

κλασικη ελληνικη καραμελα! ο ελληνας οδηγος δεν φταιει ποτε αυτος η το οχημα του.. παντα φταιει κατι αλλο...

νταξ υπαρχουν και περιπτωσεις που φταινε οι συνθηκες αλλα οχι παντα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    εγω παντως αυτο που εχω να πω, ειναι οτι καθε φορα που γνεται ενα τετοιο ατυχημα, παντα γινεται λογος για την κατασταση του οδηγου, η την υπερβολικη ταχυτητα...

κλασικη ελληνικη καραμελα! οι ελληνικοι δρομοι ή οι αλλες (και κατασκευαστικες) γελοιοτητες δεν φταινε ποτε .. παντα φταιει ο οδηγος...

νταξ υπαρχουν και περιπτωσεις που φταινε οι οδηγοι αλλα οχι παντα..
    Fixed.
    Και οποτε θες φιλε, το μιλαμε, απο εδω η απο κοντα.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Εχω περασει απο το σημειο με βροχη πηγαινοντας για Χαλκιδα. Φουλ υδρολισθηση και φοραγα και βροχολαστιχα γερα. Απλα πεφτεις σε λιμνη ξαφνικα. Αν ειναι αυτο το σημειο που λεμε.
    Και υπαρχουν και πολλα αλλα παρομοια σημεια σε ταχειας κυκλοφορειας δροους.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Fixed.
    Και οποτε θες φιλε, το μιλαμε, απο εδω η απο κοντα.
    κατσε ρε φιλε, εγω που οδηγω? σε άλλη χωρα? στην ελλαδα δεν οδηγω? γιατι δεν εχω κινδυνεψει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ??
    να σου πω? γιατι πολύ απλα προσαρμοσω την οδηγηση μου στις εκάστοτε συνθηκες! και διατηρω τα οχήματα μου σε αρτια κατασταση!
    τοσο απλα!!

καλως η κακως οι δρομοι μας είναι χαλια! αλλα ρε μαγκα αμα θες μα μου πηγαίνεις στη κορινθου πατρων με 160, οχημα ρημαδι και σχεδόν ντιρλα,
    μη κατηγορεις το δρομο μετα αμα γινει το μοιραιο..

ο καλος και σωστος οδηγος, τον κάθε δρομο θα τον περπατησει αναλογα!

οποτε για το 90% των τροχαιων στην ελλαδα φταινε αποκλειστικα οι οδηγοι! ουτε οι δρομοι, ουτε τα εργα ουτε τιποτα!

Μαστορα,
    καλο το παραμυθακι με την Κορινθου -Πατρων και το πως και τι εκει.
    Το συγκεκριμενο εγινε στην αλλη μερια, εκει που ο "τελειωμενος" δρομος για 9 χρονια ειχε/εχει 400-500 μετρα τσιμεντου (αντι ασφαλτου) και παρατημενο σταθμο διοδιων.
    Εκει εγινε και η καραμπολα, εκει που τα τελευταια 9 χρονια, εχουν γινει αναριθμητα ατυχηματα (ισως και δυστυχηματα, μα δεν γνωριζω).
    Απο εκει περναγα για 14 μηνες δις ημερησιως και ξερω πως ξεχνιεσαι (αν το γνωριζεις το σημειο) η πως αιφνιδιαζεσαι (αν δεν περνας τακτικα).
    Εντιτ: Θες να μου πεις τι προσαργμογη χρειαζεται στα Οινοφυτα (υψος Γερολυματου) στο ρευμα απο Αθηνα προς Σχηματαρι που υπαρχουν εγκαρσιες ανωμαλιες στο οδοστρωμα και αν εχεις "χαλαρα" τα χερια στο τιμονι βρικσεσαι σε αλλη λωριδα;
    Ας παμε ομως σε αλλους αψογους ελληνικους δρομους και υποδομες:
    Πατησιων, οτι και να μου πεις για "προσαρμογη" θα ειναι ακυρο, εκτος αν εχεις προσαρμοσει βοηθητικες. Αλλα και αυτες απο πτωση θα σε προφυλαξουν, οχι απο στουκο.
    Σταδιου, χαμηλα κοντα στην Ομονοια).
    Κωνσταντινουπολεως (Βοτανικο) σε ολο το μηκος.
    και πολλα αλλα, μα ειληκρινα βαριεμαι να τα παραθετω σε νοημονα ανθρωπο.
    Οτι και να προσαρμωσεις, μονο το 3καβαλο με Χριστο-Παναγια θα σε σωσει.

Ενα μικρο παραδειγμα: 2010, Μεσογειων -μετα ακρβως απο το νομισματοκοπειο προς αθηνα- εκκινω απο το φαναρι και στα 200-400 πεφτω χωρις να εχω παρει χαμπαρι τι εγινε.
    Η αιτια ηταν λασπες που εβγαιναν απο καπακι της ΕΥΔΑΠ επι του οδοστρωματος στην δεξια λωριδα (μια φορα πηγα δεξια και επεσα ο μαλακας). Να μην αναφερω ομως πως ειναι σε εκεινο το σημειο το οδοστρωμα λογω των λεωφορειων, γιατι θα στεναχωρηθεις.

Εχω οδηγησει σε αρκετες χωρες, στις περισσοτερες δεν ενιωσα κινδυνο ποτε και πουθενα,
    Και αν ειναι να μου πιασεις τα ορια ταχυτητας, σε Ε.Ο. πανω απο 140-150 (παρανομο θα μου πεις-τιμιο-, αλλα οχι παραλογο)δεν εχω παει (με αυτοκινητο) ποτε, Εχω χεστει πολλακις ομως.
    Σε Autostrada-Autobahn μεχρι και στο "Μοτοργουεϊ' εδω δεν εχω ανησυχησει ποτε (ποσω δε να 'χασω τον ελεγχο'). Και δεν πηγαινα/πηγαινω με 140-150

Καλα αυτα που λες, μα τα απολυτα του τυπου "για το 90% των τροχαιων στην ελλαδα φταινε αποκλειστικα οι οδηγοι", ουτε πλακα δεν εχουν.
    Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 14/12/2014 στις 18:12.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    Μάγκες τα ίδια στον δρόμο Χαλκιδικής με βροχή...Απλά απαράδεκτο. Πηγαίνεις με 70-80 και πέφτεις σε λιμνάζοντα νερά και τραβάει απότομα το αμάξι... Με την μηχανή είναι ζω-πεθαίνω σε πολύ βροχή. Και ο δρόμος δεν είναι έχει πολλά χρόνια που έγινε...
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    καλως η κακως οι δρομοι μας είναι χαλια! αλλα ρε μαγκα αμα θες μα μου πηγαίνεις στη κορινθου πατρων με 160, οχημα ρημαδι και σχεδόν ντιρλα,
    μη κατηγορεις το δρομο μετα αμα γινει το μοιραιο..
    Πστμ, τα βλεπω γραμμενα και δεν τα πιστευω...

Ε.Ο. (ευρωπαϊκος οδικος αξονας) χωρις στηθαιο και σου φταιει ο οδηγος;

Οσο για το καλοσυντηρημενο οχημα, εκανες πραγματογνωμοσυνη και κατεληξες επιστημονικα οτι τα εμπλεκομενα οχηματα στο 90% ειναι πλημμελως συντηρημενα;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    η πατρων κορινθου δεν ειναι,οχι εθνικη οδος,αλλα ουτε καν επαρχιακος.δεν θεωρω οτι θα επρεπε να την βαζουμε ως συνισταμενη στην κουβεντα μας...
    αν εχει οδηγησει κανεις αναμεσα στις κορινες,νυχτα με βροχη,θα καταλαβει τι λεω...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    η πατρων κορινθου δεν ειναι,οχι εθνικη οδος,αλλα ουτε καν επαρχιακος.δεν θεωρω οτι θα επρεπε να την βαζουμε ως συνισταμενη στην κουβεντα μας...
    αν εχει οδηγησει κανεις αναμεσα στις κορινες,νυχτα με βροχη,θα καταλαβει τι λεω...
    πριν 2 χρόνια με τη κοπέλα μου οταν πηγαίναμε στη Πάτρα.Αξέχαστη εμπιρεία..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Πστμ, τα βλεπω γραμμενα και δεν τα πιστευω...

Ε.Ο. (ευρωπαϊκος οδικος αξονας) χωρις στηθαιο και σου φταιει ο οδηγος;

Οσο για το καλοσυντηρημενο οχημα, εκανες πραγματογνωμοσυνη και κατεληξες επιστημονικα οτι τα εμπλεκομενα οχηματα στο 90% ειναι πλημμελως συντηρημενα;
    ναι ρε φιλε μου φταιει ο οδηγος! γιατι η κορινθου πατρων ΔΕΝ είναι ο μοναδικος δρομος στην ελλαδα που είναι ετσι! η ονομασια της σας χαλαει δλδ? και η αντιρριου ιωανινων εθνικη οδος ονομάζεται αλλα είναι χειρότερος!
    και όταν εγω παω με 100-110 και μου κολλαει στον προφυλακτηρα ο άλλος και παιζει τα φωτα, και κορναρει και βριζει ντε και καλα να κανω στην ακρη να περασει και μου εχει και μεσα παιδια σκυλια να τριγυρναν ελευθερα, φταιει ο δρομος??
    η όταν κατεβαινω από λευκαδα και βλεπω πριν τις στροφες στο περιθωρι νταλικα να εχει βγει στο αντιθετο να προσπερασει άλλη νταλικα και να παιζει τα φωτα στον φουκαρα που ερχονταν κανονικα στο ρευμα του να να μαζευεται ο ταλαίπωρος οσο δεξια μπορουσε για να μην συγκρουστεί μετοπικα με τον μαλακα τον νταλικιερη, φταιει ο δρομος??
    η όταν παιρνει ο άλλος ξημερωματα το αγροτικο ντιρλα και κοβει 8αρια για να γυρισει στο χωριο από τη μπουζουκλερι που γλεντουσε στο αιγιο και παιρνει στο λαιμο του οποιον βρεθει στο διαβα του φταιει ο δρομος?
    η όταν εχει ο άλλος τα λάστιχα σαπια και στα συρματα, και τα αμορτησερ με τα λαδια φτυσμενα και τιποτα δεν μπορει να κρατησει το αμαξι σε επαφη με τον δρομο σε περιπτωση ανάγκης, φταιει ο δρομος??
    μη τρελαθούμε τωρα, σοβαρεψου! μπορω να δωσω εκατοντάδες παραδείγματα..

οσο για την πραγματωσυνη που λς; δε χρειαζεται να κανω καποια! βλεπω το 80% των αυτοκινητων που ερχονται για αβαριες στο μαγαζι σε τι κατασταση είναι, καθως και τη νοοτροπια των οδηγων τους!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ο συνδυασμός έλλειψης οδηγικής παιδείας και πολύ άσχημων δρόμων είναι που σκοτώνει. Τα ποσοστά είναι να είχαμε να λέγαμε σε αυτές τις περιπτώσεις, αυθαίρετα όπως και να έχει και βασίζονται σε προσωπικές και επιφανειακές παρατηρήσεις (χωρίς να είναι απαραίτητα σωστές ή λάθος). Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι ελληνικοί δρόμοι είναι λες και παίρνει 1000 ss κάποιος πρωτάρης, δε πάει να πει πως θα σκοτωθείς αλλά στο πρώτο λάθος σε έστειλε ...

Αρα το πανελληνιας εμβελειας μαγαζι που δουλευεις, συντηρει ολο τον στολο των εγγεγραμμενων εν Ελλαδι οχηματων.

Μιχαλη, συγκρατησου. Δεν ειναι ολα ετσι οπως εμεις τα νομιζουμε.

Και μην τα ισοπεδωνουμε ολα, μην αποκλειεις την πιθανοτητα για την πλειονοτητα των ατυχηματων να μην ευθυνεται (αποκλειστικα) ο οδηγος.
    Αν καποιος, ο οποιος ειναι απειρος (επι παραδειγματι) βρεθει αντιμετωπος με τις "στρωμενες μοκκετες" που ειναι οι ελληνικοι δρομοι και Ε.Ο., δεν θα μπορει να ανταπεξελθει.
    Θα μπορουσε βεβαια να μεινει σπιτι του και να μην εχει καμμια ευθυνη.

Και τα 10-20-100-1000 περιστατικα που εσυ κι εγω εχουμε βιωσει ή ειμαστε μαρτυρες, δεν αποτελουν την πλειονοτητα.

Οσο δε, αρνεισαι τις κακοτεχνιες και την ελλειπη συντηρηση ή σημανση ως σημαινοντα λογο προκλησης ατυχηματων, απλα θα διαφωνουμε.
    (Ευθυνη σαφως υπαρχει και στην μηδενικη εκπαιδευση του Ελληνα οδηγου, στην οποια συμφωνουμε ( ; ))
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της basiliss13
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Εχω περασει απο το σημειο με βροχη πηγαινοντας για Χαλκιδα. Φουλ υδρολισθηση και φοραγα και βροχολαστιχα γερα. Απλα πεφτεις σε λιμνη ξαφνικα. Αν ειναι αυτο το σημειο που λεμε.
    Και υπαρχουν και πολλα αλλα παρομοια σημεια σε ταχειας κυκλοφορειας δροους.
    Έτσι ακριβώς....όντως έχουν ρίξει καινούρια άσφαλτο,....και στο στεγνό είναι μια χαρά......αν βρέξει όμως λιμιαζουν νερά,......το θέμα είναι ότι έγινε,ok,τα σκούπισαν όλα και τώρα?περιμένουν το επόμενο?

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    και με τα λινα οδηγεις, και με χρεπια οδηγεις, και με οτι συνθηκες υπαρχουν οδηγεις, λογο κομμενων φρενων (σπασμενο μαρκουτσι εν κινησει) οδηγησα 15χλμ για το συνεργειο. δεξια και με αλαρμ. δεν κινδυνεψα ουτε εγω ουτε αλλοι. ποιος ομως σκεφτεται τι οδηγει παρα μονο ποσο μαλιοκουβαρα θα το παει.... βλεπω ενα καρο μαλακες το πρωι που παω για δουλεια (4.30πμ), να βρεχει και να πηγαινουν 80-90χλμ/ω εντος πολης.... εχουν δικαιολογια; οχι για μενα. η ελλειψη μυαλου και οδηγικης παιδειας δημιουργει προβληματα. γιατι και στο σχηματαρι αν κρατουσαν μια αποσταση θα προλαβαιναν να αντιδρασουν. το κακο ειναι η κοπελα που χαθηκε. τα αλλα τα ακουω βερεσε.....

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στην ΕΟ Αθηνών Λαμίας οταν βρέχει!!!
    από sapila racing στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2010, 17:05
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2009, 16:51
  3. Ατύχημα στην Αθηνών-Λαμίας
    από trigger στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 23:56
  4. Προσοχή στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας ...
    από catmaster στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2007, 18:48
  5. Έξοδοι Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 08:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας