Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 219

Θέμα: Βενζιναδικα και "κατεβαινετε λιγο απο την μηχανη;"

Οδηγία ασφαλείας είναι και ισχύει πολλά χρόνια στη shell .
    Τουλάχιστον εγώ τη θυμάμαι να υπάρχει από το 2005 που εργαζόμουν σε πρατήριο της .

Δεν έχει να κάνει με τουφέκια , και πιστόλια κτλ , είναι για λόγους ασφαλείας μόνο .
    Κατεβαίνεις στη γεμίζουν , ανεβαίνεις και φεύγεις ... τόσο απλό .

Αν λαμπαδιάσει κανείς μετά θα αρχίσει η κουβέντα
    περί αποζημίωσης από τη shell ,
    και ψυχικές οδύνες ,
    και τι μάνικες είναι αυτές που έχουν ,
    και φταίει ο εξοπλισμός ,
    και φταίει η ελλειπής εκπαίδευση του υπαλλήλου ...κ.α ωραία ,

οπότε , σου λέει , κατέβα που είναι πιο εύκολο να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο .

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Απο τη πρώτη φορά που μου το ζητήσανε σε Shell, το καθιέρωσα μόνος μου σε κάθε περίπτωση. Τι να κάνω πάνω, να του φύγει καμιά του βενζινά και να μου λούσει τα [λογοκρίθηκε]; Ασε που πρέπει να βρεις τα χρήματα, να βάλεις την απόδειξη στο πορτοφόλι για να μη τη χάσεις κλπ κλπ. Πιο ανετα γίνονται απο κάτω αυτά. Ασε και που ξεπιάνεσαι.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Se mia shell ston korydallo mou eipe to idio.
    Oti tous etrexe sta dikastiria kapoios epeidi lerothike kai tous ta pire xontra.

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Κι εγώ την πρώτη φορά στράβωσα και μετά το καθιέρωσα να κατεβαίνω μόνος μου. Βάζω την μηχανή στο διπλό σταντ βέβαια και έχω μεγαλύτερη άνεση για τα λεφτά , το γέμισμα κλπ

Μέλος Το avatar του/της zami
    ερχεστε ολοι στα λόγια μου!!Ενα κάρο λαλακίες για διακαιολογίες!ότι θέλει ο καθένας λεει!!!!Και εγω έχω ακούσει τα πάντα.... Γιαυτό ρωτάω, αν καποιος εχει κατι στα χέρια του, εγκυρο και όχι ακούσματα...Το γνωρίζω ότι εδω και χρόνια το εφαρμόζει η shell και ακριβως για αυτο τον λόγο ειχα κοψει να πηγαινω σε αυτη...Ομως τωρα μαγκεψαν και δυο τρεις αλλες εταιρείες και στο τελος θα βαζω με μπετονακι μου φαινεται γιατι εγω ΔΕΝ κατεβαινω! Τουλαχιστον όχι μεχρι να παρω στα χερια μου μελετη που εχει δημοσιευτει σε εγκριτο φυλλο που να αποδεικνυει οτι κινδυνευει ο αναβατης κατα το γεμισμα...Επίσης θα κατεβω όταν υπαρξει ειδικη σημανση στην εισοδο του πρατηριου που να με ενημερωνει προς τουτο.Τοτε ναι, θα κατεβω.Τωρα , επειδη ο καθε βλαχος βενζινας φοβαται τα πιστολια, δεν θα το κανω,Αεισταδιαλα πια με τις πατεντες μας....Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κινηθω νομικα, υπαρχει καποιος συλλογος (τυπου ομοσπονδίας, δλδ να εκπροσωπει πολλους συλλογους μοτοσυκλετιστων για να απευθυνθω?).
    Την επόενη φορά που θα μου το κανουν θα καλέσω επι τοπου το 100 επιθυμοντας να υποβαλω μηνυση για αρνηση παροχής υπηρεσιών ή επιλεκτικη παροχή υπηρεσιών που είναι ποινικά αδικηματα.
    ΥΓ:
    -Αναφλεξη δεν παιζει σε ΚΣ . Για να γινει κατι τετοιο θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κατω(αρα λαλακια εξήγηση).
    -υπερχειληση δεν παιζει γιατι οι αντλίες εχουν auto stop απο τις αναθυμιάσεις (επίσης λαλακία)
    -οσο κινδυνευω εγω, τοσο κινδυνευει και ο υπαλληλος αλλα και ο κουτακιας πελατης.Να μην σου πω οτι θα εχω φυγει και γρηγοροτερα και απο τους τρεις αν τυχει κατι.
    -Μονο απο τα πιστόλια κινδυνεύουν , τα οποια ειχαν γινει πολλά τελευταία, αλλα δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να πληρωνω προκαταβολικα , πριν με γεμισει...
    Τελευταία τροποποίηση από zami; 14/12/2014 στις 10:05.

Από φυλλάδιο της Shell:

3η σελίδα, τελευταία παράγραφος.

"• ALWAYS dismount from your motorbike beforefueling. Fuel spilled onto the hot exhaust or
    engine could cause a fire,injuring you and others."

Προσωπικά πάντα κατεβαίνω από το μηχανάκι όταν βάζω βενζίνη. Ίσως δεν είναι πολύ πιθανή μια ανάφλεξη, αλλά λούσιμο στον καβάλο με βενζίνη, είναι!

Αν έχουν δημοσιευτεί μελέτες και πού, δεν το γνωρίζω.
    Think faster than you ride

Ανόθευτη βενζίνη να μου βάζουν και ας με βάλουν να τραβάω κάμψεις...
    Που κολλάτε ορισμένοι ρε πστμ.
    Μας έχουνε πηδήξει στη νοθεία κι εσείς βαριέστε να ξακαβαλικέψετε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Ανόθευτη βενζίνη να μου βάζουν και ας με βάλουν να τραβάω κάμψεις...
    Που κολλάτε ορισμένοι ρε πστμ.
    Μας έχουνε πηδήξει στη νοθεία κι εσείς βαριέστε να ξακαβαλικέψετε.
    αντε μπραβο!!!

οντως ειναι λιγο σπασαρχιδεξ να κατεβαινεις αλλα υπαρχουν πολυ σοβαροτερα προβληματα οσον αφορα τα βενζιν(αδικα) για να στραβωνετε με κατι τετοιο...

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    αν γινει υπερχειλιση δεν ξερω αν σταματαει αμεσως , εγω την επαθα βαζοντας μονος μου μια φορα σε μπουκαλι , ειχα βαλει απειρες αφορες μονος μου στην μηχανη , σε μπιτονι και σε μπουκαλι , δεν ξερω τι μ@λακια εκανα εκεινη την φορα ή αν εφταιγε η αντλια , εβαλα σε βενζιναδικο με αυτοματο πωλητη , υπαλληλος δεν υπηρχε ηταν κλειστο , μου γυρισε ολη η βενζινη στα μουτρα , τα παντα με εκαιγαν σαν καυτο λαδι , αρχισα να ουρλιαζω "τα ματια μου" , ευτυχως ημουν με φιλο με βουτηξε και για καλη μου τυχη υπηρχε βρυση ανοιχτη , με εβαλε απο κατω και με επλενε , στο καπακι νοσοκομειο , στο τσακ γλυτωσα εγκαυμα στον κερατοειδη και οι πνευμονες και γενικα το αναπνευστικο μου ειχαν γινει κ@λος , λογω του πλυσιματος δεν προλαβε να παει πολυ σε στομαχι και αλλα οργανα , ημουν σε κατασταση μεθης και χειροτερα , απιστευτη μαστουρα , οι γιατροι δεν με αφησαν να κανω εμετο γιατι στην βενζινη κανεις ασχημη αναρροφηση , με πλακωσαν αμεσως να μου χορηγουν διαφορα που δεν θυμαμαι , το σιγουρο ειναι οτι αν ημουν μονος θα ειχα παθει τα χειροτερα , αληθεια παιδια να μην σας τυχει , ειδικα το καψιμο εσωτερικα αβασταχτο , νομιζα οτι λιωνουν οι σαρκες μου

για πολυ καιρο δεν μυριζα , δεν ειχα γευση και εβλεπα θολα για μερες , συν την ζαλη και ολο το πακετο στο αναπνευστικο , περιμενα ποτε θα εξατμιστει η ρουφιανα , για να συνελθω απο το σοκ μου κανανε χαβαλε στην παρεα , μου ' λεγαν οι φιλοι "ρε μ@λακα θα με γεμισεις , τι αυτονομια εχεις και διαφορα τετοια"

εννοειται βεβαια μετα απο αυτο που περασα οχι μονο κατεβαινω αλλα και 5 μετρα πιο ' κει να πρεπει να παω δεν με χαλαει , δεν ειναι δα και τοσο σπουδαιο να κατεβεις , αλλωστε συνηθως στο γεμισμα τσεκαρω και αερα στα λαστιχα οποτε δεν εχω θεμα , αν ειναι για θεμα ασφαλειας ουτε συζητηση , δεν ξερεις πως και ποτε μπορει να γινει στραβη , μπορει να φαινεται λιγο υπερβολικο , αλλα καλυτερα να προσεχουμε για να εχουμε
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Banned
    Φτιαχτηκες άγρια ε?
    Μάλλον έπεσες σε χαλασμένη αντλία,παρολο πού ήταν αυτόματη, ΕΦ όσον γέμισε το τεποζιτο ,θα έπρεπε να σταματήσει, άσχετα αν είχες βάλει παραπάνω χρήματα από το ποσό που χρειαζόταν για να γεμίσει

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    το κανουν.για να μην φυγεις χωρις να πληρωσεις. απλο ειναι. τοσες δεκαετιες δεν εγινε κανεις μπουρλοτο..... σβηνω τον κινητηρα, βγαζω κρανος, τα χερια μου ελευθερα να τα βλεπει κ αμα θελει με εξυπηρετει..... αλλιως υπαρχουν καθε 2 χλμ βενζιναδικα. οπως απαγορευοταν τα μπετονακια και καλα......

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Φτιαχτηκες άγρια ε?
    Μάλλον έπεσες σε χαλασμένη αντλία,παρολο πού ήταν αυτόματη, ΕΦ όσον γέμισε το τεποζιτο ,θα έπρεπε να σταματήσει, άσχετα αν είχες βάλει παραπάνω χρήματα από το ποσό που χρειαζόταν για να γεμίσει
    αστο δεν υπηρχε , δεν καταλαβαινα τιποτα μιλαμε , παντως σε μπουκαλι γεμιζα , λεπτομερειες δεν θυμαμαι , τα εκαψα ολα τα εγκεφαλικα , τα περισσοτερα ηταν απο διηγηση του φιλου , το καψιμο ομως δεν ξεχνιεται ,

οπως εγραψα το ειχα κανει πολλες φορες , αλλα ή εγω εκανα μαλακια αυτην την φορα ή η αντλια ειχε προβλημα , ο λογος που γραφω την εμπειρια ειναι για να τονισω ειτε μ@λακια του χειριστη ειτε τεχνικο προβλημα ειναι προτιμοτερο να κατεβεις παρα να ζησεις κατι τετοιο , δεν θελω να το ξαναζησω για κανεναν λογο
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Κλασσικά όχι που δε θα αντιδρούσε ο Ελληνάρας...
    Για την ασφάλειά σας γίνεται. Εγώ το εφαρμόζω σε κάθε πρατήριο που σταματώ από όταν καβάλησα πρώτη φορά μηχανάκι. Και βολεύει περισσότερο μιας και το μηχανάκι στο κεντρικό στο σταντ φουλάρει όπως πρέπει και δεν έχω κίνδυνο άμα γίνει μ@λ@κία από το βενζινά να λαμπαδιάσω. Όταν σταματάτε στο εξωτερικό για να ανεφοδιάσετε το μοτόρι σας όπου τις περισσότερες φορές βάζετε και τη βενζίνη μόνοι σας εκεί γιατί το κάνετε αδιαμαρτύρητα; :a39:
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreza
    Πολύς λόγος για το τίποτα. Δε λέω, στην αρχή με ξένισε και μένα κάπως αλλά δεν είναι δα και τόσο μεγάλος κόπος να κατεβείς, αν σκεφτείς τις επιπτώσεις μιας "στραβής". Μου φαίνεται φυσιολογικό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Η αντλία σταματάει ΜΟΝΟ εάν βυθιστεί το ρύγχος στην βενζίνη.
    Αυτό στα μηχανάκια ή σε δοχείο σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείς με λιγότερο
    ή να κρατάς την κάνουλα χιλιοστά κάτω από την τάπα.

Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ.....
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2015, 21:22
  2. Λιγο απο την βολτα για επιδαυρο κυριακη πρωι!!!
    από Tasos1010 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2009, 21:48
  3. Κλέβονται οι βαλίτσες πάνω από την μηχανή ?
    από kiriakost στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2007, 09:02
  4. Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 20:41
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας