αν δεν βρεθεί κανένας άλλος, απογευματινές ώρες (μετά τις 17:00) η Σάββατο μπορώ να πάω... στείλε μου μηνυμα αν χρειαστείς. Επίσης αν δε φοβάσαι μην πάμε και στο πάρουμεδωσε και το λινκ μηπως κάποιος γνωρίζει τη μηχανή... ( απο μένα πάντως αν δεν ειναι 990 δεν έχεις να φοβάσαι!!)
![]()
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Και εσύ Βρούτε....
Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα απο το παληκάρι που θα την τσέκάρει,καμιά ιδέα να το κατεβάσω έστω Αθήνα?
Νομίζω πως φορτωτική σε τρένο δεν παίζει πλέον, οπότε μεταφορική ή εθελοντής...![]()
The journey is the reward!
Όντως τρένο δεν παίζει πλέον,μάλλον μεταφορική απευθείας για Κρήτη το βλέπω,εθελοντής έ?Ψήνεσαι![]()
Ψηνομαι εγω αμα ειναι τιποτα καλο!
Εκτος αν ειναι ΚΤΜ...![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Τι να πώ...την Παρασκεύη θα το πηγαίνανε με ένα παληκάρι απο εδώ μέσα να το τσεκάρει μηχανικός και να ξεκινήσουμε τα διαδικαστικά και μίλησα πριν λίγο με τον πωλητή,κολάει με την απόσταση λέει,θα πάει και κάποιος ντόπιος αύριο να το δεί και αν δεν πωληθεί μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα θα επικοινωνήσει μαζί μου κτλ,τι άλλο να κάνω ρε πστ μου,δε μου κάθεται με τίποτα τελικά,έχω χάσει την υπομονή μου,καλύτερα ας μείνω με το παπί,γαμω τη γκαντεμιά μου,είναι δεμένα και τα χέρια μου εδώ στο νησί,περιορισμένες επιλογές.![]()
Δεσε δυο βαρελια και αμολατο στον Θερμαικο.Απο βδομαδα ξεκινανε βοριαδες.
Kαλα, κολλαει ο πωλητης με την αποσταση;;;
Τι τον νοιαζει;;; Κουταβι θα δωσει και θελει να το βλεπει;;;
Κατι καλο θα βρεις, μην αγχωνεσαι!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Πάρε εσύ το οκ ότι το μηχανάκι είναι εντάξει.
Και μέχρι Αθήνα στο κατεβάζω με φορτηγό.
Από εκεί αναλαμβάνει άλλος να στο φορτώσει σε πλοίο.
Η παίζει και το άλλο σε δύο εβδομάδες παίρνω άδεια - πρωτοχρονιά στον Βόλο - το παίρνω από Θεσσαλονίκη και το κατεβάζω ως εκεί, από εκεί βρίσκεις άλλον οδηγό ως Αθήνα.
Το τηλ μου το έχεις, ότι αποφασίσεις πες μου