Συμφωνα με οσα κυκλοφορουν παντως ακομα χρειαζεται να εχεις ανωτερες γνωσεις μηχανολογικων για να ρισκαρεις με τετοια μηχανη...
Κριμα γιατι κ εγω γουσταρω μια αλλα δεν εχω τα κοχονες να την παρω
Συμφωνα με οσα κυκλοφορουν παντως ακομα χρειαζεται να εχεις ανωτερες γνωσεις μηχανολογικων για να ρισκαρεις με τετοια μηχανη...
Κριμα γιατι κ εγω γουσταρω μια αλλα δεν εχω τα κοχονες να την παρω
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Θα παραγγειλω ενα με φρεζα!
Παλια σκεφτομουν να κανω φρεζα μια γουρουνα ΚΥΜCO αλλα εγκατελειψα το προτζεκτ οταν καταλαβα οτι η ροπη δεν θα φτανει ουτε για ξεχορταριασμα.
MADE IN JAPAN 日本製
Τα Ural που κυκλοφορούν στην Ελλάδα δεν είναι παλιά, απλά δείχνουν σαν παλια oπως και τα Enfield India.Καινούρια είναι, αυτό είναι το θέμα.Ξεκίνησαν να εισάγονται στην Ελλάδα το 1993.
Γι αρώτα τον κάτοχο της 'θεόπαλιας' Ural πόσο παλια είναι. Αν σου πει οτι είναι παλιότερη toy 1993, τοτε σε παραμυθιάζει, εκτός κι αν εκανε εισαγωγή Ural απο το εξωτερικό, οπότε θα ειναι πραγματικά σπάνια περίπτωση!
Απο μια πραγματικα κλασσική μοτο που εχει τα χρόνια της, μπορείς να δεχτείς και καποια προβλήματα και να ασχοληθείς για να τα φτιάξεις. Οταν όμως δεν ειναι κλασσική, ούτε παλιά, ε πως να το κανουμε, δεν το δέχεσαι να εχει σοβαρα προβλήματα απο καινούρια.
Ισως να εχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια, δεν το γνωρίζω. Παντως μεχρι πριν 10 χρόνια πολλά Ural ακινητοποιούνταν σε λιγότερο απο 100 χλμ μετα την αγορά τους λόγω πολύ σοβαρών προβληματων όπως κιβωτιο, διαφορικό, κινητηρας κλπ. Απο ηλεκτρικά έπασχαν όλα ανεξαρτήτως.
Απο ότι διαβάζω κι εδω
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=794963
δεν άλλαξε τίποτα, τα ίδια είναι και θα είναι, απλά εβαλαν δισκόφρενο.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μπορεί, αλλά δεν είχα δεί κανενα πριν το 93 και οταν πρωτοπαρουσιάστηκαν στην Ετήσια εκθεση είχα παει και τα είχα δεί και μίλησα και με τους ανθρωπους της εταιρείας.
Βασικά ενδιαφερόμουν μόνο για το καλάθι!![]()
Eδω το site της εταιρείας:
https://sites.google.com/site/uralgreece/home
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981