Ποιος δίνει SLK +1000 € για ένα TDM;![]()
Εφόσον έχεις αναθέσει την υπόθεσή σου στον δικηγόρο σου, εδώ μέσα το μόνο που μπορεί να μάθεις είναι είτε κάποια παρόμοια υπόθεση είτε να έχεις την συμπαράστασή μας.
Κι εφόσον δεν φοβάσαι αλλά αντιθέτως καλοδέχεσαι τυχόν μύνηση απο τον έμπορο, τότε δεν πειράζουμε καθόλου το αρχικό σου ποστ.
Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία στον αγώνα που σε περιμένει.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σου εκατσε λαχειο,καλα τελειωματα.
Το λογικό είναι να έχει κάνει μύνηση αυτός στον έμπορο μέχρι τώρα που μιλάμε...
Πάντως δεν ξέρω αν σε παρηγορώ αλλά όταν θα τελειώσουν όλα αυτά και ΑΝ έχεις ακόμα το ΤΔμ
τόττε θα είναι κλασσικό και θα κάνει πάνω κάτω 10.000
Σοβαρά
Υπομονή και κουράγιο γιατί θα πάει μακριά η βαλίτσα
ανανήψαντας
Μα γιαυτο κιόλας έγραψα , να μάθω αν κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα-μπλέξιμο και πώς ξέμπλεξε . Ευχαριστώ πάντως το forum και όλα τα παιδιά που διάβασαν το πρόβλημα μου, είναι μπέρδεμα μεγάλο και εγώ δεν έχω τη μηχανή καθαρή και το παλικάρι που την είχε ( ο Α ιδιοκτήτης ) έχασε το αμάξι και τα λεφτά του ... και ο απατεώνας ( ο Β ) όπως πάντα άφαντος ... και εννοείται ο ειναι και ο μαντράς που το παίζει δε ξέρω τίποτα και εγώ είμαι νόμιμος ...
Αυτο θα το δείξει η εξέλιξη της ιστορίας όμως με τα νομικα που έχουν ξεκινήσει ...
Τελευταία τροποποίηση από antmpro; 09/01/2015 στις 17:15.
www.c3d.gr
ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]
Να γιατί δεν προκειται να παρω απο μαντρά ουτε καλαμάκι φραπέ που λεει ο λογος...
Και μπροστα μου να ανοιξει την κουτα και να βγαλει ζελατινες απο μηχανακι, παλι δεν θα επαιρνα.
Απο τελη νοεμβρη του 2014 τραβιεσαι με την υποθεση ή τωρα μαθατε για το μηχανακι?
Η βαση δεδομενων του υπουργειου δεν θα επρεπε να ειναι ενημερωμενη και να μην πουληθει ουτε απο το μαντρά σε σενα?
Καλα ξεμπερδεματα ευχομαι.
Μου φαινεται οτι ο Α, θελει να διεκδικησει πισω το tdm που εδωσε τοτε στον Β και δε μπορεσε να το παρει ουτε τοτε με την μηνυση.
Αν ηταν ακομα στα χερια του μαντρα το μηχανακι, τοτε η αστυνομια θα το επαιρνε απο εκεινον και θα το εδινε πισω στον Α.
Με λιγα λογια ο μαντρας το ξεφορτωθηκε και το φορτωσε σε σενα και πλεον δε φαινεται πουθενα.