Ενα καθημερινό xtάκι, και μάλιστα έχω αφήσει επίτηδες τα πλαστικά να ειναι ξεθωριασμενα για να μην τραβάει τα βλέμματα... Τί να πω, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα αποθηκευτεί λόγω ανωτέρας βίας!!! Τουλάχιστον να τους δυσκολεψω όσο μπορω
Ενα καθημερινό xtάκι, και μάλιστα έχω αφήσει επίτηδες τα πλαστικά να ειναι ξεθωριασμενα για να μην τραβάει τα βλέμματα... Τί να πω, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα αποθηκευτεί λόγω ανωτέρας βίας!!! Τουλάχιστον να τους δυσκολεψω όσο μπορω
Αγνωσται αι βουλαι των κλεφτρονιων!
Σε εμενα περυσι ξεβιδωσαν καποιες βιδες της βασης της μπαγκαζιερας αλλα δεν την εβγαλαν...
Πάντως όσο το σκέφτομαι, μάλλον τίποτα κλεφτρόνια της πλάκας που έτυχε να περνούν από την περιοχή ήταν. Έκοψαν ένα καλώδιο του συναγερμού που δεν έχει καμία σημασία στη λειτουργία του (μόνο και μόνο επειδή αυτό φαινόταν και πίστεψαν ότι τον απενεργοποίησαν), και συμπτωματικά ο συναγερμός είχε χάσει την ευαισθησία του λόγω της πολυκαιρίας και ήθελε ένα μικρό καθάρισμα το κύκλωμά του, προσπάθησαν να πάρουν τους αεραγωγούς, ο ένας εκ των οποίων είναι σπασμένος και τον έχω αφήσει επίτηδες έτσι για να μην αποτελεί στόχο, και δεν τα κατάφεραν κιόλας... Τί να πω, ευτυχώς πέρασε ανώδυνα σχετικά, και τώρα θα προσπαθήσω τουλάχιστον μέχρι να αποθηκευτεί, να εξασφαλίσω την μέγιστη δυνατή ασφάλεια για την μηχανή. Μετά, όταν ξαναβγεί στους δρόμους πάω για ασφάλεια κλοπής, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.