Επίσημα στον αέρα το trailer. 20 Μαρτίου πάμε για βρουμ βρουμ βροοοουυυυυυυυμ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=JgY4RUfHeSw
ενδιαφέρον φαίνεται...
δεν έχει τα τρελά γραφικά έτσι όπως το είδα, αλλά προσωπικά με ενδιαφέρει πιο πολύ να είναι ρεαλιστική η κίνηση, οι επιδόσεις, ο ήχος και ο ρεαλισμός της κάθε μοτοσυκλέτας (ιδιαιτερότητες, αδυναμίες, φρένα κλπ,) παρά τα τέλεια γραφικά, και μονοκόματη αίσθηση granturismo....
Απ' όσα έχω δει μέχρι στιγμής, μπορεί γίνει η αφορμή για αναβάθμιση του desktop μου...
Αφήστε το magi και ας ασχοληθούμε με πιο σοβαρά θέματα όπως αυτό που σήμερα βγαίνει το DEMO!!!!!!
Μέσω steam client θα εμφανιστεί σε αυτή τη λίστα
http://store.steampowered.com/freestuff/demos/#p1
https://www.youtube.com/watch?v=cuW6U0LFFe8
pre 1985 μοτόρια θα έχει ? να ξέρω αν είναι να ασχοληθώ...
Το Demo κατέβηκε χθες βράδυ. Παίζω κάνα 30λεπτο μαζί με τον πρωινό μου καφέ. Θα σας αναλύσω παρακάτω λεπτομέρειες και για αρχή θα πω οτι είναι παιχνιδάρα, θα λιώσουμε και αναμένονται επικές μάχες online!![]()
Μούμπλε μούμπλε ας τα πάρω με τη σειρά.
Γραφικά:
πολύ μεγάλο επίπεδο λεπτομέρειας που αν έχετε τούμπανο υπολογιστή δε θα σας απογοητεύσει με τίποτα.
Είμαι με
Quad core i5 @4.2Ghz
8GB DDR3 2133
R9 270X 2GB
SSD
και σε FullHD ανάλυση 1920x1080 τρέχει με όλες τις ρυθμίσεις τέρμα στα 78fps καρφωμένο δηλαδή νεράκι. Νομίζω οτι έχουν κάνει καλή δουλειά και αν είστε με υπολογιστή
i3
4gb
και κάρτα γραφικών 1Gb περίπου στα 100-120ευρώ και πάνω θα παίζετε σε αναλύσεις έως 1920x1080 αξιοπρεπέστατα. Δοκίμασα να ρίξω λεπτομέρειες στα γραφικά και δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά οπότε το παιχνίδι δείχνει οτι δεν βαραίνει απότομα όσο του ζητάς περισσότερα.
Χειρισμός:
Εδώ έπαθα τη μεγάλη πλάκα και μπορεί το παιχνίδι να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούν οι κατασκευαστές playseat για σοβαρά καθίσματα εξομειωτές moto racing.
Να ξεκινήσω οτι μπορείς να αλλάξεις μηχανολογικά κάθε μηχανή σε επίπεδο αναρτήσεων, δύναμης φρεναρίσματος, γραναζώματος. Τουλάχιστον στο demo αυτά. Ίσως στη πλήρη έκδοση να μπορείς να πειράξεις και άλλα.
Πάμε στο ζουμί του χειρισμού και γιατί το λέω το παραπάνω για τα playseat.
Υπάρχουν κουμπιά ελέγχου για τη θέση που θα πέρνει ο αναβάτης κατά την οδήγηση. Δηλαδή μπορεί να μετακινείται το σώμα του σκυφτά μπροστά ή ξάπλα πίσω, ανεξάρτητα του αν η μηχανή επιταχύνει, επιβραδύνει ή είναι πλαγιασμένη στη στροφή.
Ο λόγος ύπαρξης της αλλαγής θέσης λένε οι developers έχει να κάνει με την συμπεριφορά στο φρενάρισμα, στην επιτάχυνση θα δίνει ή θα χάνει αυτό το κάτι όπως και στην πραγματικότητα μετατοπίζοντας το κέντρο βάρους και επηρεάζοντας wheelies-endo και άλλα ωραία!!!!!!!
Φανταστείτε λοιπόν το παραπάνω με customia playseat με αισθητήρες κλίσης πάνω στη σέλα!!!! Το σκέφτομαι και τρελαίνομαι!
Τέλος υπάρχουν ρυθμίσεις για traction, antispin, anti-wheelie κλπ.
Με πληκτρολόγιο υπάρχει αρκετή ασάφεια προφανώς στην ευαισθησία στριψίματος μιας και πλαγιάζει ανάλογα το πάτημα η μηχανή, αλλά είμαι σίγουρος οτι όποιος το τσιμπήσει θα πάει να πάρει τιμονιέρα.
Πάμε για ομαδική????
https://www.youtube.com/watch?v=vK4b5qQ7dvE
ερώτηξη..: στα ντέμο βίντεο είδα αναβάτες να συγκρούονται χωρίς να πέφτουν, σαν να ακουμπάνε μεταξύ τους αυτοκίνητα. Επίσης έχω απορία με τις άκρες του δρόμου, ακάθαρτες γραμμες κλπ... γενικά έχει κάποιο ρυθμιζόμενο επίπεδο δυσκολίας στο οποίο μπορείς να ρυθμίσεις το ρεαλισμό? και να έχεις μέχρι και high/low side...?
επίσης επαναλαμβάνω την απορία του buckley... παλιά μηχανάκια έχει? έστω και 5-10 αντιπροσωπευτικά old school...
Έχει επίπεδα ρεαλισμού με διαβαθμίσεις. Στο demo δεν είδα επιλογή για collisions και δεν είχα πτώση με άλλον όταν συγκρούστηκα με το πλάι.
Παρόλαυτά έστω και να γλύψεις τη μπαριέρα ή να ρίξεις απότομα τη μηχανή στην άκρη που έχει χώμα τρως τούμπα. Επίσης τρως τούμπα αν το endo παραείναι τραβηγμένο
Παλιές μηχανές όχι δεν είδα αλλά νομίζω οτι επειδή θα αποκτήσει μεγάλη κοινότητα σαν το μοναδικό στο είδος του, θα πιεστεί η εταιρία να βγάλει μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων. Εδώ καλά καλά δεν έχει τα πιο γνωστά street-on-off και παίζει κυρίως σε naked και sportbikes.
Νομίζω οτι θα μας ακούσουν και θα το εμπλουτίσουν με περισσότερα στοιχεία. Συνολικά πάντως το περίμενα πολύ πιο μέτριο αλλά δείχνει πολλά υποσχόμενο με βάση όσα bike racing έχω παίξει τα τελευταία χρόνια.
The game features over 100 bike models across four different categories:
Superbikes
Supersports
Naked Bikes
Historic Bikes
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Zτη τιμονιέρα παίζει γυροσκοπικό;![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Αμέ....δες στο βίντεο της thrustmaster οτι έχει και λειτουργία για SS και κλίση πέρα από στρίψιμο.![]()