Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: Ride... Το παιχνίδι για εμάς τους δίτροχους!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Και άμα κάνεις μ@λ***α, σε πετάει από την σέλα και προσγειώνεσαι στο τραπεζάκι του σαλονιού??

έκλαψα...χαχαχαχα!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Επίσημα στον αέρα το trailer. 20 Μαρτίου πάμε για βρουμ βρουμ βροοοουυυυυυυυμ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JgY4RUfHeSw

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Επίσημα στον αέρα το trailer. 20 Μαρτίου πάμε για βρουμ βρουμ βροοοουυυυυυυυμ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JgY4RUfHeSw
    ενδιαφέρον φαίνεται...
    δεν έχει τα τρελά γραφικά έτσι όπως το είδα, αλλά προσωπικά με ενδιαφέρει πιο πολύ να είναι ρεαλιστική η κίνηση, οι επιδόσεις, ο ήχος και ο ρεαλισμός της κάθε μοτοσυκλέτας (ιδιαιτερότητες, αδυναμίες, φρένα κλπ,) παρά τα τέλεια γραφικά, και μονοκόματη αίσθηση granturismo....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Απ' όσα έχω δει μέχρι στιγμής, μπορεί γίνει η αφορμή για αναβάθμιση του desktop μου ...

Αφήστε το magi και ας ασχοληθούμε με πιο σοβαρά θέματα όπως αυτό που σήμερα βγαίνει το DEMO!!!!!!
    Μέσω steam client θα εμφανιστεί σε αυτή τη λίστα
    http://store.steampowered.com/freestuff/demos/#p1

https://www.youtube.com/watch?v=cuW6U0LFFe8

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αφήστε το magi και ας ασχοληθούμε με πιο σοβαρά θέματα όπως αυτό που σήμερα βγαίνει το DEMO!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=cuW6U0LFFe8
    Ε.Ο.Μ. approved δεν βλεπω και θα άπατο........................
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    pre 1985 μοτόρια θα έχει ? να ξέρω αν είναι να ασχοληθώ...

Το Demo κατέβηκε χθες βράδυ. Παίζω κάνα 30λεπτο μαζί με τον πρωινό μου καφέ. Θα σας αναλύσω παρακάτω λεπτομέρειες και για αρχή θα πω οτι είναι παιχνιδάρα, θα λιώσουμε και αναμένονται επικές μάχες online!

Μούμπλε μούμπλε ας τα πάρω με τη σειρά.

Γραφικά:
    πολύ μεγάλο επίπεδο λεπτομέρειας που αν έχετε τούμπανο υπολογιστή δε θα σας απογοητεύσει με τίποτα.
    Είμαι με
    Quad core i5 @4.2Ghz
    8GB DDR3 2133
    R9 270X 2GB
    SSD
    και σε FullHD ανάλυση 1920x1080 τρέχει με όλες τις ρυθμίσεις τέρμα στα 78fps καρφωμένο δηλαδή νεράκι. Νομίζω οτι έχουν κάνει καλή δουλειά και αν είστε με υπολογιστή
    i3
    4gb
    και κάρτα γραφικών 1Gb περίπου στα 100-120ευρώ και πάνω θα παίζετε σε αναλύσεις έως 1920x1080 αξιοπρεπέστατα. Δοκίμασα να ρίξω λεπτομέρειες στα γραφικά και δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά οπότε το παιχνίδι δείχνει οτι δεν βαραίνει απότομα όσο του ζητάς περισσότερα.

Χειρισμός:
    Εδώ έπαθα τη μεγάλη πλάκα και μπορεί το παιχνίδι να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούν οι κατασκευαστές playseat για σοβαρά καθίσματα εξομειωτές moto racing.
    Να ξεκινήσω οτι μπορείς να αλλάξεις μηχανολογικά κάθε μηχανή σε επίπεδο αναρτήσεων, δύναμης φρεναρίσματος, γραναζώματος. Τουλάχιστον στο demo αυτά. Ίσως στη πλήρη έκδοση να μπορείς να πειράξεις και άλλα.
    Πάμε στο ζουμί του χειρισμού και γιατί το λέω το παραπάνω για τα playseat.
    Υπάρχουν κουμπιά ελέγχου για τη θέση που θα πέρνει ο αναβάτης κατά την οδήγηση. Δηλαδή μπορεί να μετακινείται το σώμα του σκυφτά μπροστά ή ξάπλα πίσω, ανεξάρτητα του αν η μηχανή επιταχύνει, επιβραδύνει ή είναι πλαγιασμένη στη στροφή.
    Ο λόγος ύπαρξης της αλλαγής θέσης λένε οι developers έχει να κάνει με την συμπεριφορά στο φρενάρισμα, στην επιτάχυνση θα δίνει ή θα χάνει αυτό το κάτι όπως και στην πραγματικότητα μετατοπίζοντας το κέντρο βάρους και επηρεάζοντας wheelies-endo και άλλα ωραία!!!!!!!
    Φανταστείτε λοιπόν το παραπάνω με customia playseat με αισθητήρες κλίσης πάνω στη σέλα!!!! Το σκέφτομαι και τρελαίνομαι!
    Τέλος υπάρχουν ρυθμίσεις για traction, antispin, anti-wheelie κλπ.
    Με πληκτρολόγιο υπάρχει αρκετή ασάφεια προφανώς στην ευαισθησία στριψίματος μιας και πλαγιάζει ανάλογα το πάτημα η μηχανή, αλλά είμαι σίγουρος οτι όποιος το τσιμπήσει θα πάει να πάρει τιμονιέρα.

Πάμε για ομαδική????
    https://www.youtube.com/watch?v=vK4b5qQ7dvE

ερώτηξη..: στα ντέμο βίντεο είδα αναβάτες να συγκρούονται χωρίς να πέφτουν, σαν να ακουμπάνε μεταξύ τους αυτοκίνητα. Επίσης έχω απορία με τις άκρες του δρόμου, ακάθαρτες γραμμες κλπ... γενικά έχει κάποιο ρυθμιζόμενο επίπεδο δυσκολίας στο οποίο μπορείς να ρυθμίσεις το ρεαλισμό? και να έχεις μέχρι και high/low side...?

επίσης επαναλαμβάνω την απορία του buckley... παλιά μηχανάκια έχει? έστω και 5-10 αντιπροσωπευτικά old school...

Έχει επίπεδα ρεαλισμού με διαβαθμίσεις. Στο demo δεν είδα επιλογή για collisions και δεν είχα πτώση με άλλον όταν συγκρούστηκα με το πλάι.
    Παρόλαυτά έστω και να γλύψεις τη μπαριέρα ή να ρίξεις απότομα τη μηχανή στην άκρη που έχει χώμα τρως τούμπα. Επίσης τρως τούμπα αν το endo παραείναι τραβηγμένο

Παλιές μηχανές όχι δεν είδα αλλά νομίζω οτι επειδή θα αποκτήσει μεγάλη κοινότητα σαν το μοναδικό στο είδος του, θα πιεστεί η εταιρία να βγάλει μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων. Εδώ καλά καλά δεν έχει τα πιο γνωστά street-on-off και παίζει κυρίως σε naked και sportbikes.
    Νομίζω οτι θα μας ακούσουν και θα το εμπλουτίσουν με περισσότερα στοιχεία. Συνολικά πάντως το περίμενα πολύ πιο μέτριο αλλά δείχνει πολλά υποσχόμενο με βάση όσα bike racing έχω παίξει τα τελευταία χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    The game features over 100 bike models across four different categories:

Superbikes
    Supersports
    Naked Bikes
    Historic Bikes
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ερώτηξη..: στα ντέμο βίντεο είδα αναβάτες να συγκρούονται χωρίς να πέφτουν, σαν να ακουμπάνε μεταξύ τους αυτοκίνητα. Επίσης έχω απορία με τις άκρες του δρόμου, ακάθαρτες γραμμες κλπ... γενικά έχει κάποιο ρυθμιζόμενο επίπεδο δυσκολίας στο οποίο μπορείς να ρυθμίσεις το ρεαλισμό? και να έχεις μέχρι και high/low side...?

επίσης επαναλαμβάνω την απορία του buckley... παλιά μηχανάκια έχει? έστω και 5-10 αντιπροσωπευτικά old school...
    Δε νομιζω οτι ειναι simulator το συγκεκριμενο παιχνιδι. Παντως τα γραφικα του εναι πολυ καλα.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Είμαι με
    Quad core i5 @4.2Ghz
    8GB DDR3 2133
    R9 270X 2GB
    SSD
    και σε FullHD ανάλυση 1920x1080 τρέχει με όλες τις ρυθμίσεις τέρμα στα 78fps καρφωμένο δηλαδή νεράκι.
    Tουμπανο εισαι!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Zτη τιμονιέρα παίζει γυροσκοπικό;
    Φίου φίου φι φι φίου

Αμέ....δες στο βίντεο της thrustmaster οτι έχει και λειτουργία για SS και κλίση πέρα από στρίψιμο.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2007, 19:08
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 21:11
  3. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 19:51
  4. που θα βρω παιχνιδι για το ps.....
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 10:24