εχει τοσα πολλα ενα bodykit? εγω σε cbr 600 που αλλαξε ενας φιλος μου γυρω στα 600 πληρωσε.. δεν υπολογιζα να κοστιζει τοσα πολλα
οχι χωμα,ασφαλτο παμε,ειναι γυρω στο 1.78... μαζι θα κανουμε βολτες απλα το δικο μου,το δοκιμασε και του φανηκε πολυ δυνατο (ενταξει μπορει να ειναι υπερβολη αλλα για εμας που δεν ειχαμε εμπειρια ετσι ειναι) γι αυτο ενα τετοιας ιπποδυναμης/κυβισμου για να το ελεγχει καλυτερα...
hornet 600
αν βρει κανενα καλοσυντηρημενο...cb1
αλλιως cb400sf...
Πάρε κάτι πιο σύγχρονο, μην μπλέξεις με αρχαιολογιες. Στα 250 με 300 κ.εκ υπάρχουν κάποια αξιολογα καινούργια μηχανάκια.
Επειδή από προσωπική εμπειρία τα cb400 αν και είναι πολύ καλά μηχανάκια για αρχάριο, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιο που δεν έχει πρόβλημα, καθώς είναι αρκετά παλιό μηχανάκι και τα περισσότερα έχουν εκτίσει θητεία σε σχολές οδηγών και αν δεν έχει πρόβλημα, λόγω της ηλικίας του είναι πολύ πιο πιθανό να εμφανίσει στην πορεία κάποιο πρόβλημα, θα σου έλεγα να κοιτάξετε και κάτι άλλο. Εγώ σαν αρχάριος επέλεξα το xt 600.. Μην σε φοβίζουν τα κυβικά του, είναι πολύ πιο ευκολοδήγητο σε σχέση με το cb, σαν παπί είναι. Το cb μετά τις 8000rpm βγάζει σχετικά απότομα το γκάζι του, ενώ το xt δεν θα φοβίσει πουθενά. Συγγενικό μου πρόσωπο, με το οποίο βγάλαμε μαζί το δίπλωμα για μοτοσυκλέτα, πήρε το cb400sf κι εγώ το xt. Μετά από ένα 6-μηνο το έδωσε και πήρε κι αυτός xt γιατί τον κούρασαν τα μικροπροβληματάκια που έβγαζε λόγω της ηλικίας του. Είναι πολύ μεγάλη η προσφορά σε xt και άρα πολύ περισσότερες η πιθανότητες να βρεις κάτι καλό. Κι αν κάτι χαλάσει πετάγεσαι μέχρι το περίπτερο και παίρνεις το ανταλλακτικό.
Τεράστια διαφορά στο γκάζι... Καταρχάς καμία σχεση στην ιπποδύναμη που βγάζει το hornet με αυτή του xt το οποίο ειναι μόλις 38 άλογα. Δεν σε φοβίζει πουθενά γι αυτό ειναι ένα καλό σχολείο για αρχή, να μάθεις να φρεναρεις να ελεγξεις το γκάζι στη στροφή κλπ. Προσωπικά, το ότι ειναι ψηλό και εχει όρθια εση οδήγησης με βοήθησε πολυ να μάθω να κινουμαι στην κίνηση του κέντρου της Αθήνας μιας και μπορείς πολυ εύκολα να κάνεις ελιγμούς...
εγω με το που πηρα το διπλωμα αγορασα cb400. Λιγο καιρο μετα (1-2 μηνες) οδηγησα ΧΤ και εκτοτε σιχαθηκα τα ΧΤ. Μονο το γκαζι ειναι ιδανικο για αρχαριο στο ΧΤ. Ειναι ομως αξιοπιστο οποτε καποιος αρχαριος δε θα μπλεξει με συνεργεια στο ξεκινημα.
Για τον φιλο που ψαχνει μηχανη θα προτεινα καποιο πιο συγχρονο μηχανακι μεχρι 10ετων το πολυ. Ιδανικα με injection και abs.
Το cb400 ειναι ιδανικο ΑΝ βρεθει σωστο μεταχειρισμενο. Οπως σωστα ειπωθηκε ομως ειναι μαλλον απιθανο. cb 500, er5, er6, gs500, cbr250, ninja 250, cb500x και τακαινουρια μικρα ktm duke 125-200-390 ειναι οι δικες μου προτασεις.
Ποσα χρηματα περιπου διαθετει ο φιλος σου?
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
μεχρι 3 χιλιαρικα.. γιατι του εχω βρει και κρανος στολη κλπ οποτε τα αφαιρεσαμε απο το budget και καταληξαμε σε αυτο το ποσο,και για να μπορεσει αργοτερα να παρει κατι καλυτερο οταν μαθει... εχουμε το cb 400 αν βρουμε κατι καλο... το er6n το ξερω γιατι ειδα απειρα οταν εψαχνα.. τα ninja κλπ ...εχουν το στησιμο αναρτησεις κλπ απο ss αλλα με μικρη ισχυ?
hornet 600