Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 65

Θέμα: 250-400 κυβικα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis23 Προβολή μηνύματος
    πολυ ωραιο αυτ..απλα στο κανει να δειχνει σαν μοντελο 2006+ ...εχει και τα καρμπον του βλεπω
    Μόνο που για να το φτιάξεις αυτό ξεπερνάς το κόστος ενός 600, ίσως και 1000...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis23 Προβολή μηνύματος
    Λοιπον θα ηθελα να μου προτεινεται μηχανη σε αυτο τον κυβισμο για εναν φιλο μου,γιατι δεν ειχε κανενας φιλος μου μηχανη εκανα την αρχη και τωρα σιγα σιγα κολλησαν ολοι ομως αυτο που πηρα εγω σαν πρωτο ειναι δυσκολο (αν το ηξερα ισως να ειχα κανει αλλη επιλογη σαν πρωτο) ετσι θελει ενα μικροτερου κυβισμου και ιπποδυναμης... οποτε σε αυτη την κατηγορια τι θα προτεινατε?
    Πες μας κανένα στοιχείο παραπάνω. πχ. Για τί χρήση το θέλει, αν το θέλει και για χώμα ή μόνο για άσφαλτο, ο σωματότυπός του, κλπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giannis23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Μόνο που για να το φτιάξεις αυτό ξεπερνάς το κόστος ενός 600, ίσως και 1000...
    εχει τοσα πολλα ενα bodykit? εγω σε cbr 600 που αλλαξε ενας φιλος μου γυρω στα 600 πληρωσε.. δεν υπολογιζα να κοστιζει τοσα πολλα
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tycho Moon Προβολή μηνύματος
    Πες μας κανένα στοιχείο παραπάνω. πχ. Για τί χρήση το θέλει, αν το θέλει και για χώμα ή μόνο για άσφαλτο, ο σωματότυπός του, κλπ
    οχι χωμα,ασφαλτο παμε,ειναι γυρω στο 1.78... μαζι θα κανουμε βολτες απλα το δικο μου,το δοκιμασε και του φανηκε πολυ δυνατο (ενταξει μπορει να ειναι υπερβολη αλλα για εμας που δεν ειχαμε εμπειρια ετσι ειναι) γι αυτο ενα τετοιας ιπποδυναμης/κυβισμου για να το ελεγχει καλυτερα...
    hornet 600

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν βρει κανενα καλοσυντηρημενο...cb1
    αλλιως cb400sf...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν βρει κανενα καλοσυντηρημενο...cb1
    αλλιως cb400sf...
    ναι το cb 400 θα τον παω να το δουμε..εγραψες cb-1 και δεν ηξερα οτι ειναι 400αρι και πηγε αλου ο νους μου που ειδα το 1 !!! :P και λεω τι λεει τωρα :P χαχαχα
    hornet 600

Πάρε κάτι πιο σύγχρονο, μην μπλέξεις με αρχαιολογιες. Στα 250 με 300 κ.εκ υπάρχουν κάποια αξιολογα καινούργια μηχανάκια.

Παλαιό μέλος
    Επειδή από προσωπική εμπειρία τα cb400 αν και είναι πολύ καλά μηχανάκια για αρχάριο, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιο που δεν έχει πρόβλημα, καθώς είναι αρκετά παλιό μηχανάκι και τα περισσότερα έχουν εκτίσει θητεία σε σχολές οδηγών και αν δεν έχει πρόβλημα, λόγω της ηλικίας του είναι πολύ πιο πιθανό να εμφανίσει στην πορεία κάποιο πρόβλημα, θα σου έλεγα να κοιτάξετε και κάτι άλλο. Εγώ σαν αρχάριος επέλεξα το xt 600.. Μην σε φοβίζουν τα κυβικά του, είναι πολύ πιο ευκολοδήγητο σε σχέση με το cb, σαν παπί είναι. Το cb μετά τις 8000rpm βγάζει σχετικά απότομα το γκάζι του, ενώ το xt δεν θα φοβίσει πουθενά. Συγγενικό μου πρόσωπο, με το οποίο βγάλαμε μαζί το δίπλωμα για μοτοσυκλέτα, πήρε το cb400sf κι εγώ το xt. Μετά από ένα 6-μηνο το έδωσε και πήρε κι αυτός xt γιατί τον κούρασαν τα μικροπροβληματάκια που έβγαζε λόγω της ηλικίας του. Είναι πολύ μεγάλη η προσφορά σε xt και άρα πολύ περισσότερες η πιθανότητες να βρεις κάτι καλό. Κι αν κάτι χαλάσει πετάγεσαι μέχρι το περίπτερο και παίρνεις το ανταλλακτικό .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ποπαϋ Προβολή μηνύματος
    Πάρε κάτι πιο σύγχρονο, μην μπλέξεις με αρχαιολογιες. Στα 250 με 300 κ.εκ υπάρχουν κάποια αξιολογα καινούργια μηχανάκια.
    εννοςι cbr 250 ,ninja 250 κλπ?
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MadMar Προβολή μηνύματος
    Επειδή από προσωπική εμπειρία τα cb400 αν και είναι πολύ καλά μηχανάκια για αρχάριο, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιο που δεν έχει πρόβλημα, καθώς είναι αρκετά παλιό μηχανάκι και τα περισσότερα έχουν εκτίσει θητεία σε σχολές οδηγών και αν δεν έχει πρόβλημα, λόγω της ηλικίας του είναι πολύ πιο πιθανό να εμφανίσει στην πορεία κάποιο πρόβλημα, θα σου έλεγα να κοιτάξετε και κάτι άλλο. Εγώ σαν αρχάριος επέλεξα το xt 600.. Μην σε φοβίζουν τα κυβικά του, είναι πολύ πιο ευκολοδήγητο σε σχέση με το cb, σαν παπί είναι. Το cb μετά τις 8000rpm βγάζει σχετικά απότομα το γκάζι του, ενώ το xt δεν θα φοβίσει πουθενά. Συγγενικό μου πρόσωπο, με το οποίο βγάλαμε μαζί το δίπλωμα για μοτοσυκλέτα, πήρε το cb400sf κι εγώ το xt. Μετά από ένα 6-μηνο το έδωσε και πήρε κι αυτός xt γιατί τον κούρασαν τα μικροπροβληματάκια που έβγαζε λόγω της ηλικίας του. Είναι πολύ μεγάλη η προσφορά σε xt και άρα πολύ περισσότερες η πιθανότητες να βρεις κάτι καλό. Κι αν κάτι χαλάσει πετάγεσαι μέχρι το περίπτερο και παίρνεις το ανταλλακτικό .
    το xt που ειναι μονοκυλινδρο ποση διαφορα εχει στο γκαζι κλπ απο το hornet?
    hornet 600

Παλαιό μέλος
    Τεράστια διαφορά στο γκάζι... Καταρχάς καμία σχεση στην ιπποδύναμη που βγάζει το hornet με αυτή του xt το οποίο ειναι μόλις 38 άλογα. Δεν σε φοβίζει πουθενά γι αυτό ειναι ένα καλό σχολείο για αρχή, να μάθεις να φρεναρεις να ελεγξεις το γκάζι στη στροφή κλπ. Προσωπικά, το ότι ειναι ψηλό και εχει όρθια εση οδήγησης με βοήθησε πολυ να μάθω να κινουμαι στην κίνηση του κέντρου της Αθήνας μιας και μπορείς πολυ εύκολα να κάνεις ελιγμούς...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    cr 500

+1 για το ΧΤ και απο μενα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Τεράστια διαφορά στο γκάζι... Καταρχάς καμία σχεση στην ιπποδύναμη που βγάζει το hornet με αυτή του xt το οποίο ειναι μόλις 38 άλογα. Δεν σε φοβίζει πουθενά γι αυτό ειναι ένα καλό σχολείο για αρχή, να μάθεις να φρεναρεις να ελεγξεις το γκάζι στη στροφή κλπ. Προσωπικά, το ότι ειναι ψηλό και εχει όρθια εση οδήγησης με βοήθησε πολυ να μάθω να κινουμαι στην κίνηση του κέντρου της Αθήνας μιας και μπορείς πολυ εύκολα να κάνεις ελιγμούς...
    μονο 38? μια χαρα ειναι
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    cr 500

+1 για το ΧΤ και απο μενα.
    καγκουρα θα τον κανω :P

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	CR500.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	20,6 KB 
ID:	329884
    hornet 600

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viking Προβολή μηνύματος
    duke 390
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	KTM-390-Duke-ABS-Side-1348.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	35,7 KB 
ID:	329886
    νομιζω ειναι υπερβολη μονο και μονο για να μαθεις εγω στα μισα πηρα το hornet
    hornet 600

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    εγω με το που πηρα το διπλωμα αγορασα cb400. Λιγο καιρο μετα (1-2 μηνες) οδηγησα ΧΤ και εκτοτε σιχαθηκα τα ΧΤ. Μονο το γκαζι ειναι ιδανικο για αρχαριο στο ΧΤ. Ειναι ομως αξιοπιστο οποτε καποιος αρχαριος δε θα μπλεξει με συνεργεια στο ξεκινημα.

Για τον φιλο που ψαχνει μηχανη θα προτεινα καποιο πιο συγχρονο μηχανακι μεχρι 10ετων το πολυ. Ιδανικα με injection και abs.

Το cb400 ειναι ιδανικο ΑΝ βρεθει σωστο μεταχειρισμενο. Οπως σωστα ειπωθηκε ομως ειναι μαλλον απιθανο. cb 500, er5, er6, gs500, cbr250, ninja 250, cb500x και τακαινουρια μικρα ktm duke 125-200-390 ειναι οι δικες μου προτασεις.

Ποσα χρηματα περιπου διαθετει ο φιλος σου?
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    εγω με το που πηρα το διπλωμα αγορασα cb400. Λιγο καιρο μετα (1-2 μηνες) οδηγησα ΧΤ και εκτοτε σιχαθηκα τα ΧΤ. Μονο το γκαζι ειναι ιδανικο για αρχαριο στο ΧΤ. Ειναι ομως αξιοπιστο οποτε καποιος αρχαριος δε θα μπλεξει με συνεργεια στο ξεκινημα.

Για τον φιλο που ψαχνει μηχανη θα προτεινα καποιο πιο συγχρονο μηχανακι μεχρι 10ετων το πολυ. Ιδανικα με injection και abs.

Το cb400 ειναι ιδανικο ΑΝ βρεθει σωστο μεταχειρισμενο. Οπως σωστα ειπωθηκε ομως ειναι μαλλον απιθανο. cb 500, er5, er6, gs500, cbr250, ninja 250, cb500x και τακαινουρια μικρα ktm duke 125-200-390 ειναι οι δικες μου προτασεις.

Ποσα χρηματα περιπου διαθετει ο φιλος σου?
    μεχρι 3 χιλιαρικα.. γιατι του εχω βρει και κρανος στολη κλπ οποτε τα αφαιρεσαμε απο το budget και καταληξαμε σε αυτο το ποσο,και για να μπορεσει αργοτερα να παρει κατι καλυτερο οταν μαθει... εχουμε το cb 400 αν βρουμε κατι καλο... το er6n το ξερω γιατι ειδα απειρα οταν εψαχνα.. τα ninja κλπ ...εχουν το στησιμο αναρτησεις κλπ απο ss αλλα με μικρη ισχυ?
    hornet 600

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki Pe 175, 250, 400
    από notakos600 στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 17:23
  2. xr 250 - 400
    από Makris στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2004, 16:30

Κανόνες δημοσιεύσεων