σίδερα είναι ωρέ...!!! φτιάχνονται....... εμείς να'μαστε καλά![]()
σίδερα είναι ωρέ...!!! φτιάχνονται....... εμείς να'μαστε καλά![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
μωρέ ναι,σίδερα ειναι και να πα να γαμηθούνε κιόλας.
Δεν έχετε όμως σιχαθεί να πληρώνετε κερατιάτικα;
δεν έχω φωτό να σας δείξω για τι λακκούβα μιλάμε...
και γάμα τις υλικές ζημιές.
Θα μπορούσα να πηγαίνω ελαφρώς πιο γρήγορα ή να είμαι επισκέπτης στο σημείο,άρα να μην γνωρίζω την ύπαρξη του τάφου, και τότε τρέμω στη σκέψη του τι θα μπορούσε να συμβεί.
Πριν ακριβως ένα μηνα,30μετρα πιο κάτω, ο θείος μου έσπασε (ναι όπως το ακούτε,έσπασε) το λαστιχο στο αμάξι του χτυπώντας σε μια ακόμα λακκούβα-κρατήρα.
Το χειρότερο δε ολων, είναι πως έχουμε μάθει, έχουμε περάσει ως δεδομένο στο σκληρό μας δίσκο, ότι "ε δυσυτχώς έτσι ειναι τα πράγματα στο μπανανιστάν" και τα αποδεχόμαστε μοιρολατρικά,στο βαθμό του σαδισμού.
Ποιον υπεύθυνο να ψάξω να βρω και να του γαμήσω το νινί που τον πέταγε;
όχι για τη ζημιά αλλά για τον ενδεχόμενο θάνατο μου.
Δεν πάει άλλο με αυτό το χάλι μας το μαύρο και αυτό είναι που με τρελαίνει.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
έλα θα μπορούσε να είναι και χειρότερα...![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
κλαίω!
γιατί το βίντεο είναι τόσο τραγικά αστείο, και γιατί νομίζω ότι δεν είναι τόσο τραγικά απιθανο να έχουμε και στο μπανανιστάν τέτοια γούρνα.
Περαστικα γιαννη. Και με το καλο να τα ξαναφτιαξουμε τα σιδερα!!!
Περαστικα να ειναι.
Αφού ρε αγόρι έχεις το θέμα σου με τις λακκούβες κάνε το εξής.
Πάρε ένα σακί τσιμέντο (7 εύρο) και κλείσε τις λακκούβες στις στάνταρ διαδρομές σου !!!!
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Σκληραλουμίνιο είναι και βρήκα κι άλλον με Ζ που το κόλλησε.
Μάκη, δε θυμάμαι που κάθεσαι, αλλά για να μπαλώσω τις λακούβες στη Β' Πειραια θα έπρεπε να είμαι η ΑΓΕΤ Ηρακλής!
Νομίζω ότι είναι μακράν η χειρότερη περιφέρεια της χώρας σε κατάσταση οδοστρώματος!
Γιαννη παραδεξου ρε οτι την αρπαξες τη σουπα,και ασε τις λακκουβες![]()
Ελα,ψιλολογια ειναι αφου δεν χτυπησες..
Μηπως κοντραριζοσουν με κανενα μεγκα σκουτερ;;;
![]()
μεγκα σκούτερ όχι,αυτοί συνήθως κάνουν ντραγκστερ εκκινήσεις λες και τους κυνηγάει κανένας.
αλλά πήγα απο Ικονιο μέχρι Κούλουρη με ένα ζουζουρα παλιόνε,φορτωμένο μέχρι τα μπούνια και καθόμουν πίσω του γιατι μ'αρεσε ο ήχος της εξάτμισης του.
λες να με πλάνεψε ο ζουζουρας και να ΄χασα τη λακκούβα;
ποτάνα καφασακι αρρώστγια είσαι
αν προλάβω φως της μέρας αύριο που θα περνάω απο εκει, θα την βγάλω φωτό την τάφρο των Μαριάννων.
ΑΝ είχα τρόπο να σας μεταφέρω το γκουπ της ρόδας στο κοπάνημα, θα πονάγατε κι εσείς όπως όταν βλέπουμε κάποιον άλλον να τρώει τη μπάλα στα τρυφερά του.
Κι εγώ άμα τα βάλω κάτω, 3 φορές έχω πέσει.
Μία από στάση.
Μία με ρίξανε.
Μία έφαγα τα μούτρα μου.
Ε και τις τρεις αριστερά έφυγα(να το κοιτάξω?)
Αφού είδα τη φωτογραφία σου με το σπασμένο μαρσπιέ και το ποδόφρενο μπροστά, και σκάλωσε στιγμιαία ο μυαλός μου "Καλά τί σόι επιλογέας ταχυτήτων είναι αυτός?"
Κούλαρε Γιάννη.
Μόνο τσέπη είναι η ζημιά και δεν είναι και μεγάλη όπως λες.
Όλα καλά.
Τις λακούβες θα τις φτιάξει ο Σύριζα. Καβαλάνε κι αυτοί μηχανάκια, κάτι μπορεί να γίνει![]()
Περαστικά να είναι ρε Γιάννη...