Λες να πρεπει να ειναι οπωσδήποτε Triumph μαστορας, ενας της προκοπής λες να μην μπορει/θελει να ασχοληθεί?
(Ειδα και τις ιντερνετικές φίρμες Triumphaδες μαστορες ....................... ουτε δυναμόκλειδο δεν χρησιμοποιούν και το RTFM επρεπε να ειναι αυτοκόλλητο στο κούτελο τους!!!)
Με τα κατσαβίδια και υπολογιστες σχετικά καλά θα έλεγα, η σύνδεση του υπολογιστή με το μηχανάκι με φοβίζει![]()
Η απλη λυση ειναι ενα σκετο PCV με ετοιμο χαρτη για την εξατμιση σου. Να το συνδεσεις στο μηχανακι θα σου παρει μια δυο ωρες αναλογα την πλαστικουρα που πρεπει να βγαλεις. Συνδεεται με το λαπτοπ με ενα απλο usb καλωδιο που θα βρεις στην συσκευασια και ειναι plug & play. Μετα θα πας μερικες βολτες, θα μας πεις πως συμπεριφερεται η μηχανη και θα σε βοηθησουμε απο δω να το σιαξεις καλλιτερα αν χρειαστει. Μπορεις να εχεις και δυο χαρτες που αλλαζουν εν κινησει με εναν απλο διακοπτη, πχ εναν για γκαζια και εναν για οικονομια/υψομετρο.
Ριξε μια ματια στο σαιτ της powercommander, βαλε την μηχανη σου και δες τι ετοιμοι χαρτες υπαρχουν. κατεβασε και το προγραμμα στον υπολογιστη σου ωστε να τους ανοιξεις και να παρεις μια ιδεα τι παιζει.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
To pcv ειναι το powercommander ....
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
στο Triumph forum πίνουν νερό στο όνομα του Σάκη του Κόντη http://www.forumtriumph.gr/k-nth-akh-athina-t2720.html
προσωπικά κι εμένα μου είχε κάνει καλή εντύπωση από μία εμπειρία που είχα μαζί του....
Να ρωτησω κατι αλλο ρε παιδια. Η εξατμιση που παραγγειλα ερχεται απο εξωτερικο,οταν φτασει ελλαδα περναει απο τελωνειο και την παιρνω απο κει??
Απο Γερμανια ερχεται οποτε αν ισχυει αυτο που λες ειμαι κομπλε. Ευχαριστω και για την απαντηση!!