Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Βοήθεια από γνώστες παρακαλωωω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    φιλε αδικα ρωτας εδω μεσα........
    οι περισσοτεροι εχουν να ασχοληθουν με παπακια απο τοτε που ειχανε πλατινες
    και η αποδειξη:
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144122

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Μαστορα κανονισε γιατί μας τα βγαζεις ενα - ενα...

Στροφαλο θελεις να αλλαξεις ή στροφαλομπιέλα...??

Σε είπα να βαλεις έναν 2mm μικρότερο από τον μανίσιο αλλα δεν θες να χασεις συμπίεση - ΟΚ πασο και μαγκιά σου...

Βάλε αυτόν που σΕ λεω με μπιελα μακρυτερη κατα 1mm και θα ανεβαζεις στροφές στον θεό...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Νέο μέλος
    Δηλαδη να μην παω σε μια 54αρα διαδρομή;
    Ναι συγγνωμη για πριν δεν τ έθεσα σωστα

Νέο μέλος
    Και ευχαριστώ πολυ τους κυρίους-γέρους για την ειρωνία τους...όσο για το ''γνωστες'', δεν φταίω εγω το Τ9 φταίει αν τ έχετε ακουστά...
    Και για αυτούς που θέλουν να με συμβουλεύουν απλά θελω το παπί να ειναι 59 και να πηγαίνει σαν 59!!! Γιατί εχει κατι 56 που με πατάνε για την πλακα τους...κ πιστευω οτι το θέμα ειναι στην κοντή διαδρομή που εχω...

Παλαιό μέλος
    Πόσα κιλά είσαι?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Μαστορα κανονισε γιατί μας τα βγαζεις ενα - ενα...

Στροφαλο θελεις να αλλαξεις ή στροφαλομπιέλα...??

Σε είπα να βαλεις έναν 2mm μικρότερο από τον μανίσιο αλλα δεν θες να χασεις συμπίεση - ΟΚ πασο και μαγκιά σου...

Βάλε αυτόν που σΕ λεω με μπιελα μακρυτερη κατα 1mm και θα ανεβαζεις στροφές στον θεό...

Και κάπου εκεί, μεταξύ ουρανού και θεού, θα πάρει το πΕστόνι στο χέρι.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Supra97 Προβολή μηνύματος
    Και ευχαριστώ πολυ τους κυρίους-γέρους για την ειρωνία τους...όσο για το ''γνωστες'', δεν φταίω εγω το Τ9 φταίει αν τ έχετε ακουστά...
    Και για αυτούς που θέλουν να με συμβουλεύουν απλά θελω το παπί να ειναι 59 και να πηγαίνει σαν 59!!! Γιατί εχει κατι 56 που με πατάνε για την πλακα τους...κ πιστευω οτι το θέμα ειναι στην κοντή διαδρομή που εχω...
    Ρε παλίκαρε....δεν σε ειρωνεύτηκε κανείς, αυτά που ζητάς τα έχουμε περάσει ΟΛΟΙ οι βρωμόγεροι (sic) εδώ.....

Κάνε ότι σου είπε ο Αντώνης (odman) πιο πάνω, απλά να ξέρεις πεταμένα λ7 είναι και αμαρτία γιατι μαζεύοντας τα θα πάρεις μΕχανάκι της προκοπής κάποια στιγμή και η παρέα που θες να πατήσεις θα μείνει με το πουλί στο χέρι και δεν θα έχει φράγκα να πάρει γιατί θα τα έχουν ρίξει στο ρημάδι τους....

Το παπί ότι και να το ταίσεις παπί θα μείνει, Άλμπατρος δεν γίνεται με τίποτα......

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    απλά θελω το παπί να ειναι 59 και να πηγαίνει σαν 59!!!
    Υποθετω ότι το παραπάνω θεωρείται εκ των ουκ ανευ...

εχει κατι 56 που με πατάνε για την πλακα τους...
    σε πατανε σε τελική, σε επιτάχυνση ή και στα 2...??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Εγώ πάντως αν είχα 59 και με πάταγαν τα 56 , δεν θα κοιμόμουνα τα βράδια ..... Θα σκεφτόμουνα στροφάλους , μπιέλες κτλ κτλ ....

Αν δεν τα κάνεις τώρα , πότε θα τα κάνεις ... Τί θα χεις να λες όταν μεγαλώσεις ...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως αν είχα 59 και με πάταγαν τα 56 , δεν θα κοιμόμουνα τα βράδια ..... Θα σκεφτόμουνα στροφάλους , μπιέλες κτλ κτλ ....

Αν δεν τα κάνεις τώρα , πότε θα τα κάνεις ... Τί θα χεις να λες όταν μεγαλώσεις ...

πωπω... μιλαμε για κοντρες ετσι? να γινω εντελως αντισυμβατικος και να προτεινω απο τωρα μηχανη εσττω 125 διχρονο και να μην τον παταει κανενας?

υγ, αν ειχα ακομα και σαν γονιος να επιλεξω αναμεσα σε παπι 59 με 54αρα διαδρομη κλπ και 125rs χωρις διπλωμα θα διαλεγα το 2ο. ασε που και το σουπρα χωρις διπλωμα το εχει.

Παλαιό μέλος
    Εχω ενα παπί Honda supra με μοτέρ Αστρεα πανω!!!
    Το μηχανακι εχει κύλινδρο πιστόνι assa 59μμ κεφάλι στυλ 72αρας 6βολτι κ εκκεντροφόρο takegawa r20....κ στρόφαλο Μανισιο στα49.5μμ!!
    Θελω να αλλάξω στρόφαλο...τι μ προτείνεται?
    Βάλε ΑΑSA στροφαλο με διαδρομή 56 χιλιοστα,αλλα να ξερεις οτι κάπου χάνεις, κάπου κερδίζεις.
    Θα κερδίσεις σε δυναμη χαμηλομεσαια αλλα θα χάσεις σε στροφάρισμα λογω της μεγαλύτερης διαδρομης (μη σου πω γραμμικης ταχύτητας του πιστονιου.
    Επίσης θα χάσεις σε αξιοπιστία (ουτως ή αλλως την έχασες με το πιστονι 59mm).
    Αν ψαχτείς για στρόφαλο, καλο θα ειναι εκει που θα τον αγοράσεις να τους πείς τι φοράει το μηχανάκι σου για να μην ψάχνεσαι μετα για πιο κοντη μπιέλα ή αποστατες στον κύλινδρο κλπ.
    Επίσης θα χρειαστείς πιο λεπτό αξονάκι λαδιού γιατι δεν θα χωράει ο στροφαλος.

Μην μασάς, πολλοι ξεχάσαμε εδω μεσα πως ήμασταν πιτσιρικάδες (προσωπικά ζηλεύω λίγο).
    Να ξέρεις οτι οταν θα μεγαλώσεις και εσύ τα ιδια θα λές και οταν θα περνά ο πιτσιρικάς με την εξάτμιση και θα ξυπνάει το παιδάκι σου θα γαμοσταυρίζεις !!!

Παλαιό μέλος
    Ισως να σου πέφτει μικρή η κεφαλή σου και οχι η κοντή διαδρομή.
    Αν θέλεις στροφάρισμα θα πρεπει να κρατησεις κοντή διαδρομη και να ψαχτείς με την κεφαλή αν θέλεις δυναμη παντού θα αλλάξεις στροφαλο αλλα πάλι θα πρέπει να φροντισεις να αναπνέει το μηχανάκι σου.
    Τωρα εισαι στα 135 κυβικά περιπου, με 56 στροφαλο θα πάς στα 155. σιγουρα θέλεις κατι άλλο σε θέμα κεφαλής, αυτη την κεφαλή τη φορούσαμε σε 100-110 κυβικά για στροφάρισμα.

Νέο μέλος
    Στροφαλομπιελα με 54 διαδρομή λεω να. Βάλω κ μια κεφάλι cdi

Παλαιό μέλος
    Στροφαλομπιελα με 54 διαδρομή λεω να. Βάλω κ μια κεφάλι cdi
    Kαλα θα κάνεις, τη cdi γυαλισε την λίγο ή ακομα καλύτερα ρίξε κανενα θυρίδωμα.
    Θα θέλεις και εκκεντροφόρο, απο την 6βολτη δεν ταιριάζει.

Να ξέρεις οτι μπορεί να σου φύγει ο άλλος σε επιταχυνση ακομα και με πιο αδυναμο μηχανάκι,
    οπως επίσης να έχει πιο πολλά άλογα απο λιγότερα κυβικα αν εχει πιο καλοστημένο μοτέρ.
    Εχω δει στο δυναμομετρο το astrea ενος φιλου με 52 πιστονι,μαμα κεφαλη με καλα περιφερειακα(καρμπυρατερ,εκκεντροφορο θυριδωματα κλπ) και έβγαλε 16 άλογα.
    Και μπορεί να ρίξεις ενα κάρο λεφτά σε χιλιοστα διαδρομές κλπ και να μην έχεις τοσο καλή αποδοση ή να έχεις άλογα αλλα να μην έχεις πχ καλη επιτάχυνση.

Ειχα ενα astrea με 54 στροφαλο και 54 πιστόνι (με καθρέφτες, ποδιά, μαμα εξάτμιση κλπ).Το μηχανάκι έβγαζε 120 κοντερίσια, αλλα τα έβγαζε ακόμα και σε ανηφόρα δικάβαλος.
    Αυτο που θέλω να πω, ειναι οτι δεν υπάρχει μια συνταγη συγκεκριμένη, ουτε σωστό και λάθος, θέλει δοκιμές και πειράματα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kapnias Προβολή μηνύματος
    Kαλα θα κάνεις, τη cdi γυαλισε την λίγο ή ακομα καλύτερα ρίξε κανενα θυρίδωμα..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2007, 17:35
  2. βοηθεια απο υπολογιστακια #2
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2006, 12:10
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2006, 09:24
  4. Powercommander αποψεις απο γνωστες.