Τα σέβη μου στο σαπίλα για ακόμη μία φορά.
Όλα τα κοντέρ κλέβουν.
Εγώ στο CB400 ψαρακωμένος, στην κατηφορική ευθεία στην ΑΟ, είδα τη βελόνα να έχει περάσει τη γραμμή που δηλώνει τα 200 και να κοντεύει να αρχίσει να μετράει από την αρχή.
Μαλάκα λέω δεν μπορεί 200άρισες.
Φτάνω αεροδρόμιο, κατεβαίνω, βγάζω κινητό (το έχω ελέγξει το gps του με άλλα gps και με το κοντέρ του αυτοκινήτου και είναι αρκετά ακριβές), κοιτάω μέγιστη ταχύτητα διαδρομής....... 172.
Σαν κάσιους έγινε το παπ@ρι μου από την ξενέρα
Όντως το cbr τραβάει από πιο χαμηλά και είναι καλύτερο για μέσα στην πόλη, ενώ το νιντζάκι δίνει ψηλότερα.
Μιλάμε βέβαια για σχετικά αδύναμα μηχανάκια οπότε δεν ξέρω και πόσο ουσιώδη ρόλο μπορεί να παίζουν αυτά.
Αν κάποιου του φτάνουν τα 250cc μια χαρά θα βολευτεί και με τα δύο. Άμα δεν του φτάνουν δε θα του κάνει κανένα.
Το να κρατήσεις τα λεφτά σου για να πάρεις τη R6 κατευθείαν στα 24 καλύτερα άσ'το γιατί θα έχουμε κλάματα.
Πάρε ένα μηχανάκι, ξεκίνα να γράφεις χιλιόμετρα, κι όταν με το καλό είσαι σε θέση να καβαλήσεις R6 κι αν όντως το θες ακόμα τράβα πάρ'την.
Το νιντζα το 300 νομίζω βγαίνει και με abs εκτός από τη λίγη παραπάνω δύναμη και facelift που ανέφερε ο φίλος.
Κατ'εμέ είναι μια χαρά μηχανάκι για αρχή. Ιδανικό θα έλεγα, ειδικά αν έχεις όρεξη να αρχίσεις από τώρα τις πίστες και τα μαθήματα κλπ, οπότε στα 24 σου πιθανόν να μπορείς να πάρεις το R6.
Αλλιώς πάρε ένα γυμνό 250άρι (ή και παραπάνω δε θυμάμαι μέχρι που καλύπτει το δίπλωμά σου) να μη χρειάζεται να πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου κάθε φορά που θα τρώει μια σούπα το μηχανάκι και θα σμπαραλιάζονται τα πλαστικά.