Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 84

Θέμα: ΤΑ 700 Δεν παίρνει μπροστά

Banned
    Όχι βγήκε με το στρώμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Όχι βγήκε με το στρώμα
    ....μπινιά μου βρωμάει.

Λες νάταν ο Dalton που είδε ότι είσαι ο μόνος που του απαντάς σοβαρά, νάχε όντως πρόβλημα το παιδί και σε πήρε τηλ.;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Banned
    Μου αναφέρθηκε από φίλο και συμφορουμιτη για αντλία βενζίνης, δεν έχει άδικο, γιατί τα ΤΑ700 πονάνε σε αυτό τον τομέα, ειδικά αν δουλεύουν παρατεταμένα με λίγο καύσιμο.
    Θα το τσεκάρω και αυτό

Δεκαρικο-δεκαρικο μην βαραινει εμπρος και δεν σουζαρει ρε αλανια;

Banned
    Όχι ρε συ. Δεν έχω θέμα εδώ σήκωνα το super tenere.
    Αλλά το ΤΑ έχει από τις ποιο ακατάλληλες θέσεις για σούζες / κάτω και μέσα.
    Πολλές φορές λόγω βάρδιας η άλλων γεγονότων δεν βολεύει να γεμίσει, και το βενζινάδικο απέχει κάποια χλμ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δεν μου λες ρε Δημητριε,

η υπηρεσία δεν έχει ομάδα συντηρήσεως (δεν ξερω αν το λέω σωστά - τα εχω χάσει γενικώς με τις μονάδες σας και τους βαθμους σας, έχουν γίνει πολύ κινκυ τα τελευταλια χρόνια, από υπαστυνόμος, αστυνόμος και ξαφνικά ταξιαρχος και αντιστράτηγος (υποθέτω υπάρχουν ανεκπληρωτα κόμπλεξ) , ασε δε τους υπαξ που δεν μπορώ να καταλάβω το τι παίζει, εχω δει σαρδέλες από λοχία (υπάρχει τέτοιος βαθμός!?!?!?!) μέχρι αρχιλοχία αλλα ανάθεμα αν μπορώ να φανταστώ τους βαθμους) και κάνει ότι καταλαβαίνει ο καθένας στα οχήματα της υπηρεσίας (και του κράτους) ή τα πάτε σε εξουσιοδοτημένα και κόβει τιμολόγια κατά το δοκούν;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Banned
    Οχι
    Ομάδα συντηρησεως έχει ο στρατός.
    Σε εμάς οποιος έχει χρεωμένο το όχημα μεριμνά για την συντήρηση κλπ. Και ΑΝ υπάρχουν κονδύλια επισκευαζεται.
    Αν διάβασες παραπάνω για μια βίδα μπροστινής κόντρα άξονα, ο εξουσιοδοτημενος ήθελε να αλλάξει ολόκληρο ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΉΜΑΡΤΟΝ.
    εντάξει δεν το πληρώνω απ την τσέπη μου, αλλά το πληρώνουμε όλοι και αυτός γίνεται μάγκας.
    Με τους βαθμούς και τα μαγειρεματα γίνεται μπάχαλο. Δηλαδή από αστυφύλακας παίρνεις δύο σαρδέλες γίνεσαι υπαρχιφυλακας, δηλαδή την μια η την μισή ( δνεα και υποδεκανεα) του στρατού τις πηδάμε.
    Μετά παίρνεις Τρίτη σαρδέλα αρχιφύλακας,και εκεί τελειώνουν οι εκτός πανελληνίων / ειδικοί φρουροί / συνοριοφυλακες.
    Οι ανακριτικοι / των πανελληνίων δηλαδή / πάλι πηδάνε από αστυφύλακες σε υπαρχιφυλακες αλλά αν δώσουν εξετάσεις γίνονται αρχιφύλακες με 4 σαρδέλες. Ενώ με τα χρόνια μένουν στις 3 σαρδέλες.
    Μετά οι βαθμοί πάνε κανονικά ανθυπας, κλπ η ονομασία σε σχέση με τον στρατό διαφέρει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Μου αναφέρθηκε από φίλο και συμφορουμιτη για αντλία βενζίνης, δεν έχει άδικο, γιατί τα ΤΑ700 πονάνε σε αυτό τον τομέα, ειδικά αν δουλεύουν παρατεταμένα με λίγο καύσιμο.
    Θα το τσεκάρω και αυτό
    αυτό συμβαίνει όντως γιατί η υπάρχουσα βενζίνη χρησιμοποιείται και για την ψύξη της αντλίας
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    αυτό συμβαίνει όντως γιατί η υπάρχουσα βενζίνη χρησιμοποιείται και για την ψύξη της αντλίας
    Στα ΤΑ, σε άλλα το αντίθετο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Γενικά, ΟΛΑ όσα έχουν εμβαπτιζόμενη αντλία μέσα στο ντεπόζιτο το έχουν αυτό το θέμα.....στο aprilia bikers είχε γίνει ο κακός χαμός με τις αντλίες του Πήγασου, ΟΛΟΙ έλεγαν ΟΤΑΝ σου χαλάσει (όχι άμα...) έλα να μας πεις και λέγανε ότι στα 10.000 χλμ παραδίδει ΠΑΝΤΑ το πνεύμα κ.λ.π μαλακείες έχω 40.000 και δουλεύει τέλεια, δεν το αφήνω, απλώς, ποτέ με λίγη βενζίνη μέσα....απλά πράγματα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Πληροφοριακα εχουμε 2 τρανσαλπ 700 φιλων με προβληματα εκκινησης.
    Κατι παιζει με τα ρευματα απ'οτι καταλαβα

Banned
    Πριν λίγο καιρο το έτερο ΤΑ το οποίο δούλευε σχεδόν πάντα μονοκυλινδρα.( το δικό μου δεν τα κάνει αυτά)
    Αλλάξαμε και σε εκείνο μπαταρία, και ξανάρχισε πάλι να δουλεύει μονοκυλινδρα.
    Αλλάξαμε πίπες δούλεψε 4/5 μέρες, και ακινητοποιηθηκε, από τότε είναι στο συνεργείο.
    Εκείνο έχει λίγα χλμ παραπάνω απ το δικό μού, έκανε και το service των 60.000 χλμ, κάτι πίπες μας είπε για κλειστές βαλβίδες. Τελικά δυο τρεις μέρες δούλεψε και ακινητοποιηθηκε.
    Γι αυτό ρωτάω ρε παίδες, μήπως το διορθώσω Μ
    μόνος, η αν είναι να φτιάξει ο μάστορας μη μου αλλάξει μοτέρ χωρίς λόγο.
    Το 650 που είχα δεν σταμάτησε να δουλεύει ούτε μια μέρα WTF...

Παλαιό μέλος
    Δες το kill switch. Μετα δες το διακοπτη στο σταντ. Μετα θα πρέπει να μετρήσεις με πολυμετρο τον αισθητήρα στροφαλου. Σου αναβει το λαμπακι του κινητηρα; Ειναι μια επαφη μπροστα και κάτω απο το ψυγείο. Θα σου στειλω αργοτερα πως και τι. Αυτα έχω ακούσει για θέματα (σπάνια). Η τρόμπα δεν σε αφήνει έτσι, συνήθως κάνει βόμβο και τα φτυνει μετα απο καιρο (εκτός αν έχετε βενζίνη με σημεία και τέρατα μέσα). Όταν γυρίζεις το κλειδι και κάνει check, με το αυτί στο τεποζιτο την ακούς;

Banned
    σημερα παιδια που θα παω στην δουλεια το απογευμα.
    πολυμετρο ομως δεν παιζει...........

Scientist Το avatar του/της herc89
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Ηλεκτρικο θα ειναι το θεμα..

υγρασια/κρυο κλπ...

Ας παρει ενα σπρει εκκινησης, να ριξει στις εισαγωγες, και λιγο σπρει στο kill switch μηπως βραχυκυλωνει....
    Αυτό ακριβώς που φοβάται ο Shooter έπαθα εγώ πριν μερικές μέρες... Πηγαίνω στο συνεργείο, λέω στο μηχανικό: "Δεν παίρνει μπροστά με τίποτα!" -"Περίμενε μισό λεπτό", μου λέει και ρίχνει με το σπρέι στο kill switch. Πατάει μίζα και βρουυυμ... παίρνει μπροστά με την πρώτη! -_-
    It’s not what you ride, it’s your attitude that it counts.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
    από orizontas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2012, 07:03
  2. ΠΕΘΑΝΕ(ή αλλιως "Δεν παιρνει μπροστα")
    από camen στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2009, 17:47
  3. Δεν παιρνει μπροστα οταν......
    από Antwnis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2008, 12:15
  4. γιατι δεν παιρνει μπροστά ?
    από as_pino στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 22:09

Κανόνες δημοσιεύσεων