@Δεινοσαυρος
Το βασικο ειναι οτι θα παρκαρεις στο γκαραζ σου KTM!!!
Τωρα οσο αφορα την αμεση συγκριση του 990/950, μπορω να πω απο προσωπικη χρηση, με αρκετα χλμ στην πλατη μου με 950 S, παλι καρμπυρατερ θα επερνα!!!
Συγνωμη αν στεναχωρω καποιους φανατικους υποστηρικτες του injection κ της τεχνολογιας που κουβαλαει το 990...........αλλα ρε παιδια.......το καρμπυρατερ ειναι αλλο πραγμα.
Δεν θα σταθω στο επιπεδο επιδοσεων, καταναλωσεων κτλ κτλ, μιας κ τα δυο, αν και εφ οσων μιλαμε για "μαμα" ειναι εφαμιλλα.
Ωστοσο εκεινο το οποιο εχει τεραστια διαφορα μεταξυ τους,ειναι η διαχειρηση καυσιμου κ η αποκριση στο γκαζι. ειδικοτερα μπορω να αναφερω, οπως και πολλοι αλλοι, τον εντονο δισταγμο κ στο αποτομο (ξαφνικο) τραβηγμα-κλοτσια που παρουσιαζει το 990, κατι το οποιο με εχει χαλασει αρκετα, ειδικοτερα σε σφιχτα κομματια, αλλα και στην πολη.
Επισης αν λαβουμε υπ οψιν οτι τελικα ΚΤΜ θα παρεις, παρε S!!!! Παρα το αυξημενο υψος σελας και τις διαδρομες αναρτησεων 265mm & 245mm (μονο τα τελευταια 950 του 2005), αξιζει οταν οδηγας το "θηριο", τουλαχιστον να καθεσε ψηλα!!! τιμη κ δοξα σε μια replica του Dakar!!!! Το συνολο της συμπεριφορας της μοτοσυκλετας, παρα το υψος κ κινουμενος σε ασφαλτινα κομματια οχι μονο δεν θα σε επηρεασει πουθενα.......αλλα τα περιθωρια κλισης ειναι μεγαλυτερα, αλλα θελει συνηθεια μιας και εν αρχη θα σου φαινεται σαν να πεφτεις απο ψηλα. Σημειωσε επισης οτι τα μοντελα 2005 φορανε 4.5 πισω στεφανι κ το ελαστικο "καθεται" κ δουλευει καλυτερα.
Στον τομεα των φρενων κ οσοι αναφερθηκαν στο ABS, ας με συγχωρεσουν κ παλι οι φιλοι, αλλα το συστημα ABS που φερει το 990, ειναι αθλιο!!! θα μπορουσα να πω μαλιστα οτι ο τροπος λειτουργιας κ η μειωμενη αισθηση φρεναρισματος με εχουν τρομαξει, αντιθετα με το 950 το οποιο δεν με εχει προδωσει ποτε απο φρενα. Φυσικα κρατα στο μυαλο σου οτι μιλαμε για φρενα τα οποια ανηκουν σε μια μεγαλο-κοπελα με πολλες επιρροες απο τον κοσμο του enduro και τα φρενα εχουν τοποθετηθει με γνωμονα να καλυψει και αναγκες off-road κ ουσιαστικα εκει ειναι που διαπρεπει. Δεν πιστευω οτι δεν θα σε καλυψουν σε καποια περιπτωση, ομως θελει συνηθεια να τα εκμεταλευτεις σωστα κ αποτελεσματικα.
Τωρα τα περι οσων ακουγονται περι τρομπες συμπλεκτη, βενζινης, πισω φρενου κτλ κτλ...........οι αποψεις ειναι πολλες!!! καποιοι δεν εχουν αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα, καποιοι εχουν μεινει στα βουνα στο πουθενα κ καποιοι αντικατεστησαν τα υπαρχοντα με αναβαθμισμενα aftermarket. Εγω προσωπικα, σε κανενα απο τα 3 950 που ειχα, ποτε δεν ειχα προβλημα!!! ομως στο τελευταιο που εχω στην κατοχη μου, προληπτικα εχω αλλαξει την κατω τρομπα με μια της Oberon, τρομπα βενζινης με μια της Facet + φιλτρο και στα πλαισια του σερβις των 45.000χλμ, αναβαθμισα την τρομπα νερου.
και το 950S κ το 990S μου αρεσουν κ μου αρεσουν πολυ, αν ομως τα λεφτα δεν ειναι ανασταλτικος παραγοντας θα σου προτεινα να παρεις το R!!!! Για εμενα ειναι το μονο το οποιο επιτρεπεται να στεκεται χωρις ιχνος "ντροπης" διπλα σε 950S κ το μονο με το οποιο θα αλλαζα το αγαπημενο μου 950S.
Αν τωρα εισαι ανθρωπος που θελει βελτιωσεις κ διαθετεις χρηματα, τοτε sky is the limit και τουλαχιστον σε επιπεδο 990 κ με αρκετα πλεον πραγματα να κυκλοφορουν στο εμποριο, μπορεις να εχεις στα χερια σου ενα πολυ καλο ΚΤΜ. Για το 950 το κοστος βελτιωσης ειναι πολυ μικροτερο κ ενδεχομενος "περιορισμενο" εν συγκριση με το ψεκαστο, αλλα αν βαλεις το χερι βαθια ολα γινονται.
Σημεωσε επισης οτι το 950 διαθετει εναν μικρο αποθηκευτικο χωρο κατω απο την σελα του, ικανος να φιλοξενησει εργαλεια, αδιαβροχα κτλ κτλ, κατι το οποιο απουσιαζει απο το 990, μιας κ εχουν φυτεψει την μοναδα του ABS εκει. Σου παραθετω κ καποιες διαφορες για τα 950.
http://en.wikipedia.org/wiki/KTM_950_Adventure