με άλλα λόγια αν κάτσεις λαμπάδα όπως είπες θα πέσεις και πολύ πιο εύκολα!
+10000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ρε γιατί να μη στρίψει;
θα στρίψει, αλλά τα όρια των ελαστικών της μοτό θα τελειώσουν πολύ πιο γρήγορα απο ότι όταν βγάλεις σώμα (για να μετατοπίσεις το κεντρο βάρους) και σηκωθει λίγο πιο όρθια η μότο...
Μπα... ο πατέρας μου δε βγαίνει καθόλου έξω και βρίσκει μαρσπιέ... το ίδιο και ένας δυό οδηγοί στα motoGP που δε κουνιούνται χιλιοστό από τη μοτοσυκλέτα, αλλά μαρσπιέ ξύνουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ρε γιατί να μη στρίψει;
θα στρίψει, αλλά τα όρια των ελαστικών της μοτό θα τελειώσουν πολύ πιο γρήγορα απο ότι όταν βγάλεις σώμα (για να μετατοπίσεις το κεντρο βάρους) και σηκωθει λίγο πιο όρθια η μότο...
Έχεις παρεξηγήσει τις γνώσεις μου πάνω στο θέμα "καβάλημα μηχανής".
Τέλοσπάντων.
Επειδή σεις δε μπορείτε μου φαίνεται να γράψετε αυτό που σκέφτεστε θα το πω εγώ...
"Ο schumacher είναι συγκριτικά περισσοτέρο άργος από τον ρόσι όταν ανταλλάξουν οχήματα επειδή, ενώ όσο και αν ανέβει το επίπεδο οδήγησης στο αυτοκίνητο οι κινήσεις που κάνει κανείς είναι ίδιες, στη μοτοσυκλέτα όσο ανεβαίνει το επίπεδο αλλάζει και ο τρόπος χειρισμού."
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
+10000000000000AFTER == OWNEDΑρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros Μπα... ο πατέρας μου δε βγαίνει καθόλου έξω και βρίσκει μαρσπιέ... το ίδιο και ένας δυό οδηγοί στα motoGP που δε κουνιούνται χιλιοστό από τη μοτοσυκλέτα, αλλά μαρσπιέ ξύνουν.
τσουΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Μπα... ο πατέρας μου δε βγαίνει καθόλου έξω και βρίσκει μαρσπιέ... το ίδιο και ένας δυό οδηγοί στα motoGP που δε κουνιούνται χιλιοστό από τη μοτοσυκλέτα, αλλά μαρσπιέ ξύνουν.
διαβάζεις τι γράφω ; το κάνεις επίτηδες; δε μπορώ να καταλάβω!!!
εννοείται πως απο τη στιγμή που κάποιος δε βγάζει σώμα, θα γύρει πιό γρήγορα την μοτο του οπότε και θα βρεί το μαρσπιε πιο γρήγορα, οπότε κια θα πέσει πιο γρήγορα!!!
αν δεν το εχεις καταλάβει (και πολύ φοβάμαι πως δεν είσαι ο μόνος) προσπαθούμε να μή ξύσουμε μαρσπιέ
προσπαθούμε να ρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το κέντρο βάρους της μοτό με όσο το δυνατόν πιο όρθια μοτοσυκλέτα!!!
μετά απο τα παραπάνω μάλλον δεν έχω παρεξηγήσει τίποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Έχεις παρεξηγήσει τις γνώσεις μου πάνω στο θέμα "καβάλημα μηχανής".
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Επειδή σεις δε μπορείτε μου φαίνεται να γράψετε αυτό που σκέφτεστε θα το πω εγώ...
"Ο schumacher είναι συγκριτικά περισσοτέρο άργος από τον ρόσι όταν ανταλλάξουν οχήματα επειδή, ενώ όσο και αν ανέβει το επίπεδο οδήγησης στο αυτοκίνητο οι κινήσεις που κάνει κανείς είναι ίδιες, στη μοτοσυκλέτα όσο ανεβαίνει το επίπεδο αλλάζει και ο τρόπος χειρισμού."
Για εμένα προσωπικά δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη.
γεια χαρά![]()
Όπως και να'χει, το όριο το θέτουν τα ελαστικά. Τα μαρσπιέ πες ότι τα βγάζεις από τη μέση.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μή ξύσουμε μαρσπιέ
Γιατί μου φαίνεται ότι ξεφεύγουμε από το αρχικό θέμα;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Γιωργο αγορι μου γιατι δεν καταλαβαινεις!
Οσο πιο ορθια η μηχανη στην στροφη, τοσο πιο πολυ προσφυση εχει!
Θεός!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τσίρε, το ότι είσαι άσχετος από οδήγηση (καθώς και εκέινος στη φώτο που είχες βάλει κάποτε) είναι γνωστό!
Αυτά που λες το επιβεβαιώνουν......
Αλλά επειδή βαριέμαι αυτόν τον καιρό τις διαμάχες...... λέγε ότι θες, χέστηκα!
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!